Žďárská liga v požárním útoku

Thonas Lavičky

Zdravím , nestihli jsme vyhlašení a proto se chci zeptat kdy budou uploadnuté klipy na internetu ? Prej to bylo povedený tak se na to chci podívat , děkuju …

9.10.2011, 19.04
Hans Hasici150.tv

pracuju na tom, momentálmě mi doma blbne připojení na net, takže doufám že zítra to bude ok a začnu to uploadovat na youtube

9.10.2011, 21.49
Soňa - Krokočín

Ahoj, tak kdy budou ty videa na youtube? :-)

19.10.2011, 16.06
Hans Hasiči150.tv

všem se strašně omlouvám ale jsem velice pracovně vytížen, pokusím se to nějak zařídit co nedjříve

19.10.2011, 21.41
Soňa - Krokočín

Ahoj, kdy najdu naše video na youtube prosíím? :-)

14.11.2011, 20.10
Ondra - Čikov

…řekl bych, že nenajdeš ! :-/

15.11.2011, 15.12
Dawe-Starý Lískovec-SPORT

Ahoj… tak za 1. myslím že Hanz toho má hodně a vím, že není sranda to upnout… a za druhé, stejně to nepujde na youtube, pač tam jsou teď přísný autorský práva vz. Hloboké. A tak to bude buď bez hudby a nebo to bude o průser. Aleš ze Sychotína se na to ptal přímo provozovatele… a spočítal, že by klipy z blanenska stály (myslím jako práva, peníze pro OSU) cca 100 000kč…

15.11.2011, 18.05
Ondra - Čikov

Dejve, čas to veme, o tom se nemusíme bavit. Ale 8.10…víc jak měsíc. Nevím,no…když by na mě čekalo X desítek lidí, asi bych to tam aspoň do tejdne hodil. Pár kliknutí po 10 min. není až taková námaha. Je to škoda. Teď už to nebude mít takovej význam jako pár dní po akci. A když je problém s licencemi na hudbu, řešil bych to přes uloz.to

15.11.2011, 18.56
Hans Hasiči150.tv

Všem se omlouvám ale času mám prostě málo, nedělá mi problém sednout si k pc a na youtube ty klipy nahrát, problém je vtom že doma mi u mého připojení na net nejde nikam nahrávat žádné velké soubory, tudíž musím klipy zajet někam nahrát, jenže jsem tak časově vytíženej, že jsem rád za každou volnou chvíli ale pokud to víjde a budu mít volno v práci o svátku tak to tam budem nahrávat právě na svátek

16.11.2011, 00.39
Ondra - Čikov

Slovo chlapa ;)

16.11.2011, 17.10
Hanka - Jasenice

…je k ničemu :-D

19.11.2011, 13.48
Martin - Lhotky Sport

Dvě praktické:

Hudba na pozadí klipů se dá sehnat i legálně, viz seznam webů na https://creativecommons.org/…sicforvideos, nejvíc mě zaujalo asi http://www.jamendo.com a „ochránci hudby“ se můžou jít klouzat.

Youtube umožňuje vybrat k nahrání víc souborů zaráz, nemusíš čekat s druhým, až se nahraje první, atd… můžeš zadat upload, odejít na ryby a pak už jen doplníš hromadně popisky ke všem videím.

22.11.2011, 10.16
Ondra - Čikov

Tak nějak jsem to Martine myslel, taky to tak dělám, že tam namlátím třeba 5 videí a pak to jen popíšu..

22.11.2011, 15.01
Martin - Lhotky Sport

Aha, pochopil jsem to tak že po jednom… to je jedno, třeba to někomu pomůže, pro mě to byl nedávno docela objev :-)

No a když jsme u těch videí, máte na Youtubu nebo Streamu videa, který ještě nejsou ve videosekci tady na webu? Napište odkazy, naláduju to tam. Ať je na co se koukat :-)

22.11.2011, 18.25
Jitka - VM

Ahojky, tak jak tak koukám tak s klipem se to pohnulo jen o jeden mužský :) a dále tam přibyli tři záznamy Accortů z 19.11.? to mají přednost? ikdyž se akce konala daleko později než vyhlášení? je to škoda :( už se fakt ani netěšíme, jak to trvá…

4.12.2011, 16.38
Hans Hasici150.tv

omlouvám se ale mám mnoho dalších věcí které se musí také objevit na youtube, podařilo se mi doma rozjet nahrávání na youtube takže se pokusím co nejdříve vše napravit. Omlouvám se stále ale mám toho prostě moc

4.12.2011, 20.33
Hans Hasici150.tv

tak tu mám ještě menší změnu, z důvodu stálého porušování autorských práv u písniček v klipech, kdy OSA může kdykoli vyměřit pokuty za porušení a youtube smazat můj účet, nahraji klipy na ulozto a každý si to stáhne, prosím ty kteří chtějí klip ať mí písnou a nahraju je přednostně

4.12.2011, 20.47
Petr Zbraslav

Já se hlásím o klip.

5.12.2011, 08.32
Standa Krokocin

Já se taky hlásím o klip. :)

5.12.2011, 17.04
Jarda - Lhotky Sport

Taky by jsme chtěli klip. Díky.

5.12.2011, 17.14
Soňa . Heroltice

pro Heroltice taky prosím klip :) Díky

5.12.2011, 20.53
Terka Krokočín

Holky z Krokočína prosí o klip taky:) díky

6.12.2011, 12.21
Máca - Lhotky

My bychom také chtěly klip. A i ten z historie ŽL by mohl být.

6.12.2011, 19.42
Martin - Lhotky Sport
7.12.2011, 12.53
Hans Hasici150.tv

http://www.ulozto.cz/…tkysport-avi první se mi ozval Martin ze lhotek takže první video na ulozto, další bude zbraslav

9.12.2011, 07.24
Martin - Lhotky Sport

Díky! Po domluvě s Hansem jsem náš klip hodil na náš Youtube účet a sem do videosekce.

9.12.2011, 19.55
Martin - Lhotky Sport

Kdo bude chtít taky hodit video ke svým výsledkům, dejte to taky na YT a pošlete mi odkaz.

9.12.2011, 19.56
Terka

prosím prosím klipy teda nic? :( fnuk už fakt

20.1.2012, 17.54
Ondra - Čikov

Terko, že se na to už nevyse*eš. To už dávno nemá cenu !

20.1.2012, 21.52
Terka

nemá no :D chtěla jsem to zkusit, co už…fakt škoda…

21.1.2012, 14.57
Lukáš-Hluboké

Myslím si že by tak nespolehlivýmu člověku příští rok něměla byt svěřena tvorba klipů (prezentaci z fotek).Liga je rok od roku lepší a lepší,ale klipy jsou o proti Blanenské lize tak hrozný že o něj nemám ani zájem.Dělat klip z fotek který jsou všude na netu a většina je už hodněkrát viděla mě příjde na takovou ligu celkem ubohý.Pořadatelé vyhlášení by se příští rok měly zamyslet nad tím komu dávají dělat klipy a jestli ten člověk bude schopnej dát do týdne po vyhlášení klipy na net bez výmluv…

21.1.2012, 17.31
Terka

Jojo, souhlas s Lukášem :) Docela nám spadla huba, když jsme viděli úvodní video extraligy…je to vše jenom o snaze, pečlivosti a spolehlivosti…

22.1.2012, 20.36
Ondra - Čikov

Tohle bych asi s videem z EXL neporovnával, chlapík se tomu prostě věnuje, prostě jiná liga, ale Lukáš má 100% ní pravdu. Neříkám, když člověk neumí moc s programem a do vyhlášení třeba 3 týdny, tak prostě bohužel, ale doprošovat se někoho 3 měsíce, tj docela smutný. Nehledě na to, že to bylo za ty dva roky stejný. Pohyb fotek z leva do prava a nahoru a dolů.

22.1.2012, 21.12
Hanka - Jasenice

Taky jsem si říkala, že když se závody natáčí pro hasičskou televizi, tak by mohlo být letos na vyhlášení v klipech víc videí. Někdo měl třeba nejlepší útok, ale některý týmy neměly video v klipu ani jedno:( Fakt škoda, s videi je to mnohem zajímavější.

23.1.2012, 10.23
Kuba Starý Lískovec - SPORT

Než začnete řešit Hanzovy videa je potřeba zvážit že on má na 20 klipů 2 týdny zatímco osoba která dělá klipi na ex na to má 3 měsíce a podle toho taky vypadá ta ůroveň Hanz asi nemá celých 14 dní nato aby seděl u pc a dělal klipy.

23.1.2012, 17.42
Martin - Lhotky Sport

Úroveň videí by mohla být lepší, dalo by se o tom rozumně pobavit.

Ale klipy dál řešte s Hansem osobně, napsal to docela jasně prosím ty kteří chtějí klip ať mí písnou. Když je až tak zasekaný, že se nedokope k tomu všechny videa zkonvertovat a nahrát (třeba to naše má cca 800 mega takže to není úplně sranda), požádejte ho, stavte se k němu někdo s externím diskem a postarejte se o zbytek. Tady na diskuzi nic nevyřešíte.

Stěžovat si na nespolehlivost člověka, který ještě s Rossim odjezdil celou ligu, chystal na každé soutěži dlouho dopředu přenos a měl s tím vším spousty práce, mi přijde dost unáhlený. Napadá mě k tomu citát:

Tak, já jsem to tady celé pozorně vyslechl a udělal jsem takový závěr, že bude-li ještě nějaká příležitost a budu požádán o nějakou další rekonstrukci, že se vám na to vyseru.

23.1.2012, 18.53
Hans Hasiči150.tv

JJ jak všichni říkáte, vysral jsem se na to, protože mám tolik dalších věcí, že na nějaký videa prostě nemám čas bohužel. Už když za mnou přišli kluci z Netína jestli udělám klipy hned jsem jim říkal ,že to dělat nechci, nemám na to čas, dělal jsem to po nocích atd, takže člověk nemá chuť ani vymýšlet nějaký efekty atd. Jo ondro máš pravdu bylo to stejný ale já si počkám až vytvoříš něco ty sám a pak se můžem bavit. Přesně tak budu rád když nebudu muset 14 dní před vyhlášením mejt nervy že nestihnu udělat klipy pro družstva, těším se až dojedu na vyhlášení jen se bavit a nee bejt nervozní, že jsem posral nějakej klip. Když se začínalo na začátku sezony s Hasičskou televizí nikdo nevěděl jak to bude, ani já sám sem nevěděl do čeho jdu, ale po zkušenostech a po tom co tady čtu si hodně rozmyslím jestli se na tuto sezonu rozhodnu přenosy na této lize dělat já. Omlouvám se všem za hnusný klipy a za to, že stále nejsou ke stažení

23.1.2012, 21.59
Lukáš-Hluboké

Hansi nemusíš se omlouvat za hnusný klipy,podle mě to s klipem nic společnýho nemělo.Chápu že jsi na to něměl čas,ale tak jsi to neměl brát,myslím si že pořadatelé vyhlášení si ná té akci celkem vydělají,tak by mohly nějakou čásku dát na to aby ty klipy nějak vypadaly a byly v rozumný době ke stažení.V roce 2008 jsem byl pořadatelem vyhlášení v Čikově a klipy zařizoval Ondra,musel si sehnat všechny videa všech týmů a neměl na to o moc víc času.Pro ty co v tu dobu ještě neběhali malá ukázka i s Hansem (http://www.youtube.com/watch?…),sorry ale podle mě takhle vypadá klip.

23.1.2012, 23.45
Martin - Lhotky Sport

Sice jsem jako jedinej citoval slůvko vys*at, ale snad jsi to Hanzi nepochopil tak, že jsem se do tebe navážel?

Lukáši, asi tě neznám a třeba se pletu, ale takhle buransky kydat na cizí tvorbu obvykle dokáže jen někdo, kdo sám nic pořádnýho pro ostatní nevytvořil :( Každá kritika se vítá, ale trochu na úrovni prosím…

24.1.2012, 01.17
Hans Hasiči150.tv

Joo já to beru, klipy teda dělat neumím, sám jsi to řekl Lukáši, tudíž klidně tuto sezonu můžeš vzít tvorbu do vlastních rukou, uvidíme kolik materiálu seženeš na tvorbu, protože věř tomu ale fotek bylo mizerně málo a videí skoro žádný, sice vše natáčela hasičská televize, problém byl vtom že videa která se nahrávájí se ukládaji na server a to je pak hrozně mizerná kvalita tudíž videa se použít nedali. taky radši stříhám z videí než fotek ale když ty videa nejsou tak co stím?? Ne Martine v pohodě, však sám víš jaký to je dělat něco pro mnoho lidí nee?? viz tyto stránky :)

24.1.2012, 07.38
Rosťa - Litava

Videa jsou určitě poučná pro vypozorování techniky a chyb. Jenomže v podstatě člověk na vyhlášení uvidí fůru v podstatě stejnejch videjí. Když se to udělá z fotek, tak do klipu se dá nacpat mnohem víc zajímavých situací, než pořád stejnej útok dokola. Samozřejmě by se to dalo doladit třeba jedním top útokem od každého družstva. Je to však věc názoru. Jestli má někdo pocit, že zvládne klipy líp, tak ať se do toho pustí. Navážet se tady do Honzy fakt není na místě. ŽL věnoval natáčením do TV ( abychom se dostali zase o kousek dál) tolik času, že si to snad ani nejde představit. A co z toho měl ? Za kamerou, nebo monitorem ? Byl na skoro všech závodech a neviděl v podstatě žádný! A frčet teď do něj, že odflákl klipy? To se fakt někteří zamyslete!

24.1.2012, 09.01
Lukáš-Hluboké

Hansi to co píšu není míněno proti tobě, klipy jsi udělal a možná i tak jak byly po tobě požadovány a to že se nedájí sestříhat záznamy ze soutěží jsem neviděl a asi nebudu sám kdo to nevěděl,jen jsem chtěl poukázat že letos by to chtělo něco víc než fotky a to většinou třeba jen ze dvou soutěží.Víc už k tomu nemám a hold je to jen můj názor a jestli ti Martine příjde buranskej tak mám aspon nějakej.:)

24.1.2012, 09.32
Martin - Lhotky Sport

Lukáš: ne buranskej, jenom dost buransky podanej ale jak píšeš asi jsi to tak nemyslel, víc k tomu nemám.

K obsahu klipů souhlasím s Rosťou, do klipu jeden nejlepší útok, možná druhej něčím zajímavej, a pak fotky – zajímavý situace z útoků a lidi z týmu.

24.1.2012, 11.12
Ondra - Čikov

Co se týče čekání na tvorbu, tak nemusíš, můžeš se podívat na tohle video z roku 2010 http://www.youtube.com/watch?… ale o to mi nešlo, tvrdíš, že jsi neměl čas, když ne, měl jsi říct,sorry kluci, ale jsem rád, že stíhám to svoje, víš jak.. Jak říkáš, pokud máš hafo starostí, mohl jsi očekávat, že výsledek nebude na 100%, ale jestliže se jedná o videa na výhlášení celého ročníku, pak by to mělo být na 120%. Další věc je materiál. Už dávno se tady řešilo, že na každý soutěži by se mohlo natáčet. Letos jsi točil ty, což je super a já osobně jsem ti za to vděčnej, páč se na nás může dívat prakticky kdokoliv, ale asi nikdo nepočítal, že s videi z hasici150.tv bude takovej problém. Za což ti vinu nikdo pochopitelně nedává. To jde mimo tebe. Spíš mě mrzí to, že tady ještě každej musí o video prakticky prosit a označit videa nebo prezentaci z celé sezony, kde by se měl promítnout ten posun týmu, cituji jako „nějaký videa“ to podle mě není na místě už vůbec. A poslední věc – když jsme s klukama v nějakým roce 2006 začínali, jen se nám snělo o tom, že by jsme na svoje video koukali v plným sále, se zbytkem družstev. Proto se nedivím, jak Lukáš zareagoval. Když seš za dva roky 2. a 1. a pořád to stejný, tak tě to asi pěkně nasere, aspoň bych to tak cejtil já a myslím, že nebudu jedinej, akorát zase jeden z mála, kterej se tady projeví. Toť vše.

24.1.2012, 15.02
Ondík - Netín Cirkus

120% ? To se asi plní dvanáctiletá petiletka co? :-D Jo Ondro a to by si takhle neměl psát, cituji: když jsme s klukama v NĚJAKÝM roce 2006 začínali. To podle mě není na místě už vůbec :-

24.1.2012, 17.13
Kubista - Maršovice

Koukám, že na tuhle sezonu jsou dva adebti na dělání videa. Video jde stáhnout bez problému na netu z youtube. Po válce je každý generál.

24.1.2012, 19.30
Ondra - Čikov

Nevím Ondro, co jsi tím chtěl říct, ale to je jedno. 120% jsem myslel, že zájem o to video bude mít cca 20 týmů, což je nějakých 140 lidí + fanoušci. Což je docela dost. Proto ta snaha měla být ještě větší než nějaký videa, který dělám třeba z tréninků. Jinak adeBtů nevím kolik je, ale nějací adePti se snad najdou. A co se týče toho stahování, tak to Kubo platí cca pro 8–10 týmů, víc to není. Ale už na to seru, chtěl jsem se spíš zastat Lukáše a těch lidí, kteří si řekli o video a stejně je nemají. Takže vesele pokračujte…

24.1.2012, 20.30

Navážení do Hanze není na místě, odjezdil ligu s televizí, z každého závodu nic neměl, píšete že jste vděční, že se na vás můžou dívat lidi z okolí a pohodlí domova a najednou takový řeči kvůli klipu. Proč je chcete domů na počítač když stály za nic jak říkáte? Kdo klip nedělal a nedělal ani nic z grafikou neví jak to funguje. Člověk nemá pořád nápady. Udělá 2 klipy a je graficky vyčerpán. Ale pokud nechcete stejný klipy stále dokola tak OK. Každý tým si udělá na vyhlášení svůj klip. Řekne se jen délka a hotovo. Úvodní klip udělá někdo z vítězného družstva a je to. Pokud budeme do desítky tak to za nás klidně udělám. Hanz nebude mít starosti, vyhlášení si konečně užije od začátku a je to vyřešeno.

25.1.2012, 11.11
Ondra - Čikov

Super nápad ! Každej udělá svůj a je pokoj – každýho boj ! Jsme rozhodně pro !

25.1.2012, 14.25
Ondík - Netín Cirkus

Tak to jsme v pohodě:-) letos budu běhat zase já, takže náš klip nebude potřeba :-)

25.1.2012, 15.58

Ale jdi Ondro, určitě jsi přes zimu makal a ukážeš zač je toho loket:D

26.1.2012, 08.05
Ondra-Kamenička

Ale zima ještě nebyla :-)

26.1.2012, 10.51

Právě proto:D

26.1.2012, 14.21
jenda7-Zbraslav

Davidův nápad je opravdu skvělý. Každý bude mít svůj originální, podle svých představ a na vyhlášení to nebude žádný „stereotyp“. A příští rok bude v diskuzi o téma míň:-)

Jinak Hansovi patří velké poděkování za zviditelnění naší ligy. Je to paráda, když nás mohou sledovat známí až z domu a psát nám vzkazy.

26.1.2012, 17.13
Rosťa - Litava

Nápad to je skvělý, jen proto, že řeší určitý problém, ale jako celek to bude vypadat jako Kocourkov. Může být sanoven počet videjí, počet fotek doba trvání. To ať si každý dodá, ale chtělo by to učesat jednou šikovnou rukou, ať to vypadá profesionálně. Tudíž problém máme pořád stejný. Kdo šikovný v tomhle oboru se toho ujme ? A nápad, že by to mohl ošéfovat pořadatel vyhlášení taky není možná od věci. Nechci z nikoho dělat dojnou krávu, ale je pravda že určitý příspěvek na klip tam prochlastá každej. A co si budem povídat. Na vyhlášení se chlastá jak na Lenina :-) A jen taková otázečka, páč netuším. Kolik by to mohlo stát zadat to nějakýmu odborníkovi?

26.1.2012, 17.53
Ondra - Čikov

Rosťo, s tím Kocourkovem určitě souhlasím, ale každej by to měl dle gusta a nemohl by říct půl slova ;), co se týče toho stanovení, myslím si, že by to měla být jen délka, někdo preferuje fotky, někdo videa…já osobně jsem zastáncem videí, tam jde vidět ta rychlost a dynamika nejvíc. Ale tohle je asi každýho věc. Tohle když se nějak ustanoví, tak si pak každej bude střádat materiál, jak uzná za vhodný. Teoreticky by to byl skok do neznáma, ale na kvalitě ŽL by to neubralo. Nejde o útoky, jde přece jen o „nějaký videa“ :-P

26.1.2012, 19.11
Hans Hasiči150.tv

Určitě souhlasím a odborníky známe, máme hodně šikovný osoby u telvize kteří umí vytvořit parádní klipy, samozřejmě nee zadarmo ale stálo by to za to

26.1.2012, 21.57

Jojo, Kocourkov by to byl… Ale když sem viděl ty komenty napadlo mě toto. Každopádně odborník je dle mě super nápad. Každopádně po bitvě je každý generál, na schůzi ŽL jsem teď nebyl, ale prý se tam nic neřešilo, proč to někdo nevytáhl tam. Hold někdo dokáže kecat jen na diskuzi a to je dle mě škoda!!

26.1.2012, 22.17
Tomáš-Lhotky sport

Dle mého názoru když dělat videa každej tým sám,tak dle jednoduchých pravidel. Hudba musí být volně stažitelná,aby se video mohlo publikovat na youtube,pak úvodní a poslední snímky v klipu by měli stejný design a zbytek už je na fantazii autora :)

26.1.2012, 22.39
Ondra - Čikov

Jak píšeš Dejve,ale problem byl jen,že po bitvě jsou už 3 měsíce.Navíc schuze byla letos vypjata v tom,že leckdo mohl vypadnout. Videa šla tu dobu stranou,ale řesilo se to tu už předtím. A Tomáš má pravdu,že podle nějaké té šablony by to asi byt mělo, pokud to bude mít každý na sve triko…tím bychom jsme zmenšili velikost Kocourkova :) Když jsme tenkrat dělali ta videa,tak jsme měli taky jedno hlavní a pak to jen přepisovali. Začátek – název týmu, počet bodu a umístění. A na konec sestava,hotovo. Délka max. např. 3,5min. a bylo …

27.1.2012, 08.29
Terka - VM

Nazdárek a co se tady vyřešilo? Začlo se řešit to, že každej si uděla klip sám, ale sakra videoklipy jsme ještě nedostali! Je to skoro 5 měsicu! Myslím si že by je chtěli vidět všichni, i když to nemá takový grády jak týden po vyhlášení!

31.1.2012, 18.39
Hans Hasiči150.tv

Prostě časově vůbec nestíhám nahrávat videa na net, proto prosím o pomoc někoho kdo by se toho ujal? klidně mu dovezu na disku všechny klipy a budu rád když to někdo na ulozto nahraje děkuju

31.1.2012, 21.53

Tak, teď se ukažte… Kdo se toho ujme??

1.2.2012, 06.57
Terka

Hanzy, pokud mi to půjde, klidně je zkusím nahrát. Záleží,co mi na to řekne net a notebook :D Zkouškový už končí, tak bude čas…

1.2.2012, 09.29
Petr Zbraslav

To Hans: Pokud by sme si mohli dát sraz někde v Brně, kde bys mi ten disk předal, tak není problém. Po nahrání bych ti ho vrátil, sám totiž žádný velkokapacitní médium nemám.

1.2.2012, 13.57
Hans Hasiči150.tv

Jsem domluvený s terkou, v neděli bych jí měl dovezt všechny klipy

2.2.2012, 22.25
Martin - Lhotky Sport
3.2.2012, 21.40
Martin - Lhotky Sport
3.2.2012, 21.55
Martin - Lhotky Sport

Všiml jsem si že tady jdou vkládat obrázky, mám z toho radost :-) Hledejte pod tlačítkem „Jak vylepším svůj vzkaz“. Jeden obrázek za tisíc slov.

3.2.2012, 21.56
Rosťa - Litava

souhlasím. jeden Honzík za tisíc videjí :-)

3.2.2012, 22.29
Hans Hasiči150.tv

tak klipy dnes dostala Terka

5.2.2012, 20.24
Terez video Starý Lískovec
6.2.2012, 18.18
Terez

Video chlapy Starý Lískovec 4.místo . Doporučila bych na přehrání VLC Media Player http://www.edisk.cz/…27.24MB.html

6.2.2012, 18.28
Terez

Na stream to nejde, protože videa jsou udělaný na velkou velikost. Na youtube skrz autorský práva, taky ne. A na ulozto to jde hodně pomale, tak aspoň takhle :) Snad vám to půjde

6.2.2012, 18.33
Terez
6.2.2012, 18.56
Martin - Lhotky Sport

Terko, jakto že to nejde na Youtube? Maximálně tě donutí vyměnit zvukovou stopu za něco z jejich free archivu. Z edisku si 500 MB videa opět téměř nikdo neprohlídne (srovnej se 700 shlédnutí klipu Hlubokého). Je jedno jakou cestou a s jakou zvukovou stopou, ale ty videa se přece musí nějak dostat ve streamované podobě buď na YT, nebo na Stream.cz…

6.2.2012, 19.11
Martin - Lhotky Sport

… jinak tip – co se týká velikosti, skoro každý program na editaci videa (včetně Windows Movie Makeru který je součástí Windowsů) zvládne video zkomprimovat do menší velikosti tak aby šlo nahrát třeba na ten Stream ;-)

6.2.2012, 19.20
Terka
6.2.2012, 19.24
Terez
6.2.2012, 19.39
Terez

Marťas, nahrávám to u bratránka, protože má rychlejší net než já. Tak prosím, aby si to kdo chce, stáhl a pak třeba vložil na Youtube…Aspoň někde to někde konečně je Hanz psal, že mu smazali účet na youtube kvůli autorským právům, tak nevím nevím.

6.2.2012, 19.41
Terez

Klidně ti pak předám videa a můžeš to nahrát. Na streamu mi to hlásilo kapacitu 500MB, a zas nejsem takovej odborník, abych to zmenšila. Samotnej zip to zmenšil jen o 80… Snažila jsem se to ASPOŇ někam nahrát, toť vše..

6.2.2012, 19.43
Terez

Navíc prý bratranec zkoušel zmenšit formát videa a trvalo to dlouho a nebo musel i 2×, že mu to nešlo… Tak se omlouvám, ale čas na zmenšování a další nahrávání není :) Takhle si to snad každej sám stáhne a může si to někam nahrát..

6.2.2012, 19.46
Terez
6.2.2012, 19.49
Terez
6.2.2012, 19.49
Radek Krokočín

Dávám tam ty videa já, kdyby to šlo jinou cestou tak to udělám.Je to dlouhá doba nahrávání,měnit velikost se mě nechce.To vám měl udělat ten kdo ty videa vytvářel. Můžete být rádi že se toho Terka ujala.

6.2.2012, 19.54
Terez
6.2.2012, 20.26
TEREZ
6.2.2012, 20.26
Terez
6.2.2012, 21.21
Terez

http://www.edisk.cz/…16.29MB.html ŽENY VELKÉ MEZIŘÍČÍ

6.2.2012, 21.22
Ondra - Čikov

Kurnik, Terko, ty jedeš jak tank :)

6.2.2012, 21.27
Terez

To je taky zasluha Radka a jeho netu:-)snad je to teda ok aspon takhle

6.2.2012, 21.36
Terez
6.2.2012, 23.40
Terez
6.2.2012, 23.41
Terez
7.2.2012, 09.15
Terez

http://www.edisk.cz/…13.52MB.html MUŽI LAVIČKY a asi je to teda všechno :))

7.2.2012, 09.19
Hanka - Jasenice

Děkujem :)

7.2.2012, 11.10
Máslo-Sdh Hluboké

Ahoj Tery. Mohla bys sem hodit klip i pro sousedy. Moc Ti díky. :-)

7.2.2012, 15.19
Terez

Ahoj máslo :)) heleď vezmu ho v sobotu na dvd vám na trénink ju? :) Myslela jsem, že je na youtube…ale se zvukem bude lepší :D

7.2.2012, 16.18
Máslo-Sdh Hluboké

Díky. :-)

8.2.2012, 09.04
Jméno:

Napiš taky odkud jseš. (Příklad: Petr - Bobrová)

Vzkaz:
Ochrana proti robotům: Jsi robot?
ano    ne    Žďárská liga je nejlepší!   

Můžete používat zvýraznění textu, pojmenovávat odkazy a vkládat obrázky:

*kurzíva*, **tučný text** a ***tučná kurzíva***

"Pojmenovaný odkaz":http://www.zdarskaliga.cz

Obrázek: [* http_adresa_obrázku *]

"Jak se píšou ty hranatý závorky?"
[ = pravý Alt + f
] = pravý Alt + g.

Kontakt: martin@lhotkysport.cz
Webdesign: programování Martin Kaman, grafika Zuzana Kamanová