Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Tradiční silvestrovský turnaj v sálové kopané | ↓↓↓ jít dolů |
Jelikož je třeba opět někomu předat putovní pohár a bečku, hlašte účastě.
Hala je objednaná opět na dopoledne 31.12. 2011 (díky Honzo)
Pravidla dohodneme zde, finanční spoluúčast bude letos minimální (pouze sud)
Pohár si klidně ještě rok necháme :-D takže nás nahlušuju.
Jasenice se teda taky pokusí zabojovat ;)
Poslušně hlásím,že se určitě zúčastníme a třeba letos to vyjde :D
Tož Lhotky taky přijedou
Soupiska fotbal
Čikov
Jasenice
Lhotky
Lhotky sport
Netín
Chlastání
Litava
Už jsem se lekl, že se snáma nepočítá :-)
Katov taky samozřejmě přijede
A Katov bude hrát, nebo seriózně chlastat? :-)
Zbraslav se taky hlásí:-)
Katov jede obhájit minimálně 3. místo z minule ale taky budeme bojovat i na jiných frontách :-) zahřívačka na večer
Soupiska fotbal:
Čikov
Jasenice
Katov
Lhotky
Lhotky sport
Netín
Zbraslav
Chlastání:
Litava
Ještě budem potřebovat rozhodčího. Kdo byste měl nějaký nápad, sem s ním.
televize se také zůčastní :D :D
Bude i online přenos? :D
Přenos nebude, Hans má postavenej TV mančaft :-)
A sakra :) no nic,musíme začít snad trénovat
přenos?? :D proč nee :D :D nee mančaft nebude, musel bych stáhnout celej štáb po republice abych něco sestavil :D
hovno musíte, ve Žďárcu druzí – super výkon.
No, nějak jsem se upsal, páč jsem myslel, že píše Tomáš Čižmár z Olší. Ale tak to provalím na plnou hubu. Kluci z Olší byli druzí na turnaji, kde hrálo 16 mančaftů.
Kdo bude hrát za Netín???
No ty rozhodně ne!!!
Tím pádem bych klidně mohl pískat?!
Tak v tom případě bude rvačka nevyhnutelná:)
Vzpoměl jsem si na jeden díl Okresního přeboru, zajímavý.:-)
Tak jak to vypadá s účastí? Co kluci z Maršovic a Olší? ;)
My dovezeme taky jeden tým na chlastání,aby to Rostin a spol. neměli tak jednoduchý :)
Ve své kategoriji nerad prohrávám fešáku :-)
Mně to neříkej :-D, já jedu hrát fotbal…ale je mi jasný, že mistry se poráží těžko :)
V kolik hodin bude začatěk turnaje?
No, toť otázka. Zkusím brnknout:-)
Nežhavější info:
Hala je objednána od 8. oo hod. do 14.oo Před osmou tady buďte, ať se může hned hrát. Přijede i rozhodčí, na nějž se složíme (do 1 000 Kč), což bude jediný výdaj, protože bečku věnoval sponzor Homola- Nápoje. Čikov nechť s sebou přiveze pohár.
Ještě systém: pokud bude 7 týmů, dalo by se hrát každý s každým – 21 zápasů po 15 minutách – 5,5 hodiny. Smozřejmě bez semifinále a finále.
Další varianta skupiny 3 a 4 a pak vyřazovací systém první s posledním. Dalo by se hrát delší dobu. Navrhněte, popřípadě něco jiného, abychom ráno mohli hned začít, pouze by se losovalo.
Pokud bude 7 týmů, myslím si, že nejlepší bude každej s každým, aspoň si každej tým zahraje 6 zápasů. 2×7 min + 1minutka na výměnu stran…
Souhlasím s Ondrem, každý s každým
Zdar fešáci, tak co jaké sou ohlasy na fotbálek? Coby nezávislý pozorovatel jsem nadmíru spokojen. Všichni hráli dobře, akorát Čikov o něco dobřeji, tudíž zasloužene vyhrál. Vesměs se hrálo čistě a když už nějaký náznak proběhl, tak se mu nakonec všichni dobře zasmáli ( Ondro děkujeme ). Velký dík patří i rozhodčímu, ža to bez pauzy celé vydržel. Také panu Homolovi za cenu pro vítěze. A hlavně našemu Okresnímu sdružení, které prostřednicvím Honzi Slámečky za nás Halu o5 zalepilo. Děkujeme.
Zdravím, na tento turnaj jsme se jako SDH Jasenice podívali poprvé a moc se nám tam líbilo. Týmy byly vyrovnané, tak se hrál hodně vyrovnaný fotbal.
Pro zájemce konečné pořadí turnaje:
Děkujeme všem soupeřům a především těm, kteří se zasloužili o uskutečnění turnaje.
Domnívám se, že turnaj na Silvestra se chytil. To je dobře. Jen jsem očekával více družstev. V samostatné kategorii by mohla soutěžit i děvčata – vždyť jich na ŽL jezdí také dost. Jsem starší člověk a tak často dávám již přednost estetické podívané před špičkovým sportovním zážitkem… Proč ale píši? Pokud má někdo dobré fotky (nejlépe vítězného družstva), tak je zašlete na e-mail zdar@hvp.cz
Máte ji tam :)
No, dvě kategorie byly i tak, akorát u té spodní fakt nešlo o estetický zážitek. Ale kdyby třeba děvčata měla pronajmutou lezeckou stěnu, tak můžou všechny kategorie probíhat zároveň :-) Ušetříme čas a ještě zatleskáme :-)
Jo, jooo :-) super nápad. Doprovodná dovednostní soutěž: Sestřel si svoji hasičku:-) Tož to bych tam pověsil i tu moju:-D