Žďárská liga v požárním útoku

hanule olší

ještě nikdo se nevyjádřil k průběhu včerejší soutěže v Kalech.ale já tentokrát ani nechci mluvit o připravenosti soutěže(jen co jsem si stačila všimnout byly krásné ceny, kvalitní občerstvení i počasí se umoudřilo), ale o tom jak může být i pož. sport nebezpečný. Pro náš tým byl prostě včerejšek noční můra. Pujčily jsme si strojnici z Dol. Louček, Leničku, kterou všichni známe a co se stalo pak jste všichni viděli. Chceme se ještě jednou omluvit Leničce za tu naši splašenou mrchu mašinu, taky všem poděkovat co po té nehodě pomáhali. Taky se omlouváme holkám z Louček jesli sme jim Leňu vyřadily ještě z nějaké soutěže,ale snad bude brzy fit. Byly jsme z toho dost vedle, ale odpoledne jsme se dozvěděly, že to není tak vážné jak to vypadalo, noha není zlomená, ale jen pohmožděná.Přejeme Leničce ať se co nejdříve uzdraví.

7.8.2006, 18.42
Víťa Litava C

Vzhledem k tomu,že se vydařilo všechno(i to blbý počasí),tak já opět nedal proudnici a nedokončili jsme.Naše B ale zase ukázalo,že je velmi schopný a vyhrálo jak hlavní soutěž,tak i rozstřel o selátko!Soutěž se mi líbila,jak po pořadatelské stránce,tak i po stránce terénu.Kaly je prostě jedna z těch podařenějších soutěží na ŽL.

7.8.2006, 19.11
petr litava

Hlavně byl dobrej starter s vracečem že mám pravdu.A soutěž byla super hlavně pro litavu už se mi zbýhají sliny

7.8.2006, 20.42
Lukas Litava B

Je za mámy další soutěž ŽL a pořadatelé na Kalech se připojili k danému vysokému trendu,který se letos na lize zavedl.I přes obavy z počasí se podařilo organizátorům připravit kvalitní teren,který byl pro všechny zúčastněné stejný až do konce závodu.Za zmínku stoji také dobře zásobeny stánek s občerstvením.A velikou pochvalu zaslouží organizátoři,že sehnali t dobré sponzory,protože takové pohary co se dali vyhrát na Kalech se jen tak nevidí.Úroveň závodů samozřejmě dělají také zavodní družstva,které se sejdou na startovním roštu i tomto směru závody nijak nezaostávali za ligovým standartem,20 kolektivů mužů ze 4 okresů hovoří za vše.Jisté nedostatky se ovšem projevili,čekal jsem ,že Franta Sýkora jakož to pořadatel a člen výkonné rady ŽL svolá členy rady a ta provede přeměření trati atd.Další újmu na krase soutěže byli odpolední závody v Krokočíně,protože na vyhlášení bylo lidu prázdno.Suma sumárum velice vydařené závody.Všem co jse zúčastnili gratuluji k dosaženým časům a hlavně všichni přejeme Jitce z Lóček aby se co nejrychleji uzdravila a zase jezdila po závodech))

8.8.2006, 08.58
Jarda

Lukasu to byla Lenka né Jitka :)

8.8.2006, 09.38
Tuning Heroltice

Soutěž na Kalech byla opravdu velmi zdařilá po všech stránkách,snad až na vraceča.Dělal sem to poprvé a moc mi to nešlo.Poháry pořádný,flaška Jelzina do ženskýho za 1.místo padne jak nic.Další dobrá věc je zasvěcenej komentář na úrovni,kdy se diváci taky dozví něco víc,než že někdo je odněkud.Standa se vyzná.Překvapivou pevnost a funkčnost prokázala časomíra,po té,co s ní švihl vítr o zem fungovala bez problémů dál.Co se týče Franty,dá se jistě pochopit,že jako organizátor měl asi dost starostí s rozjezdem soutěže.Myslím si,že taková věc,jako je přeměření trati se snad dá udělat automaticky,bez nástupu rady,né?Stačí na to 2 lidi a pásmo.No a skutečnost,že některý teamy pobraly ceny a zdrhly ještě před nástupem,hmm,no nevím.Není to teda zrovna moc hezký.
A samozřejmě zdravím Lóčačku Lenku a přeju,ať je brzo fit.

8.8.2006, 14.19
petr litava

Musim ti říct že jsi vracel dobře nemusíš se zato stydět jiří

8.8.2006, 17.48
Pavel Jemnice

Soutěž byla opravdu moc pěkná.Dobrý startér(jen ta pistole by mohla dávat větší rány,za což ovšem nemohl),konečně plně funkční pozorný vraceč,kvalitní fundovaný komentátor(škoda malého dosahu bezdrátového mikrofonu,mohla být ještě sranda).Velká škoda toho nešťastného úrazu!Myslím že by si Lenka zasloužila od všech hasičů obrovskou kytici jako malou náplast na tu bolest.Podle mne jediný nedostatek těchto závodů byla malá účast diváků.Jenže kdo má vědět,že Franta Sýkora je takovej kámoš se svatým Petrem a dokáže si to počasí objednat?

8.8.2006, 22.24
Marťa Jasenice

Zdravím všechny hasiče a hasičky co sem chodí,přečíst si pár vzkazů..je mi strašně líto Olšaček a Lenči za ten úraz, to co se stalo jim se stalo nám vlastně útok před nimi, bohudík bez úrazu, poté jsme rychle odjížděli na závody do Krokočína, ale řekli jsme si že na vždy bodující Olší se chceme podívat..Popravdě nám to vyrazilo dech..Je to opravdu nebezpečný sport a stát se to může opravdu každému, takže holky nějak tu hroznou neděli přežíjte..Ať jste všichni opět na startovních čárách..s pozdravem

8.8.2006, 23.58
Pája Litava

Jak tady čtu, tak všem se soutěž na Kalech líbila a já se musím přidat. Byla to opravdu moc povedená soutěž. První velké plus byl velmi pozorný vraceč ulitých startů.Na některých letošních soutěžích někdo takový chyběl a tady Kaly naštěstí nezahálely a vraceče sehnali a s ním i skvělého startéra.Trať byla vynikající i přesto, že několik dní pršelo. Na Kalech se evidentně hodně modlili a díky tomu se počasí v neděli trochu umoudřilo. Občerstvení bylo parádní, jen diváků zde opravdu moc nebylo, ale ne každý čekal, že se zlepší počasí. A taky se musím přidat k ostatním, pozdravit Lenku a popřát brzké uzdravení.

11.8.2006, 23.18
TombRaider

A výsledkován listina by nebyla?

12.8.2006, 09.33
petr litava

výsledkovka už opravdu dlouho neni a to je zítra už katov.Takže počkámena Lhotky a Žďár a potom to snad bude

12.8.2006, 17.15
Tuning Heroltice

No,děkuju za pochvalu,jak říkám,nikdy jsem to nedělal,snažil jsem se co jsem mohl,podle toho,co mě Peťa instruoval.Vím,že jsem toho dost přehlídl,byly i případy,který by zkušenej vraceč střelil podruhé :-((

12.8.2006, 22.31
Jitka DL

Ahoj všichni chtěla bych vám za Lenu fakt moc poděkovat jste mooc hodní.Noha se nějak neuzdravuje nějak se to protahuje-ještě není ready. Chce to čas. Ještě jednou DÍK

16.8.2006, 15.15