Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Fotografie | ↓↓↓ jít dolů |
Vážení přátelé. Jistě vám neuniklo, že vyhlášení ŽL se bude konat v Netíně. Vzhledem k tomu, že letos plánujeme snad lepší propracovanost, chtěl bych vás tímto požádat, pokud máte nějaké fotografie či videa týmů mužů a žen (muži do 15.místa, ženy do 13.místa), o jejich minimálně zapůjčení pro účely vyhlášení nejlepších týmů, dále vás prosím o poskytnutí fotografií a videí ze starším datem pořízení, respektive z předchozích čtrnácti ročníků. Na zbytek kol ŽL vždy vezmu počítač, tzn. že stačí soubory přinést na flasch disku na kteroukoliv další soutěž ŽL, děkuji.
Ondro, tak si k nám na soutěž vem flešku, něco ti dám. Není toho tolik jako dřív, ale něco jo ;)
NJ :) už je to zase tady :)
Nezapomeňte na mě prosím i ze starýma fotečkama, děkuji.
Budeme si moct zase vybrat písničku pro prezentaci??
No podle toho kolik jste mi zatím dodali materiálu, tak nevím zda vůbec nějaká prezentace bude.....
Nevím,jestli má někdo chuť a hlavně pomatováka nosit po kapsách data. Není jednodušší hodit na sebe email a tam ti každej pošle fotky,který budou uloženy na nějakým freeserveru ke stahování jako je uloz.to ?? Podle mě to je daleko jednodušší ;)nebo poslat odkazy,kde je video,fotky atd. atd.
No, nebo aspoň tak, ale z rajčete to ztahovat po jednom nebudu :-D pište tedy ns pesek.o@seznam.cz
Lidi snažte se trochu, v každým družstvu je lidí dost co může chvilku věnovat svůj čas a pár fotek svého družstva nachystat, když to má jedna osoba chystat celý tak to zabere času až dost, vím o čem mluvím :)
Upozorňuji na to, že týmy které nedodají materiál, nemusí mít na vyhlášení prezentaci, protože nebude z čeho jí dělat.....
Hanzi máš pravdu, zase na druhou stranu je Ondra trošku lajdák. Já když ty videa dělal, tak jsem každýmu volal nebo psal…dát příspěvek jenom sem do diskuze, kde ti lidi odpoví jen na to, když se tu někdo uráží je docela nedostačující, bych řekl. Každopádně já za náš tým materiál dodám. Ale je třeba se více snažiti Ondřejíííčku :-P
Velké Meziříčí A by mělo dodat potřebný materiál pro prezentace ve Lhotkách..
Jo, jen mu dejte do kožichu. Pak má ten stát vypadat, když nás řídí centrála z Prahy. Kluk z Vysočiny a co s ním za rok pražáci provedou, že? :-))))
Jo kidale…, ale třeba ty jsi mě taky něco slíbyl k vyhlášení a stále to není a to jsem tě o to požádal osobně… :-D tak nevim nevim zda by ten osobní přístup fungoval :-p
Já jsem nikomu nic NESLÍBYL, cha, cha, cha, chi, chi, chi, cho, cho, cho
Kluci naucte se cesky slibil je spravne.
Martino, nauč se psaní hlavních a vedlejších vět, chybí Ti tam 2 čárky !
O.K. Příště to označím zřetelněji:-))
No jo no, hold mě nejde čeština…
Tak zatím mám fota jen od žen a to:
Velké Meziříčí Olší Lhotky
Tak nevím, ženy to zvládnou a muži nee???
Ahoj Ondro, ve Lhotkách ti donesu další fotky, ale Terka ti už davala flešku s fotkama ne? :)
Ondra beztak zas zapomněl :D jako třeba noťas, pak flešku…stáhl sis to vůbec lojzine? :D
Mám všechno, :-) akorád těch flešek mám tolik, že nevím která komu patří :-D Takže: fota mám od mužů z Benetic a Krokočína a žen ze Lhotek, Krokočína, Olší a Velkého Meziříčí. Zatím to chápou asi více ženy než muži.....
Nezapomeňte mě donýst fota!!!!! Ve StanoSVIŠTÍCH je poslední šance…
Hledám nějaký fotky ze Žďárské ligy ale nemůžu žádný dopátrat, napište nějaký odkazy na fotky vybírám do úvodního klipu
odkaz na moje fotky je tady ,ale fotila jsem jenom dva závody ( Litavu a Meziříčko) http://lenalenule.rajce.idnes.cz/…ZL_8.5.2011/ , http://lenalenule.rajce.idnes.cz/…0.9.2011_ZL/