Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Kuřimské Jestřebí 2006 | ↓↓↓ jít dolů |
Další zavod je už za nama a zase mame možnost hodnotit soutěž.V Jestřebí byla vždy soutěž na pěkné úrovni.před zavodama trošku panovala obava z toho,že kluci nejezdí po zavodech a jejich soutěž bude v letošní konkurenci třeba pokulhavat,leč nestalose.Účast 20 kolektivů mužů a 8 žen dokonce předčila minulí rok,dobře zasobeny stánek s občerstvením ,jen to teplé pivko a limo mě vadilo(ono jedno prodloužení na 230V v takovém vedru nestačí) +,věcné cenny pro zavodníky byly možna až nad očekavání,parada!draha take byla o něco malo vylepšena(zasypané diry),panové rozhodčí předvedli vykon hodný okresní soutěže,děkujeme.Sečteno podtrženo velice pěkná soutěž,více takovych hasičskych dnů.Na zavěr graluluji vítězům a vítězkam a děkuji všem zůčastněnym za předvedené výkony.
Taky bych rád pogratuloval za pěkně připravenou soutěž,a ikdyž náš útok nevyšel podle představ,bylo tam hezky!
K nadpisu této diskuze:Kuřimské JestřAbí
Pivo studený rum taky nemám co dodat
tak pivo teda studene nebylo ;-)
Soutěž perfekt ve všech ohledech. Pivo sice idealně studeny nebylo ale proto ze snad neexistuje zadna kostka schopna v takovym vedru chladit. Na zachodech sem nebyl. Mala vitka k piskani ulitych startu. Mohlo to byt vice slyset, kdyby tam byl trosku vetsi hluk tak bezime dal jako by se nic nedelo a akorat bysme zdrzeli soutez. Chtelo by to lepsi pistalku. Jinak super.
Bylo by nespravedlivé,když bych se neozval.
Soutěž v Jestřabí byla lepší,než jsem čekal.
Přesto je pár věcí,které se dají řešit.
Pivo a jeho teplota už tady byla.
Soutěžní dráha by mohla doznat vylepšení.
Mám na mysli třeba ji uválet před soutěží.
Technická přejímka?
Osobně jsem si všimnul 3 velkých boxů a nějak jsem nevěděl kde přejímka proběhne.
Na ulité starty bych byl asi přísnější.
Trošinku mě vadila prosívka u základny,kterou bylo možné při brždění nahrnout do spojů.
Soutěž proběhla v naprostém klidu a můžu konstatovat,že rozhodně ostudu lize neudělala.Dle mého názoru soutěž v Jestřabí patří dlouhodobě k soutěžím v lize kvalitnějším.Rozhodně kluci zamakali a soutěž připravili v dobrém měřítku.
Mám radost,že rozdodčí(Karel Oulehla) je soutěž od soutěže lepší a o jeho výkon se můžeme opřít.
S pozdravem Rosťa.
Soutěž v Jestřabí byla dobrá.První plus,proti loňsku bylo počasí,který vyšlo na 100pro.Taky bylo hezký,že i na poslední team zbyla nějaká ta věcná cena.Papání dobrý.
No,ta prosívka je celkem mazec,neboť jak jsem se díval a sám to testl,po odběhnutí závodníků od základny zmizí strojníci,nalívači a košaři v oblacích prachu:-)Taky by patřilo na ulitý starty vzít příště silnější píšťalku.Jinak startér dobrý,bez problémů,časomíra fungovala,škoda jen,že se nevyhlašovaly,pro zajímavost, časy obou proudů.
Co se týče tech.přejímky,všiml jsem si 3 boxů a hned mě bylo jasný,že bude probíhat v těchto místech a ne u obecáku.V tomto mě navíc utvrdila skutečnost,že se po celou dobu soutěže v těchto místech pohyboval řádně označený komisař p.Vojta,kterýho jistě všichni znají,takže určitě nebyl problém se zeptat,kde se přejímka provede.Taky bych řekl,že tech. komisaři přistupují k výkonu funkce zodpovědně,jak jsem byl v Jestřabí svědkem,kdy jeden team si musel dát do pořádku prostřední kliku na rozdělovaču,což dříve nebylo moc zvykem.
Z hlavního rozhodčího moc radost nemám,opět chodily na start dámy bez zastrčených dresů,nevšiml jsem si označení A B.Ale jinak byl dobrej,spoje měřil poctivě.
Měřit čase obou proudů je fajn, ale pak se zase všichni hádají jak je možný že ON to sejmul o 0,0005sec dřív než TY. TY TY TY seš salát, nauč se sestřelovat a podobný kecy. Jinak mě to nevadí.
Soutěž celkem v pohodě. Tradičně se dařívá i našim holkám, takže spokojenost.
Osobně bych vrátil asi 50% startů (stál jsem přímo u pistolkáře), ale od toho tam byl rozhodčí.
Poprvé, ve své více než patnáctileté soutěžní kariéře, jsem ocenil přilbu. Nemít ji, tak mám hlavu na cucky(foto 09)
Doporučuji, abychom se společně složili a koupili Rostíkovi bílou hůl a slepeckého psa. Neustále má problém s hledáním místa pro technickou přejímku.
Pro Jardu: měření obou proudů je výborná věc. Aspoň proudař vidí, že udělal chybu a že se má zlepšit. Koukneš na výsledkovou listinu a tam vidíš název týmu a čas třeba 25 s. Ale ten druhý mohl mít třeba 17 s. takhle poznáš, že to měli pěkně rozběhnutý a nepovedlo se to jenom tomu proudaři. Sám jsem proudař tak vím o čem mluvím. A taky na některých soutěžích se vyhlašuje nejlepší sestřik a tam by se bez tohohle neobešli. Prostě jedině dobře, že se to měří.
Máš recht Pájo. Já proudař nejsu. Nejsu nic. Takže jáá sem ten, kdo pak na závěr kritizuje ty prostřiky. Těžká a špinavá práce, ale někdo to dělat musí haha.
Zdar Kidale,jak se ti povedl takovej kotrmelec?
Právě jsem dodal pár fotek z Kuřimského Jestřabí na www.sdhlavicky.com, tak to můžete shlédnout!!! Dále je tam i fotogalérka z Laviček a možná už tam Pete dodal i sestříhaná videa útoků!!!
s vaším dovolením bych se zmínila (zas a znova)o záchodech.No to bylo něco strašnýho.Jak muze vubec nekdo po me chtit abych vesla do te kadibudky(jestli se to da takhle nazvat - spis ne)Hnusná zrezavela budka,pomyjim to jak hrozne pachla.Ani se nedivim zenam ze chodili obchcavat lesik.Tekze kdyz chtel jit clovek ,,do prirody" musel jit asi kilomert daleko jelikoz stale narázel na lidi.
V sekci fotky přibyly další obrázky, tentokrát od Jirky Baláše.
Taky se vyjádřím. Jestřabí pro nás bylo úspěšný. Znám jednoho borca od nich. Pivo prej nestačili chladit. Byla moc velká poptávka :-) ale zmrzlina to spravila. Jinak jsem se s klukama z Jestřabí bavil i o tom 1. terču. Náš proudař chtěl vědět, kdy měl sražený. aby věděl. Šel sem k časoměřičům a říkali že to neměřili, ale prej dobrej nápad do budoucna, takže se těšme, že příští ročník bude ještě lepší než ten letošní.
Časomíra měřila oba proudy ale nikdo to nezapisoval což byla škoda.
Omlouvám se máš pravdu měřili, ale nepsali. Ještě jednou se omlouvám.