Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Tradiční silvestrovský turnaj v sálové kopané | ↓↓↓ jít dolů |
Jelikož je třeba opět někomu předat putovní pohár a bečku, hlašte účastě.
Hala je objednaná opět na dopoledne 31.12. 2011 (díky Honzo)
Pravidla dohodneme zde, finanční spoluúčast bude letos minimální (pouze sud)
Pohár si klidně ještě rok necháme :-D takže nás nahlušuju.
Jasenice se teda taky pokusí zabojovat ;)
Poslušně hlásím,že se určitě zúčastníme a třeba letos to vyjde :D
Tož Lhotky taky přijedou
Soupiska fotbal
Čikov
Jasenice
Lhotky
Lhotky sport
Netín
Chlastání
Litava
Už jsem se lekl, že se snáma nepočítá :-)
Katov taky samozřejmě přijede
A Katov bude hrát, nebo seriózně chlastat? :-)
Zbraslav se taky hlásí:-)
Katov jede obhájit minimálně 3. místo z minule ale taky budeme bojovat i na jiných frontách :-) zahřívačka na večer
Soupiska fotbal:
Čikov
Jasenice
Katov
Lhotky
Lhotky sport
Netín
Zbraslav
Chlastání:
Litava
Ještě budem potřebovat rozhodčího. Kdo byste měl nějaký nápad, sem s ním.
televize se také zůčastní :D :D
Bude i online přenos? :D
Přenos nebude, Hans má postavenej TV mančaft :-)
A sakra :) no nic,musíme začít snad trénovat
přenos?? :D proč nee :D :D nee mančaft nebude, musel bych stáhnout celej štáb po republice abych něco sestavil :D
hovno musíte, ve Žďárcu druzí – super výkon.
No, nějak jsem se upsal, páč jsem myslel, že píše Tomáš Čižmár z Olší. Ale tak to provalím na plnou hubu. Kluci z Olší byli druzí na turnaji, kde hrálo 16 mančaftů.
Kdo bude hrát za Netín???
No ty rozhodně ne!!!
Tím pádem bych klidně mohl pískat?!
Tak v tom případě bude rvačka nevyhnutelná:)
Vzpoměl jsem si na jeden díl Okresního přeboru, zajímavý.:-)
Tak jak to vypadá s účastí? Co kluci z Maršovic a Olší? ;)
My dovezeme taky jeden tým na chlastání,aby to Rostin a spol. neměli tak jednoduchý :)
Ve své kategoriji nerad prohrávám fešáku :-)
Mně to neříkej :-D, já jedu hrát fotbal…ale je mi jasný, že mistry se poráží těžko :)
V kolik hodin bude začatěk turnaje?
No, toť otázka. Zkusím brnknout:-)
Nežhavější info:
Hala je objednána od 8. oo hod. do 14.oo Před osmou tady buďte, ať se může hned hrát. Přijede i rozhodčí, na nějž se složíme (do 1 000 Kč), což bude jediný výdaj, protože bečku věnoval sponzor Homola- Nápoje. Čikov nechť s sebou přiveze pohár.
Ještě systém: pokud bude 7 týmů, dalo by se hrát každý s každým – 21 zápasů po 15 minutách – 5,5 hodiny. Smozřejmě bez semifinále a finále.
Další varianta skupiny 3 a 4 a pak vyřazovací systém první s posledním. Dalo by se hrát delší dobu. Navrhněte, popřípadě něco jiného, abychom ráno mohli hned začít, pouze by se losovalo.
Pokud bude 7 týmů, myslím si, že nejlepší bude každej s každým, aspoň si každej tým zahraje 6 zápasů. 2×7 min + 1minutka na výměnu stran…
Souhlasím s Ondrem, každý s každým
Zdar fešáci, tak co jaké sou ohlasy na fotbálek? Coby nezávislý pozorovatel jsem nadmíru spokojen. Všichni hráli dobře, akorát Čikov o něco dobřeji, tudíž zasloužene vyhrál. Vesměs se hrálo čistě a když už nějaký náznak proběhl, tak se mu nakonec všichni dobře zasmáli ( Ondro děkujeme ). Velký dík patří i rozhodčímu, ža to bez pauzy celé vydržel. Také panu Homolovi za cenu pro vítěze. A hlavně našemu Okresnímu sdružení, které prostřednicvím Honzi Slámečky za nás Halu o5 zalepilo. Děkujeme.
Zdravím, na tento turnaj jsme se jako SDH Jasenice podívali poprvé a moc se nám tam líbilo. Týmy byly vyrovnané, tak se hrál hodně vyrovnaný fotbal.
Pro zájemce konečné pořadí turnaje:
Děkujeme všem soupeřům a především těm, kteří se zasloužili o uskutečnění turnaje.
Domnívám se, že turnaj na Silvestra se chytil. To je dobře. Jen jsem očekával více družstev. V samostatné kategorii by mohla soutěžit i děvčata – vždyť jich na ŽL jezdí také dost. Jsem starší člověk a tak často dávám již přednost estetické podívané před špičkovým sportovním zážitkem… Proč ale píši? Pokud má někdo dobré fotky (nejlépe vítězného družstva), tak je zašlete na e-mail zdar@hvp.cz
Máte ji tam :)
No, dvě kategorie byly i tak, akorát u té spodní fakt nešlo o estetický zážitek. Ale kdyby třeba děvčata měla pronajmutou lezeckou stěnu, tak můžou všechny kategorie probíhat zároveň :-) Ušetříme čas a ještě zatleskáme :-)
Jo, jooo :-) super nápad. Doprovodná dovednostní soutěž: Sestřel si svoji hasičku:-) Tož to bych tam pověsil i tu moju:-D
Posílám odkaz na výprodeje dresů (Nenapsal odkud je - odkaz smazán. M.)
Tak jestli to jde pouze půjčit tak bych prosil na 31.12.2012 ty červený a velikosti 1× XS 5× XL a 1× XXXXL. dík
XS ? To snad ani nééé… :-D :-D v Netíně zrovna nemají problémy s podvýživou :-D
Bude letos taky nějký turnaj? Pokud ano kde? Díky
Turnaj samozřejmě bude, jako vždycky v Bystřici v hale.
Pomaličku se to blíží, tož napište účast, aby se dal vytvořit nějaký plán boje
Jasenice se zúčastní ;)
Čikov prej ne, ti se vrhli na stolní tenis :-)
No, jak jsem mohl pocítit na vlastní kůži, tak v Litavě ho umí asi líp :) jinak my se snad zúčastníme ;)
Katov se taky zúčastní
Litava taky dorazí
Čikov
Jasenice
Katov
Litava
Netín
Litava? Rosťa bude kapitán né :-D
Rosťa neeeee :D
Se nechte překvapit šmejdi. Zatím není sestava jistá, ele určitě útok bude Jirka Pařil s Lukášem Handlem :-)
Myslíš útok ve spodní části haly :D :D
Lhotky si taky přijedou zakopat.
Čikov
Jasenice
Katov
Litava
Lhotky
Netín
Že by letos jen takhle komorně?
Možná to bude bohužel ještě komornější, ale bude nás taky docela pomálu, jestli se vůbec teda slezeme…
U obhájce neznám možná. Jinak, chystám revoluci v pořádání soutěží. Kdo z potenciálních pořadatelů nepřijede do Bystřice,bude ................více na schůzi. Ve slabé chvilce jsem to prořekl, proto letos jede i Litava včetně Heavy Boys :-)
V kolik přesně by měl turnaj začít a od kolika by měla být otevřená hala? :)
Oficiálně je otevřeno od 9.00, ale jezdíme na 8.00, času bude dost.
Myslím, že se opět sluší poděkovat Honzovi Slámečkovi a okresnímu sdružení za to, že nám bylo umožněno se takhle pěkně sportovně sejít. Nejsem si jist kolik by se sešlo družtev, když by jsme si museli platit pronájem haly sami. Takže Honzo děkujeme a vyřiď prosím poděkování dál. Rosťa.