Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Lhotky 2006 | ↓↓↓ jít dolů |
Někdo se musel obětovat a založit téma dnešní soutěže,tak sem to udělal.
Soutěž byla z pořadatelské stránky zvládnutá téměř bez chyby,až na pár mušek,který se určitě časem vychytaj,takže podařenej terén,parádní občerstvení...
Jenom když sem motal hadice,tak bylo asi 5 lidí na těch provizorních hajzlících a každej na mě koukal jak kdybych jim ubližoval,ale jinak ok!
tak jsme to založili společně to tu ještě nebylo
Ahoj, děkujem všem kdo nas podpořili na naší premiéře v ŽL.
Měli jsme problemi se seřazenim na start, nikdo z rozhočich nam neprisel zmerit hadice, nevyhlasili ze jdem na start :(
ale jinak se nam soutez libila, hlavne oceneni.
Tímto se s vámi loučím za celý sbor SDH Petráveč. V lize nastoupíme snad příští rok znovu ve lhotkách, ale jeste nevime.
Vracíme se ke svému klasickému rozhazování.
S pozdravem Jirka Kratochvíl- strojník - SDH Petráveč
Ps. pro ty nepozorné, jsme ti co šli v prac.odevech a zás. helmách
Jeste bych málem zapomněl poděkovat všem pořadatelům a rozhočím. Děkujem za uspořádání kategorie amatérských mužstev. Bez ní by jsme se na ligu nikdy neodhodlali.
Na dnešní suotěži počasí bylo supr a na nové trati se běželo kráeně ale od základny měl byt ottokovy kanál menší fronty u piva a záchody byli s výhledem na trať ,vím že to mají ve výstavbě a Katovští hasiči si nemůžou vynachválit grylovaná kuřecí maxistehna jinak supr závod a těšíme se na další závod s bozdravem SDH.
kuldo běž radši spát,už na to nějak nevidíš:-)
soutěž chvalim,ikdyž nikdy nic nemůže být 100%
Neska jsem běžela 4x, připadalo mě to spíš jako na tréninku. Snažili jsme se udělat naši soutěž, tak aby se všem líbila:)jen s tím WC pro chlapy jsme to trochu nevychytali:(i mě to připadalo divný se dívat na ty chlapy jak tam..........(stáli). Ale doufáme, že se vám u nás líbilo. Už se těším zase na příští rok:)
Hele, Raduš, jak víš, že "stáli"?
Jinak soutěž pořadatelsky dobře zvládnutá, komentář na úrovni (jen by to možná chtělo lépe ozvučit prostor startu).
Bohužel snad jediná výraznější chyba vraceče, navíc u družstva jako jsou Lavičky, se přehlédnout nedala.
Rovněž nechápu gesto hlavního rozhodčího, že přenechal post při startu "svého" družstva Františkovi. Z těch mezírek mezi spoji jsem se málem poblil. Ale touha po vítězství je nad cokoli, že?
K této soutěži není co dodat. Nejvíc se mi líbil terén, asfaltový náběh neměl chybu a k terčům se taky běželo výborně. Občerstvení taky skvělý, i diváků bylo dost. Moc pěkný odpoledne. Nám to jen zkazilo to, že jsme nedokončili.
Uznávám svou chybu, že jsem nevrátil na startu Lavičky, omlouvám se.
To Kulda: Nějak jsme pozapoměli říct, že ten asfalt saje vodu, takže není třeba žádný kanál.
Podle propozic ligi nemůže pan Oulehla kontrolovat svoje lidi i když by to dělal rozhodně na svoje lidi přísněji.Pan bukál by se už radší neměl zučastňovat žádné funkce Žďárské ligi a byl by klid.
Děkuju za ohlasy k naší soutěži, jsem rád že se vám ve Lhotkách víceméně líbilo:o)
Určitě přijeďte i příští rok, podívat se jak pokračujeme s výstavbou.
Úroveň "nováčkovských" družstev mě mile překvapila. Sice jsme občas sáli vzduch nebo dlouho stříkali, ale jo... jdete na to dobře!
Mě osobně se soutěž ve lhotkách líbila. Terén v pohodě, hlavně asfaltový náběh.
Mile nejen mě překvapily nízké ceny občerstvení. Počasí se vyvedlo.
Souhlasím s komentářem Petra z Litavy ohledeně pana Bukala.
Jinak byla soutěž fajn.
pro Martin
my vzduch nesali, nam takhle normalne tlaci masina :-)
co by jste chteli po zasahovy masine ze 76roku a bez uprav. kdyby jste nekdo vedel o upravach cerpadel a nebo o drobnych vylepsenich, dejte mi vedet. Podminkou je ze masina musi zustat funkcni z hlediska sani z nadrze. PReci jenom to bude i nadale zasahova.
diky jirka639@centrum.cz
Hej lidi neposlali byste mi prosím ňáky fotky základen.Kdyby jo tak na:O.Lukes@seznam.cz předem děkuju.
to Ondra SDH Čikov: marťa už tady dával odkaz koukni na www.proudari.wz.cz
tam to je