Žďárská liga v požárním útoku

Víťa Litava C

Někdo se musel obětovat a založit téma dnešní soutěže,tak sem to udělal.
Soutěž byla z pořadatelské stránky zvládnutá téměř bez chyby,až na pár mušek,který se určitě časem vychytaj,takže podařenej terén,parádní občerstvení...
Jenom když sem motal hadice,tak bylo asi 5 lidí na těch provizorních hajzlících a každej na mě koukal jak kdybych jim ubližoval,ale jinak ok!

20.8.2006, 21.10
petr litava

tak jsme to založili společně to tu ještě nebylo

20.8.2006, 21.32
Jirka639 - SDH Petráveč

Ahoj, děkujem všem kdo nas podpořili na naší premiéře v ŽL.
Měli jsme problemi se seřazenim na start, nikdo z rozhočich nam neprisel zmerit hadice, nevyhlasili ze jdem na start :(
ale jinak se nam soutez libila, hlavne oceneni.
Tímto se s vámi loučím za celý sbor SDH Petráveč. V lize nastoupíme snad příští rok znovu ve lhotkách, ale jeste nevime.
Vracíme se ke svému klasickému rozhazování.
S pozdravem Jirka Kratochvíl- strojník - SDH Petráveč

Ps. pro ty nepozorné, jsme ti co šli v prac.odevech a zás. helmách

20.8.2006, 22.05
Jirka639 - SDH Petráveč

Jeste bych málem zapomněl poděkovat všem pořadatelům a rozhočím. Děkujem za uspořádání kategorie amatérských mužstev. Bez ní by jsme se na ligu nikdy neodhodlali.

20.8.2006, 22.07
kulda.... Katov

Na dnešní suotěži počasí bylo supr a na nové trati se běželo kráeně ale od základny měl byt ottokovy kanál menší fronty u piva a záchody byli s výhledem na trať ,vím že to mají ve výstavbě a Katovští hasiči si nemůžou vynachválit grylovaná kuřecí maxistehna jinak supr závod a těšíme se na další závod s bozdravem SDH.

20.8.2006, 22.12
Jahe

kuldo běž radši spát,už na to nějak nevidíš:-)
soutěž chvalim,ikdyž nikdy nic nemůže být 100%

20.8.2006, 22.19
raduš SDH Lhotky

Neska jsem běžela 4x, připadalo mě to spíš jako na tréninku. Snažili jsme se udělat naši soutěž, tak aby se všem líbila:)jen s tím WC pro chlapy jsme to trochu nevychytali:(i mě to připadalo divný se dívat na ty chlapy jak tam..........(stáli). Ale doufáme, že se vám u nás líbilo. Už se těším zase na příští rok:)

20.8.2006, 22.56
Kidal Netín

Hele, Raduš, jak víš, že "stáli"?
Jinak soutěž pořadatelsky dobře zvládnutá, komentář na úrovni (jen by to možná chtělo lépe ozvučit prostor startu).
Bohužel snad jediná výraznější chyba vraceče, navíc u družstva jako jsou Lavičky, se přehlédnout nedala.
Rovněž nechápu gesto hlavního rozhodčího, že přenechal post při startu "svého" družstva Františkovi. Z těch mezírek mezi spoji jsem se málem poblil. Ale touha po vítězství je nad cokoli, že?

21.8.2006, 08.59
Pája Litava

K této soutěži není co dodat. Nejvíc se mi líbil terén, asfaltový náběh neměl chybu a k terčům se taky běželo výborně. Občerstvení taky skvělý, i diváků bylo dost. Moc pěkný odpoledne. Nám to jen zkazilo to, že jsme nedokončili.

21.8.2006, 09.33
Petas

Uznávám svou chybu, že jsem nevrátil na startu Lavičky, omlouvám se.

To Kulda: Nějak jsme pozapoměli říct, že ten asfalt saje vodu, takže není třeba žádný kanál.

21.8.2006, 11.06
petr litava

Podle propozic ligi nemůže pan Oulehla kontrolovat svoje lidi i když by to dělal rozhodně na svoje lidi přísněji.Pan bukál by se už radší neměl zučastňovat žádné funkce Žďárské ligi a byl by klid.

21.8.2006, 11.51
Martin - Lhotky

Děkuju za ohlasy k naší soutěži, jsem rád že se vám ve Lhotkách víceméně líbilo:o)

Určitě přijeďte i příští rok, podívat se jak pokračujeme s výstavbou.

Úroveň "nováčkovských" družstev mě mile překvapila. Sice jsme občas sáli vzduch nebo dlouho stříkali, ale jo... jdete na to dobře!

21.8.2006, 14.04
Jaruš DL

Mě osobně se soutěž ve lhotkách líbila. Terén v pohodě, hlavně asfaltový náběh.
Mile nejen mě překvapily nízké ceny občerstvení. Počasí se vyvedlo.
Souhlasím s komentářem Petra z Litavy ohledeně pana Bukala.
Jinak byla soutěž fajn.

21.8.2006, 15.12
Jirka639 - SDH Petráveč

pro Martin

my vzduch nesali, nam takhle normalne tlaci masina :-)
co by jste chteli po zasahovy masine ze 76roku a bez uprav. kdyby jste nekdo vedel o upravach cerpadel a nebo o drobnych vylepsenich, dejte mi vedet. Podminkou je ze masina musi zustat funkcni z hlediska sani z nadrze. PReci jenom to bude i nadale zasahova.
diky jirka639@centrum.cz

21.8.2006, 16.57
Ondra SDH Čikov

Hej lidi neposlali byste mi prosím ňáky fotky základen.Kdyby jo tak na:O.Lukes@seznam.cz předem děkuju.

21.8.2006, 17.54
raduš SDH Lhotky

to Ondra SDH Čikov: marťa už tady dával odkaz koukni na www.proudari.wz.cz
tam to je

21.8.2006, 18.06