Žďárská liga v požárním útoku

Bredly

Myslím si že tato soutěž byla z těch tří nejpovedenější!Skvělá organizace,vynikající terén,dobré občerstvení(a když došly párky,starostlivý Rosťa se pro ně vydal až do Brna) sečteno podtrženo to byla vynikající neděle!

15.5.2006, 12.04
Kenny - Olsi

No abych vam rekl, tak pro me nic moc :-D Sem to totalne pohnojil... ale jinak soutez pekna ;-)

15.5.2006, 13.39
raduš SDH Lhotky

jo soutěž byla organizovaná fakt moc dobře:)ale pro Lhotky je Litava nějaká zakletá:(jeste nikdy se nám to tam nepovedlo:(a letos dokonce i úraz naší rozdělovačky:(.doufám že se to s náma nepotáhne celou sezonu!

15.5.2006, 15.41
Efka ze Lhotek

Ahojky všichni!! Soutěž byla opravdu dobře organizovaná. Ale já mám prostě v Litavě smůlu...letos jsem tam málem zůstala!!! Tak snad se to napraví!! A doufám, že nám to klapne v Netíně!!!

15.5.2006, 15.46
Krab-Žernovník

Všechno super. taky sme to po..... Ale mam jednu pripominku. Zachody. Nic jinyho proti nemam.

15.5.2006, 19.11
Voříšek-Litava

Ahoj lidi takovou dobře organizovanou soutěž jsem už dlouho neviděl. Ale "B" a "C" mělo prostě smůlu musíme prostě vychitat chybičky a bude to super. Tak v Netíně ...

15.5.2006, 19.55
Pete Lavicky

Nevi nekdo broc byl proud z Plumlova na cernouska??

15.5.2006, 21.10
Rosťa - Litava

Pro Pete Lavičky:Mara(Tašunka) je prostě takovej vtipálek a pravděpodobně takhle pojede i extraligu.Je to první černoušek v ČR běhající požární útok.

Pro Kraba:Ono s těma záchodama to máš těžký.Modernější a estetičtější by být mohly,to je jasný.Někde se to řeší,že záchod je prostě v nějaké budově přes půl dědiny.To klidně můžem udělat taky,ale pochybuju,že by to někoho nadchlo.Nebo se doveze mobilní kadibudka TOI TOI.Mě osobmě je ale TOI TOI mnohem protivnější,než ty naše ,,hajzle".Do budoucna stejně plánujeme nějaké teréní úpravy a ze záchodama se určitě něco dít bude.
Rosťa.

16.5.2006, 08.28
Pavel-Běleč

Tak ať všichni jenom nechválíme, aby nám kluci na Litavě nespychli. Nebylo by na škodu posunout začátek před obědem, stejně všichni jdeme do té hasičky se chystat kolem 9 ,tak v 11 hod začátek by byl supr (můj osobní názor), přece jenom když se přijede v 7 nebo 8 hodin dom tak je po neděli a ani se nedá pořádně oslavit případný úspěch nebo neúspěch. Můžeme rozvinout diskuzi na toto téma.
Jinak soutěž byla velice dobře připravená po organizační stránce, dráha skvěle připravená, terče středně těžké, žádné zbytečné průtahy, bufet si myslím neměl chybu (gulášek výborný), steak taky neměl chybu, klobásu jsem neochutnal. Možná se mohlo platit přímo na místě, nemusely by se vystát dvě fronty. Vyhlášení se ke konci zvrhlo celkem ve frašku, kterou ale nemohli pořadatelé v žádném případě ovlivnit, to by si měli uvědomit sbory které dostali ceny a tradá pryč. Zase to netrvalo tak dlouho aby někteří nemohli setrvat do konce vyhlášení. Pokud bych měl hodnotit soutěž známkou jak ve škole, nebál bych se dát jedničku. Pavel-Běleč

16.5.2006, 11.03
Rosťa - Litava

Se začátkem soutěže se bude muset na příště něco opravdu udělat.Letos to ale nešlo,protože to je dané propozicemi pro rok 2006.
Takže až bude schůze ligy pokusím se domluvit jiný čas.
Při nejhorším uděláme pohárovku.
Je pravda,že při letošní účasti se to protáhlo hodně do večera.A musíme brát ohled na družstva,protože některá to domů mají docela daleko.
A lístky, rozhodně budou i příští rok. Je to na zvyku.
Na exl.to funguje bez problémů,u nás bude taky.
Rosťa.

16.5.2006, 11.42
Víťa-Litava C

Na to že ta soutěž byla "doma" tak jsme to nějak pohnojili,ale jsem spokojenej,že to dopadlo aspoň takhle!
PS:Kenny,mám doma tvoje kalhoty,tak ti je zejtra beru na trénink!

16.5.2006, 21.10
Efka ze Lhotek

Ahojky všichni, máte pravdu se vším, akorát ty záchody, ale nějak mi to ani nevadí...jj a taky jsem chtěla říct, že my máme taky jedny kalhoty, ale už od Medřiče, tak jestli někomu chybí tak se přihlaště velikost S!!! :)) Mějte se hezky

16.5.2006, 21.21
Kenny - Olsi

Tak nevim holky, co vse se ve VELMEZU delo ;-) ale urcite se to delo beze me :-( nebot moje kalhoty ma jak vidno Vita. Hele nech je u nekoho. Ja pisu diplomku, takze na trenink nejdu

16.5.2006, 22.49
Tuning Heroltice

Rostiku,dneska sme po tréningu kecali o závodě u Vás a porovnávali sme ho s propozicama ŽHl.Díval sem se do propozic,píše se tam,že mezery mei zubama půlspojek musí být min 1mm.Tos dobře zařídil.Řekl bych,že toho plně využili tvoji kamoši rozhodčí z Blanska a nadělovali mezery v mírách,od Honzíkovy cesty po Zlatý stránky.Dál,to bys nevěřil,když šly naše ženský na start,z pistole nevyšla rana.Takže opakované start,trošku stres.Zajímavý,že?Nebudu to dál rozvádět.
Ten Voříšek je fakt od Vás?No musím se smát.Nezapomeňme se pochválit :-)))

16.5.2006, 23.09
Tuning Heroltice

Jo,Rosťo,jak to bylo na poradě velitelů,já sem se dověděl,že pokud bude mít nekdo protesty na hl.rozhodčího je diskvalifikované,co?

16.5.2006, 23.15
Rosťa - Litava

Co to tady píšeš za bludy?????
Rosťa.

17.5.2006, 08.10
Kenny - Olsi

Mezi nami devcaty.. ta pistole nevystrelila nahodne nekolikrat. Takze svadet to na nejakou predem domluvenou taktiku asi nebude to prave orechove.... To se zkratka stava, ze pistole nevystreli... Nam se to loni stalo dvakrat u jednoho sboru - Belec-Kreptov (muzi i zeny) a muzu ti rict, ze jsem ten posledni, kterej by proti nim neco mel. P.S. Startoval jsem ja osobne

17.5.2006, 08.20
Rosťa - Litava

Někdo u nás zapoměl céčko,tak se ohlaste.
Rosťa.

17.5.2006, 08.45
Kenny - Olsi

No ja bych vsadil na Olsi.. jako s tim ceckem

17.5.2006, 09.08
Rosťa - Litava

Pro identifikaci stačí říct barvu koncovek.
Rosťa.

17.5.2006, 09.17
Tuning Heroltice

Nechtěl sem tím říct,že se se střílením švindlovalo.Eště sem neslyšel,že by selhal klaxón.U nás si taky vymysleli střílení,startoval sem u nás na závodech a opravdu si připadáš jak trubka,když to jen cvakne.Nehledě na to,že pěkně nasíráš a stresuješ mančaft na čáře.

17.5.2006, 11.29
Petas -Lhotky

A není náhodou to céčko o 2 mm užší, to by totiž bylo určitě naše.

17.5.2006, 11.41
Rosťa - Litava

céčko jsem neměřil,ale musíte sami vědět jestli vám chybí
Rosťa.

17.5.2006, 12.05
LUKAS LITAVA

pro tuning:byl si vubec na Litavě v době soutěže při smyslech??když neumite chystat spoje tak aby mezi ozuby byl alespon 1 mm tak jezděte na třebíč tam je to na gumy nebo na regional cup,pan Špidlík coby hlavní rozhodčí předvedl profesionalní vykon,tak tež kluci co startovaly a vraceli ulity starty to, že pistol selhala je vina naše ne startera(pistol je šnejd) a co to mělo znamenat ta poznamka o diskvalifikaci???to bych prosil vysvětlit!

17.5.2006, 13.08
Pavel-Běleč

Tedy Kenny Ty seš ale šmejd :-)) takhle nás zařezávat, to máme za to jak se o Tebe Berušky starali na papírenské soutěži.
To Tunning: To víš že jo Rosťa se domluvil se Špidlíkem že vynervují Heroltice na základně, Zdenek je schválně neodstartuje napoprvé aby nevyhráli. :-)) pěkná teorie.
To Petas-Lhotky: Tím chceš říct že Vás rozhodčí na podlážce pustili s užší hadicí o 2 mm? Tedy tedy Vojta, Madron chtělo by to přidat
Asi budu na Vaše stránky chodit častěji, tady se alespoň člověk dobře zasměje. S přáním dalších úsměvných příspěvků
Pavel-Běleč

17.5.2006, 13.51
Martin - Lhotky

Máme tu první obrázky z Litavy. Máte-li ještě někdo fotečky odsud, můžete mi je poslat na mejla martin-kaman@seznam.cz

17.5.2006, 14.35
raduš SDH Lhotky

to Pavel-Běleč-ne naši kluci s tou hadicí nešli, pučovali si od Kalů, tak Petas myslel že tu ouzkou tam někde mimi možná nechali víš??
to efka:evííííííííí ty kalhoty byly naší Máci, na Litavě už s něma běžela:)

17.5.2006, 15.02
raduš SDH Lhotky

fotky sou jako vždy super:)hlavně ty xichty všech:)(Litaváků)

17.5.2006, 15.12
Aleš - Sychotín

Zdravím všechny do Litavy. Tak čuník už to má za sebou. Je to opravdu moc pěkný kousek. Už se těším až ho sežereme.
Jinak soutěž byla opravdu super. Nenašel jsem žádnou chybičku. Že občas selže pistole se stává. Nám loni na extralize v Brněnci nevystřelila 3x po sobě. Tomu se říká vynervovávačka. A pokud tady někdo kritizuje pana Špidlíka tak je asi trochu mimo. Tento "PAN ROZHODČÍ" je jeden z nejlepších co pracují na VC Blanenska. A dělat rozhodčího není žádný med. Párkrát jsem si to zkusil.
Tak vedete blbý kecy tak toho raděj nechtě a běžte pořádně trénovat
Firesportu zdar Aleš

18.5.2006, 08.40
košařka D.L

Já mám akorát dvě připomínky.
1. O tom - objednávání - pořadí jste mohli napsát třeba na pozvánce, aby to bylo všem jasné.
2. A taky tam mohlo být místo jedné přípravné základny víc boxů.
Další připomínky tady byly už uvedeny, takže je nebudu znovu vypisovat. =)
Ke konci se mi zdála soutěž už dost dlouhá, ale jinak se mi líbila.

18.5.2006, 09.02
LUKAS LITAVA

To Košařka:1 pořadatele maji za povinnost vymezit prostor 2x2m pro technickou přejimku nařadí,splněno byla tam 2 zakladna takže se věci nemuseli valet po zemi.
2:soutěž se ti vždy protahne když se za odpoledne běží 46 utoků,na přiště bude u nas začinat soutěž v 11 hodin.
3:že by v Dolních Loučkach nešel 14 dní nikomu internet a že by se nikdo nepodíval do diskusi ohledně hasičů to se mě nechce moc věřit,chtělo by to více se zajimat o soutěž kam se jede:)98% soutěžícich družstev se nahlasilo tyden dopředu.

to Tuning:jak může někdo kritizovat soutěž a vypouštět do eteru takový blaboly když na soutěži vůbec nebyl!!!
asi jedna paní povídala že?

18.5.2006, 09.34
Rosťa - Litava

Pro košařku D.L:
Předpokládalo se,že když se na pozvánku napíše mimo jiné dle tel. dohody a je tam telefon,tak je každému srozumitelné,že zavolá a může si to domluvit.Mě to alespoň připadá zcela čitelné,i mančaftům,které tak učinily.
K boxům:více boxů není problém udělat,můžete nás na to příští rok upozornit(předem),pokud vám to způsobylo nějakou nepříjemnost.
Opět se vycházelo z extraligového vzoru,kdy jedna přípravná základna,na které se provede přejímka bohatě stačí.
Jak píšu nějaký box se může dodělat,ale připadá mám zbytečné prvně všechno nanosit do boxu,pak to všechno přenosit na přípravné plato k přejímce.
Přejímka se stejně bude dělat jen ma přípravném platě.
Rosťa.

18.5.2006, 09.36
Zdenča Heroltice

Prosim vás hlavně si ty Tuningovy bludy nepřipouštějte. Nám (baby) se na Litavě líbilo a to že nevystřelila pistole se může stát každýmu. Rozhodně v tom nevidíme žádný skrytý úmysly. Jen sme to mohly zmáknout líp, snad příště...

18.5.2006, 16.18
Rosťa - Litava

To máš těžký Zdenčo.
Když si kamarád Jiří nebude psát za svoji přezdívku Heroltice,tak dělá...akorát ze sebe.Takhle to ale vrhá stín i na celé SDH.
Rosťa.

18.5.2006, 18.13
Efka ze Lhotek

Ahojky, děkuji Raduško za upozornění, čtu si ho ale teďka, protože jsem se byla belhat v lanovým centru :)) ale sranda!!! Docela se těším do Netína, ale taky doufám, že nám to klapne!!!!

18.5.2006, 21.28
Miloš-Olší

Já osobně myslím že soutěž na Litavě byla super.Rozhodčí byl ke všem stejneně spravedlivej kontroloval spojky pořádně a ne jak dříve to je dobrý to nech bejt a bežte na start(myslím že všichni vědí o čem mluvím).Tak to má pdle mě být když má někdo spojky v sobě nemusí v podstatě nic dělat.Tuning plácá nesmysle a já osobně sem ho na soutěži taky neviděl tak nevím podle čeho přišel na ty svoje perličky.Musím pochválit kuchyň steaky = SUPER,ale podle mě dvě fronty zbytečnost(lístky,jídlo).Jinak mínus záchody a způsob obědnávání pořadí.Já osobně sem na netu byl ale že se může obědnávat dopředu sem nějak nepostřehl.

18.5.2006, 22.10
Rosťa - Litava

Lidi,už to konečně s těma lístkama pochopte!
Při takové a větší účasti,jaká byla u nás a při více druzích jídel je to prostě nutnost.
Je mnohem lepší si koupit lístky (třeba na pivko )předem a pár kousků,něž po každé platit.
Nehledě na to,že vracet peníze obsluhu u stánků zdržuje a fronty budou u každého stánku mnohem větší.
Takové občerstvení ještě nikde a nikdy na Žďárské lize nebylo a lístky byly nutnost.
Rozšiřte na svých soutěžích bufet a pak si o tom můžeme popovídat.
Chápu,že na Žďárské lize to je do jisté míry novinka,přestože v Kundraticích to bývalo x let.
Nepostřehl jsem,že by někdo na Kundratice nadával.
Když jsme jeli extraligu,tak jsem si chvilku na lístky zvykal a vám doporučuju to samé.
Lístky budou v Litavě rozhodně i příští rok.
Zajištění startovního pořadí předem bude fungovat rovněž i příští rok.
Miloši,znovu opakuji,že na pozvánkách bylo telefoní číslo,na kterém se dalo objednat,takže tvoje mínus za způsob obědnání pořadí neberu,záchody uznávám.
Je,ale dobře dělat hodnocení po každé soutěži.
Pro pořadatele je přínos znát názory soutěžících.
Jinak přeju mnoho pěkných útoků a malé fronty u stánků.
Rosťa.

19.5.2006, 09.03
Petas

No já myslím, že stěžování si na lístky je jen hledání malinkejch mušek na výborný soutěži, ke který já osobně nemám připomínky!!!

19.5.2006, 11.43
Miloš-Olší

pro Rostě ty to jako mínus brát nemusíš ale já to jako mínus beru pořád

19.5.2006, 15.23
Tuning Heroltice

Omlouvám se Litavákům za ty svoje hovadiny,který jsem sem naházel v silné zuřivosti,kteró způsobil hlavně fakt,že nějakej cizí aktivní tech.komisař,kterej,jak sem si zjistil tam neměl vykonávat žádnó takovó činnost,měl problém s pohyblivostí prostřední kliky na našem trojáku.A při nápravě tohoto nedostatku došlo k vyrvání závitů a ulámání materiálu kolem této kliky,takže,můžu milé troják chytnót a vyhodit.
Ještě jednó se omlóvám.

19.5.2006, 16.58
Tomáš-Olší

jo Litava byla super jan si to ke konci moc nepamatuju ale to je fuk žádný připomínky k závodům nemám vše už bylo řečeno jo akorát kluci můžete něco udělat s tou příjazdovou cestou myslím že sme(teda pan Vojta) tam trošku vzaly za podvozek a asi nejsme jediní. Vim že to moc nejde ,ale zkusit to můžete tak zdarec

19.5.2006, 20.52
Kidal Netín

Musím podpořit Rostíka v boji za lístky. Vidím v tom hlavně ulehčení a zrychlení práce obsluhy v šenku. Jestli jste někdy někdo byl na takové akci u piva, tak mě jistě dáte za pravdu. Když už si vystojím frontu na škopka a celou dobu nadávám, jak se obsluha fláká a pění jim to a když na mě přijde řada tak samozřejmě přijdou kámoši, že chtějí taky a z jednoho jich je deset a šenkýř vrací na pětkrát, no a jen ať si ti za mnou taky počkají, když jsem musel já atd. Předem upozorňuju na skutečnost, že v Netíně budou lístky taky.Na jídlo plánujeme obligátní klobásy, bramboráky a srnčí guláš (jestli ho teda picnu), kdyžtak jich po Netíně štěká dost.

19.5.2006, 21.49
Lukas Litava

to Tuning:za 1 kdyby si u nas byl , vědel by si kdo rozhoduje technickou přejimku,(byli při nastupu představeni a řadně označeni visačkou) byl to Pan Vojta a Madron,takže jestli Vam tam někdo věšel buliky na nos tak je to jen a jen Vaše hloupost,nebudu poslouchat nikoho kdo není řadně označen

20.5.2006, 01.04
Lukas Ltava

to Kidal Netin:listky ulehči každemu co bude v šenku a i lidem co jsi pujdou koupit jidlo pití.Lidi přemyšlejte když budu stat frontu na listky tak vim dopředu jak dlouho se zdržím a co si asi dam tak podle toho se zařidím a nepujdu na každou věc kupovat listek zvlašť!!!
mam radost že Netín jde ve stejne lstkove brazdě jaka se tady začala:))

20.5.2006, 01.11
Tuning Heroltice

Konzultoval sem to s Milošem,taky se divil,kdo tam měl takovó péči.A stalo se to po přejímce,tak nevím,proč se tak plašili.Nic,no,nové troják už je objednané.

20.5.2006, 10.42
Popi - rumun

Chválím za fotky litava byla super doufám že taková organizacia bude i na jiných soutěžích fakt super

20.5.2006, 18.25
Jméno:

Napiš taky odkud jseš. (Příklad: Petr - Bobrová)

Vzkaz:
Nechte prázdné (ochrana proti robotům):

Můžete používat zvýraznění textu, pojmenovávat odkazy a vkládat obrázky:

*kurzíva*, **tučný text** a ***tučná kurzíva***

"Pojmenovaný odkaz":https://www.zdarskaliga.cz

Obrázek: [* http_adresa_obrázku *]

"Jak se píšou ty hranatý závorky?"
[ = pravý Alt + f
] = pravý Alt + g.