Žďárská liga v požárním útoku

Martin - Lhotky Sport

so 12. května Lhotky Sport

ne 13. května Litava

ne 20. května Netín

ne 3. června Maršovice

ne 17. června Čikov

pá 6. července Kundratice

ne 5. srpna Olší

ne 12. srpna Radostín nad Oslavou

so 25. srpna Heroltice

ne 26. srpna Katov

so 1. září Krokočín

so 15. září Jasenice

ne 16. září Lhotky

ne 23. září Stanoviště

7.1.2012, 17.02
Ondra - Čikov

Dvě z nejrychlejších tratí hned na začátek, to bude pro ŽL dobrej vstup…

7.1.2012, 18.29
Tomáš - Radostín

V Čikově se poběží zase na tom hřiště, jako doposud?

9.1.2012, 19.35
Ondra - Čikov

Áno, áno…

9.1.2012, 20.55
Ondík - Netín Cirkus

Čikov ale dosype tu hranu u základny, takže se není čeho bát :-)

10.1.2012, 06.55
Ondra - Čikov

Jo, máme v plánu to těm nemotornejm ulehčit :-P jako ten náběh je nahovno, co si budeme říkat, ale na tom startu ti to veme max 0,1 možná 0,2s ale pak se rozbíháš z kopce, to tě docela zrychlí, takže ve finále na tom ještě vyděláš. Kdyby nezapršelo, tak to tam padlo všem. Dyť v roce 2010 si tam hodně týmů drželo osobáky ;)Rozhodně s tím budeme něco dělat.

10.1.2012, 19.32
Dawe-Starý Lískovec-SPORT

Jo no nebylo by to záhodno… Loni jsem nebyl… ale viděl na videu že u základny to nebylo OK… Bohužel s tím, že pršet bude zase se počítat musí no… A když ještě mírně upravíte jídelníček, jak si zde stěžoval ten stupidní anonym… tak to bude hodně dobrá soutěž:)

10.1.2012, 21.22
Ondra - Čikov

Ok. Jsem rád, když mi tady někdo inteligentně sdělí,co by se mohlo dát zlepšit. Určitě se z toho ponaučíme.

11.1.2012, 08.25
Tomáš-Lhotky sport

Když jsme u toho co a jak zlepšit,tak se chci zeptat jak to vypadá v Jasenici se startovní čárou,loni to tam pěkně klouzalo? Bude tam taky nějaká zajímavá vychytávka aby se tomu zabránilo? :)

11.1.2012, 14.31
Ondra - Čikov

V Jasálu je to v pohodě, bych řekl. Ono, když děláš soutěž 1.10. tak si prostě moc nevybereš. Teď mě napadá třeba Litava 2010, ze začátku chcance a taky se s tím nějak poprali. Každej nemá na to mít balenou po celý délce základny a startu.

11.1.2012, 14.39

Nevím, v Jasenici jsem nebyl. Ale jak říká Ondra, každý nemá na super náběh… A ještě k tomu zlepšení, je mě jasný, že zlepšit se dá téměř vše… Jen mít nějaké připomínky od jiných lidí;-);-)

11.1.2012, 15.32
Pavel - Jasenice

Jak jsem říkal na schůzi žl, tak na startu proběhly úpravy hned po závodech a za startovní čarou to bude vypadat v podstatě jako v Krokočíně ;)

11.1.2012, 15.44
Rosťa - Litava

Co si budem povídat , déšť zkur… každou soutěž. Balená zajistí v dešti stejné podmínky , to je fakt. Ale když neprší , tak je stejně příjemnější rozbíhat se po trávě. Ale nejlepší povrch , který jsem zažil byly naskládaný tartanový čtverce na exl v Plumlově. Byly tlustý asi dva cm a bylo to pro tretry i tenisky hrozně příjemný. Oni to měli půjčený z nějakýho stadiónu. Byla by machrovina tohle někde za rozumný peníz sehnat. A mohla by na tom běžet klidně i celá Žl . Ikdyž ono to asi taky nevydrží věcně. Mohlo by se to používat v případě předpokládaného špatného počasí. Samozřejmě za nějaký drobný úplatek , kterým by šetřilo na další materiál. A úplná machrovina by bylo , když by nám s tím na úvod píchnul nějaký sponzor. A měli bychom rázem zajištěnou regulérnost celé ligy. No řekněte , nezní to dobře ? To že se to lepši píše , jak shání je jasný. A týká se to jak materiáu tak peněz. Rosťa.

11.1.2012, 15.58
Tomáš-Lhotky sport

Rosťo,super nápad ;) ten tartan by byl opravdu super.. já jsem viděl ve VelMezu v posilovně tartanový bloky zhruba 1×1m který měli vzor zámkovky a byly tlustý taky jak zámkovka a dali se do sebe parádně skládat ..Pavle,tak přesně tohle jsem myslel ;) v Krokočíně to je taky super,na start snad neexistuje nic lepšího než tohle … Jinak o obalovaný na celej náběh nebyla ani řeč,já myslel jen a jen startovní čáru a kolem ní ;)

11.1.2012, 16.35
Ladin-Mexiko

Dá se sehnat kdyz se ruši tartanovi hrište.Krajijou to na dlouhy nudle a valijou to do roli ale stejne pod tim musi bejt beton jinak to prorusta bordelem. Meli jsme stoho udelany hřište tet to je prales.A tet kdyz jsme to chteli predelat tak se to začlo lamat.

11.1.2012, 19.35
Ondra - Čikov

http://www.etan.cz/…-cm-cervena/ http://www.gumova-dlazba.cz/…u-slr%5B2%5D … tohle jsme měli v plánu koupit (tu první), ale je to o prachách, každopádně super nápad Rosťo !

11.1.2012, 20.31
Tomáš-Lhotky sport

Ty dlažby jsou hrozně drahý,ale ať už sehnat někde něoc staršího jak píše Ladin a nebo tohle http://knezek.cz/…-metraz.html Tenhle matroš se používá na stovkách na překážky a drží parádně. Cena taky docela solidní a myslím že by šel sehnat ještě daleko levněj. Třeba na stovkách,když se nakopává bariéra tak tam dostává zabrat tak se musí měnit,ale na kladině to vydrží celou věčnost ;)

11.1.2012, 21.52
Ludva Krokočín

Ondro tu gumovou dlažbu mají ve stavebním bazaru v Brně celou hromadu a za metr čtvereční chtějí buď 250 nebo 300 korun.

12.1.2012, 06.30
Ondra - Čikov

No jo Ludo,ty seš starej stavař :) v tomhle já bohužel přehled nemám. Ale pokud by jsi o něčem veděl a měl kontakt,byl bych za něj rád.

12.1.2012, 06.38
Dawoch Krokočín

Ondro zavolej našemu tatovi a on ti podá info.777 008 016

12.1.2012, 15.42
Ondra - Čikov

Ok, dík moc ;)pak mu zavolám…

12.1.2012, 16.20
Kidal Netín

:-D :-D :-D Už soutěž máte, tak neplánuj. Se toho chytnu a bude veselo:-D

15.1.2012, 17.55
Ondra - Čikov

Na to se*u, jestli se toho někdo chytne. Plánovali jsme to už loni, že to nějak pořešíme, tak snad letos uděláme, uvidíme…

15.1.2012, 18.35
Ondík - Netín Cirkus

Jestli chceš výzvu, tak udrž našeho nalejvače na vaší soutěži střízlivého :-D

16.1.2012, 10.09
Ondra - Čikov

Proč bych to dělal, jen ať chlastá :-D ;) já jsem zvědavej na tebe v Litavě, jestli budeš mít stejný tempo jako vloni, tak to aby tam těch větších laviček udělali povícero :-D, loni jste jich s Mirem pár polámali :-D

16.1.2012, 18.31
Ondík - Netín Cirkus

To byli ti naši dvojníci, všude kde příjdou udělají ostudu :-D

16.1.2012, 19.57
Ondík - Netín Cirkus

Kdo by měl zájem stáhnout si kalendář soutěží ŽL a EX může zde http://www.sdh-netin.cz/

16.1.2012, 21.32
Ondra - Čikov

Já myslím, že dobrá práce, Ondro ;) Každej si do toho vepíše soutěže, který chce ještě k tomu jet a je to super rozplánovaná sezona. Ušetřil jsi mi čas ;)

17.1.2012, 18.09
Ondík - Netín Cirkus

A vyhrát..... Tak Kidale teď si musíš rejpnout :-p

17.1.2012, 18.52
Kidal Netín

Jo, super práce. A šedou je tam vyznačen i půst, to abych věděl, kdy nemám chlastat, heč …

17.1.2012, 19.08

Ahoj na našich stránkách jsou rozpisy různých soutěžích… Jsou zde i stovky, postupovky a věže. http://www.sdhstaryliskovec-sport.xf.cz

18.1.2012, 08.31
jerry - Dolní Loučky

SDH Dolní Loučky si Vás dovoluje pozvat na XXXIII. ročník soutěže hasičských družstev ŽEN a MUŽŮ

---- DOLNOLOUČSKÁ ZIMA ----

Která se koná v neděli 12. února 2012

Místo konání : Hasičské cvičiště Pod Hradiskem

Program soutěže : 9.30 hod. – příjezd a prezentace družstev 9.40 hod. – nástup soutěžních družstev, losování, porada velitelů 10.00 hod. – zahájení soutěže

Více informací včetně pozvánky a přihlášky naleznete na: www.sdh-dolniloucky.estranky.cz (Úvodní strana)

22.1.2012, 09.49
Vašek-Litava

Rosťův nápad se mi velice zamlouvá :),je to o prachách no, ale hoši musíte taky uznat že za kvalitu se dneska platí :).

31.1.2012, 21.01
Ludva Krokočín

Chci upozornit na změnu termínu naší soutěže,abychom se nekřížili s postupovou soutěží MR.Tak že soutěž v KROKOČÍNĚ BUDE V SOBOTU 4.SRPNA 2012 V 11.00 hodin.

6.2.2012, 07.50
Martin - Lhotky Sport

Super, díky :-)

6.2.2012, 15.10
Standa ml. VelMez

Bohužel došlo k posunu termínu krajského kola Dorostu z 10.6. na 17.6.. Takže se to kříží se soutěží v Čikově :-(

6.2.2012, 17.39
Martin - Lhotky Sport
6.2.2012, 19.12
Ondra - Čikov

Zdravím, popravdě jsem to ještě s nikým neřešil, ale nevěřím moc tomu, že by to u nás někdo prosadil, aby se to přeložilo. Mě samotnýho pořád štve, že se musí brát zřetel na víc a víc faktorů. Nevím, uvidím…pokusím se něco vymyslet.

7.2.2012, 18.52
Kidal Netín

V tomto případě není chyba na vaší straně, takže předpokládám, že po vás nikdo nebude vyžadovat přesunutí.

7.2.2012, 19.04
Martin - Lhotky Sport

Pokud by to bylo Ondro z vaší strany bez větších komplikací možné, tak by přesun byl vhodný. Kolize s krajským kolem dorostu se celkem jistě rovná neúčasti některých dvou družstev ze ŽL, což je zbytečná škoda (ze ŽL se o postup na krajské kolo pokusí kluci Lhotky Sport, Lhotky, Velké Meziříčí, Radostín nad Oslavou Juniors a holky Lhotky Sport, Velké Meziříčí FŇ).

Jinak samozřejmě obrovský kus másla na hlavě má SH ČMS a my v téhle situaci od Žďárské ligy nemáme nárok cokoliv „vyžadovat“.

Můžu vás jenom ujistit o tom, že „nekřížení termínů“ prosazuju nejenom ve Žďárské lize, ale už dva roky volám a snažím se přemlouvat i funkcionáře SH ČMS. Ale je to těžký. Čest tomu, jak funguje ŽL.

7.2.2012, 19.54

Myslím si, že nění problém soutěž přeložit, když se to ví takhle dopředu. A to že se ustupuje, hold to tak je. Sdružení nikdy neuhne a my se prostě podřídíme. Nevidím v tom problém… Je únor a do červa času dost!!!

7.2.2012, 21.21
Ondra - Čikov

Až bude Starý Lískovec pořádat soutěž, můžeš se podřizovat a ustupovat jak se ti zlíbí. Termínů moc není, chtěli jsme červen, protože červenec je nabitej poutěma a k tomu jsou žně apod. Takže by jsme to měli o to těžší, páč lidi, co dělají ve družstvech nebo jsou řidiči, by nám moc nepomohli a srpen se nám moc neosvědčil. Takže prozatím pořád platí 17.6.

8.2.2012, 20.18
Ondík - Netín Cirkus

A taky si chtěl abych u Vás oslavil narozeniny a udělal tržbu co? :-D Neboj, tu oběť jsem ochoten podstoupit :-D

9.2.2012, 05.40

Takže kvůli postupovým soutěžím nezměníte termín, ale kvůli pouti se s termínem omezíš jo? Jak absurdní.

9.2.2012, 07.20
Petr

Dawe na to se vyprdni lidi co nejezdí postupovky to nikdy nepochopí. Oni se radši pujdou ožrat na pouť.

9.2.2012, 07.53

Jojo, to mě je jasný. Já mám velké zkušenosti s postupovkama, takže vím jak to chodí! Ale přijde mi to sobecké!

9.2.2012, 08.31
Standa ml. VelMez

Když už se něčemu ustupuje s termínama, tak podle mě jsou soutěže pořádané SH ČMS na prvním místě. Jinak Ondro jak tady píšeš o těch poutích, tak zrovna 17.6. je u nás ve Velkém Meziříčí.

9.2.2012, 10.04
Martin - Lhotky Sport

Nějak se nám to zase posunuje do polohy, že Žďárská liga ustupuje nějakým „faktorům“, postupovkám, krajskému sdružení, cizím termínům atd. Není to tak. Je to o tom, jestli pořadatel soutěže vyhoví družstvům Žďárské ligy, jestli jim dá možnost reprezentovat svůj okres na prestižních postupovkách/ex­tralize.

Stačí si uvědomit, že liga se nepořádá kvůli pořadatelům, ale kvůli soutěžícím a divákům.

Rozhovor s pořadatelem soutěže

„Nazdar, tak jak, slyšel jsem, že i letos budete vaši soutěž pořádat jako Žďárskou ligu“

„Jojo, chcem, ať to k něčemu vypadá“

„No a co si od toho slibujete?“

„Tak hlavně že přijedou kvalitní družstva a bude dobrá podívaná“

„Aha. A proč jste si teda vybrali termín, kdy některý družstva nepřijedou?“

„No, to víš, máme pro to svoje důvody…“

Ondro držel bych hubu. Ještě jednou se omlouvám (i když chyba není na mojí straně, ale přece jen byl jsem propagátor nekřížení) za to, že se termín krajského kola dorostu změnil. Ale pokud nám tu píšeš, že ses vlastně o změnu termínu vaší soutěže ani nepokusil a důvody jsou poutě a práce na poli, přijde mi to hodně slabý.

9.2.2012, 10.51
Kidal Netín

Ale no tak, chlapci, to jste družstevníci?

Každému je doufám jasné, že harmonizovat ligu s republikovými podniky byl docela oříšek, ale nakonec všichni projevili dobrou vůli a termínům se vyhnuli. Že si v Praze vzpomenou a přehodí termín, je trochu rána pod pás.

Na to, jak dlouho se Ondro pohybuješ v lize, jsi udělal trochu školáckou chybu, když se odvoláváš na poutě a jezeďáky:-)). Sice tě chápu, ale některá témata jsou zde prostě tabu a zvláště pro spoluobčany z měst těžko chápatelná:-)))))

Na druhou stranu je pravda, že je poměrně dost času a bude-li vůle, něco se vymyslí. Jen bych prosil myslet tak do konce února. Dík.

9.2.2012, 10.55
Martin - Lhotky Sport

Jo a Petře, zapomněls napsat odkud jsi?

9.2.2012, 11.20
Mirek Čikov

poradí nám prosím někdo vhodný termín?

9.2.2012, 12.25
Standa ml. VelMez

Když se podíváš, tak je tu dost volných termínů, kde se nekříží žádná jiná (známá) soutěž. so 5. května – V. M. (mimo ŽL)

ne 6. května –

so 12. května – Lhotky SPORT

ne 13. května – Litava

so 19. května

ne 20. května – Netín

ne 3. června – Maršovice

so 16. června

ne 17. června – Čikov

so 30. červen

ne 1. červenec

so 21. červenec

ne 22. červenec

so 4. srpna – Krokočín

ne 5. srpna – Olší

so 11. srpna

ne 12. srpna – Radostín nad Oslavou

so 25. srpna – Heroltice

ne 26. srpna – Katov

ne 9. září

so 15. září – Jasenice

ne 16. září – Lhotky

so 22. září – Meziříčko (mimo ŽL)?

ne 23. září – Stanoviště

9.2.2012, 12.43
Ondra - Čikov

Hoši. Uklidněte se. Chápu Martina a Standy, že se kolem toho čertí, když to jezdí, ale David, aby si nerejpnul, že ? Pokud jste to pochopili, že dáme radši přednost poutím, kde se nalejem, ukázka vaší demence. Mně šlo o to, že první dva týdnu v červenci bývají žně a tudíž nám to vyřadí cca 50 – 75% schopných lidí, kteří s náma dělají věci ohledně ŽL ! Zmínka o poutích měla znamenat to, že už vidím, jak na Tasovkou pouť (1.7.12) nebo Jasenickou pouť (22.7.12) se lidi na poutě vykašlou a půjdou se radši bavit na závody do Čikova. Každá z těchto akcí nám sebere minimálně 25 lidí a to nepočítam 3 týmy z Tasova, kteří k nám jezdí a 2 týmy z Jasenice. Nechtěl jsem tyto věci nějak rozpytvávat, ale měl jsem, protože někteří myslí trochu mimo mísu. Takže pokud vám příjde hodně slabý toto, není se očem bavit. Ani v nejmenším jsem neměl záměr někomu ublížit nebo se na někoho jen tak vykašlat. Během víkendu to probereme a pak se uvidí.

9.2.2012, 15.30
Standa ml. Vel Mez

Jasně, chápu že to nechcete dělat, když zrovna mají okolní obce pouť (přece jen jde o diváky a tržbu ve stánku). Původní termín byl 16.6., tam by to byl velkej problém? Připadně v sobotu 30.6., nebo 21.7., tam by to nemuselo ničemu vadit. Zkuste to promyslet a třeba vás nějaká možnost napadne.

9.2.2012, 15.59
Ondra - Čikov

Ano, přesně tyhle dva termíny jsem měl na mysli, takže zatím je zbytečný tady mluvit o absurditě apod. Ale jak píšu, tohle je prostě doba, kdy my budeme ztrádat lidi na výpomoc, takže nevím…

9.2.2012, 16.03

Ty si trochu protiřečíš Ondro a navíc mě se postupovky taky týkají. Ona je možnost že my (myslím Brno-venkov) budeme mít postupovky v tentýž den. A to jsem vyřazen i já. Ikdyž možná bych ani o moc nepřišel:D:D. Ale jak psal Petr. Kdo to nejezdí nikdy nepochopí. Ty v ŽL běžíš 14 závodů. Ale postupovky jsou o 3! A myslím, že zrovna ty nejsi kompetentní určovat kdo je dement a kdo ne. Zduř

9.2.2012, 16.25
Kidal Netín

No vida, první vlaštovky:-), v rámci zkvalitňování ligy prosadím do podmínek účasti v příštím ročníku povinné vyšetření v psychologické poradně. Cha, to už Litava nedá mančaft dohromady:-D

9.2.2012, 16.51
Rosťa - Litava

Vyšetření je asi rozumnej nápad, ale uvědom si Trampolíno, že jestli se to proflákne, tak tě vyrazí i ze školství :-)

9.2.2012, 17.13
Ondra - Čikov

Konečně. Zduř !

9.2.2012, 17.35

:D:D:D

9.2.2012, 18.23
Kidal Netín

Lepší za demenci než za … no takhle veřejně ne:D

10.2.2012, 06.35
Rosťa - Litava

No, hlavně jednou sepiš paměti : Co se děje na školních výletech :-)

10.2.2012, 09.24
Mirek Jágrik

Ahoj všichni, mám prosbu na SDH Lhotky, kteří s mojí prosbou souhlasí, ale chtěl bych se zeptat i Vás, aby nebyl problém. Potřebovali bychom posunout začátek soutěže ve Lhotkách na nedělní 12. 00 hodinu, protože pořádáme ve stejný termín 16.9.2012 repu­blikovou soutěž v CTIF, a rádi bycho stihli i soutěž ve Lhotkách. Co Vy na to šlo by to?

18.3.2012, 19.32
Ondra - Čikov

Tak určitě…

19.3.2012, 15.18
Lulu Olší

Jasný, nám to nevadí…

19.3.2012, 19.32
Pavel - Jasenice

Žádný problém..

19.3.2012, 21.09
Kidal Netín

Tak, kdo chtěl, vyjádřil se, ostatní měli dost času. Ve Lhotkách s posunutím souhlasí, čili závod se posunuje na 12.00 hod.

26.3.2012, 13.36
Martin - Lhotky Sport

Do kalendare soutezi jsem dal vse v 11.00, kdybyste chtel nekdo jinak, dejte vedet.

To same pokud poradate poharovku a chcete taky zapsat do sekce Souteze.

26.3.2012, 18.29
Martin - Lhotky Sport

… teda krome tech Lhotek :]

26.3.2012, 18.30
Ondra-Kamenička

Ahoj Martine hod nám prosím naši soutěž do seznamu :-) Napsal jsem ti na email.

2.4.2012, 08.34
Jméno:

Napiš taky odkud jseš. (Příklad: Petr - Bobrová)

Vzkaz:
Ochrana proti robotům: Jsi robot?
ano    ne    Žďárská liga je nejlepší!   

Můžete používat zvýraznění textu, pojmenovávat odkazy a vkládat obrázky:

*kurzíva*, **tučný text** a ***tučná kurzíva***

"Pojmenovaný odkaz":http://www.zdarskaliga.cz

Obrázek: [* http_adresa_obrázku *]

"Jak se píšou ty hranatý závorky?"
[ = pravý Alt + f
] = pravý Alt + g.

Kontakt: martin@lhotkysport.cz
Webdesign: programování Martin Kaman, grafika Zuzana Kamanová