Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Velké Meziříčí 2009 | ↓↓↓ jít dolů |
Na www.cikov.hasici.org jsem přidal fotky a výsledky(pouze mužů). Jinak by mě zajímalo, co všem kdo namíchal do piv, páč ty výsledky, ty jsou děsný =)=)
Ahoj všichni, chtěl bych Vám všem poděkovat za účast na závodech ve VM a za vytvoření skvělé atmosféry v průběhu soutěže. Těžší podmínky na začátek ročníku ovlivnili výsledky hlavně v mužské kategorii. Blahopřeji vítězům a přeji všem dobrý 14, ročník ŽL. Zatím žádný ohlas tak Vás prosím o zhodnocení soutěže, abychom se mohli pokoušet zkvalitňovat případné další ročníky.
za SDH VM Mirek Jagrik
Velka gratulace Katovu a zajiste i Krokocinu.
Velka gratulace Katovu a zajiste i Krokocinu.
Jinak sem přikládám znovu odkaz na naše web stránky www.sdhkatov.webnode.cz jelikož jsem opakovaně žádal admina o zařazení do odkazů Žl a nic se nestalo.
Tak jeden nápad bych pro tebe Mirku měl. Kup u větnamců takovýho toho světelnýho hada a prskni ho příště na nástřikovou čáru. Páč se mě zdálo trochu moc přešlapů čáry, kterou proudaři obtížně registrovali. Rosťa.
…možná bych ho ještě obtočil kolem terčů, ty se po 22.h sráželi v podstatě poslepu.
Myslím si, že nejsem sama kdo má problém zjistit k čemu se používají barevná světla.Nenašly jsme žádný návod k použití.Prosíme pořadatelé o radu, co s tím světýlkem dělat.Úroveň cen hrozná!Doufáme že se nám bude dařit i nadále:)
Závody supr,ale ty výsledky se moc nepodobaly loňské zesóně:(.No nic budem se muset všichni ukázat v Litavě :)
Podle mě spojené.
Tomas, Ondra: Otázka je špatně položená. Měla by znít „Nesešroubováné nebo sešroubované???“ A včil mudrujte.
Soutěž mně potěšila tím, že opět dokázala nalákat hojnou účast, dokonce u mnoha týmů s nadějí, že budou Žďárskou ligu jezdit pravidelně.
Námět na zlepšení viz Rosťa, co se týká cen, jsem názoru, že diplom a výsledkovku by mohlo dostat každé družstvo, které si počkalo na nástup. Ale to je jen drobnost, v zásadě je noční Memoriál soutěž, která sluší Žďárské lize i městu V.M. Velké plus za navazující after-párty :-)
Kdyby to bylo „nesesroubovane“ tak to pri utoku salo vzduch , bo by se to dokonce i samo „rozhodilo“…
Thomas: Já se hádat nebudu :-) Jen jsem chtěl uvést problém na správnou míru podle pravidel.
Zobrazovaly se tu o osm hodin nižší časy, server je totiž v jiném časovém pásmu. Teď by to mělo být OK.
Martin : S tebou ja se taky hadat nechci a nebudu , jen sem to konstatoval.. Jinak ruku na srdce lidi , ze ten verdikt byl zcela nesmyslnej ?
Závody vypadali pěkně,moc se nám tam líbilo.jen mě zkazili naládu u stánků s jídlem.měli psáno -řízek 50kč.a když jsme ho platila řekli mi 100kč .na můj tazavý pohled mi prodávající zdělila ,že pro nehasiče je to dražší.Nepřijde mi to moc fér
to snad né?:-)) Po našem utoku už byly jen klobásy za 30, i když byly psaný za 25, asi cena podle xichtu:-)))Jinak závody fajn:) Snad jen ty časy – to byla hrůza
To vladka a jirka:tohle mi říct,tak je s chutí pošlu slušně řečeno do háje…
By jsem se chtel zeptat jak je to stim tasovem kolikati jsme teda skončili nekde se pise posledni nekde 15 s bodama a nekde 15 bez budu tak jak?
Na rozdíl od pravidel Extraligy, kde savice nemusí být sešroubovány, pravidla ŽL určují povinnost – do skončení PÚ mít savice SEŠROUBOVÁNY, rozpojit se smí až na pokyn hlavního rozhodčího. Jinak pořadatel musí zajistit výsledkovou listinu pro všechna družstva. ( opět znění pravidel ŽL )
Radek: Oficiální výsledky jsou na těchto stránkách. Body vám byly odebrány kvůli neúčasti na nástupu (viz pravidla).
PS pro Radka: Co se týká pořadí, patnácté místo zůstává. Asi trošku mate průběžné pořadí, kde jste náhodou s nula body na přeposlední pozici.
Výsledky MJV jsou zde a tam jste uvedeni na 15. místě, ovšem bez bodu.
pro Petra i já bych to udělala ale nebyla jsem tam sama ale s malou fanynkou hasičů a ta mela hlad i chut na řízek.
Abych se taky přidal k hodnocení soutěže ve VM, sice opožděné ale přece. Soutěž se mi moc líbila, až na to osvětlění. Podlě mě není nic moc bežet k základně a svoje spoje vidět díky oranžovému pouličnímu osvětlění teprve tak 2 metry před sebou. A jak říakli kluci útočníci, tak utíkat k čáře, která je udělána ze špinavé a mokré hadice na tmavé a mokré zemi taky není moc záživné. To je jen můj názor podmínky při útoku, jinak to byla fakt super soutěž…až na ty časy:))
Včera proběhla soutěž v Litavě, tak odpovím na Vaše připomínky. 1, O nástřikové čáře jsme se už bavili na výboru a plánujeme i zvýraznit otvor terčů. Jinak je to noční soutěž a my každým rokem přidáváme trošku na osvětlení stejně budou stížené podmínky jako ve dne. 2, co se týče sešroubovaných nebo nesešroubovaných savic družstva z Laviček podle fotek z boku se toho moc nepozná. Svůj názor jsem vyjádřil již na soutěži a za 3 nevěřím tomu že holky ve stánku prodávali řízky za 100,– Kč a už vůbec ne tomu, že by to zdůvodnily tím že někdo je nebo není hasič. Holky co tam byly říkali že je to hloupost. Sám jsem u toho nebyl, ale myslím že tohle by si nedovolily. Klobásy byly večer opravdu za 30,–Kč, protože se během večera kokupovaly další jiného druhu a větší gramáže. Proto byla změněna i cena. To by bylo asi všechno. Ať se Vám všem daří v tomto ročníku ŽL.
bohužel doklad na to nemám ,ale je to pro mě ponaučení.nemám důvod si to vymýšlet ,ale je mě jasný ,že je to mé slovo proti slovu prodávajících.