Žďárská liga v požárním útoku

Kidal Netín

Tož pište

2.7.2006, 02.23
Jarda

Tož vostrý

2.7.2006, 14.53
Kenny - Olsi

Tak asi budu prvn, kdo to zhodnoti :-)
Soutez se me opravdu libila. Mohu hodnotit pouze to co jsem na valstni kuzi zkusil nebo ochutnal takze ....

+ ceny, teren, zadne fronty

- vitr (hodne zamichal s poradim, ale to tamni hasici neovlivni), pochybeni hlavniho rozhodciho u druzstav Heroltic (na jeho obranu nutno dodat, ze byl teprve na sve druhe soutezi ve funkci hlavniho rozhodciho), oznacovani druzstev (alespon jsem si nevsiml)

K ostatnimu se nevyjadruji nebot mi nebylo zrovna dobre takze jsem neokusil ani prasatku ani zadnou dalsi pochutinu
Takze celkove bych rekl, ze se Lavicky HODNE zlepsily oproti lonsku a s klidem v dusi muzu rist, ze to byla jedna z nejlepsich soutezi (ne-li nejlepsi) ;-)

2.7.2006, 15.25
Tuning Heroltice

Musím se přiznat,to že přesahovala mašina přes základnu je má chyba,byl sem trošku ve stresu,dneska startovala náhradní béčkařka a tak pro samou péči o její hadice a z obavy jak se jí povede sem na to úplně zapomněl.
Jinak si myslím,že novej rozhodčí bude dobrej.

2.7.2006, 16.10
Titan - Olší

No, nejlepsi soutez to nevim Kenny, to bych se neunahloval...:-) Ale kazdopadne oproti lonsku velke zlepseni, nabeh k zakladne, trat, organizace, ceny, zadne fronty (ale na to mozna mela vliv spis mensi divacka ucast). Kofola dobra, jen to maso sem dostal od kosti a jeste tomu trosku schazelo...:-) Mensim minusem byly problemy s terci - zbytecne zdrzovani muzstev uz pripravenych na startovni care.

2.7.2006, 16.36
Kenny - Olsi

Jo na ty terce jsem uplne zapomnel - to bylo nejvetsi MINUS a s tim prehanenim... vzdyt me znas ne ;-)

2.7.2006, 17.04
Tomáš-Olší

Tak já bych hodnotil soutěž v Lavičkách jako dost dobrou. Myslím že se kluci inspirovali od těch lepších soutěží v letošní sezoně
+ občerstvení, ceny, žádný fronty, vcelku dobrá trat (ikdyž ju nemám moc rád tak byla dobře připravená a dalo se na ní běžet)
- terče (ty pauzy na opravu terčů mě docela znervoznovaly).Jinak už nevim jen možná pivko sem dostával trošku pod míru nevim jak ostatní.
celkově tuto soutěž řadím opravdu ke špičce

2.7.2006, 17.17
Kenny - Olsi

jo a kouknete se na celkove poradi jak muzu tak zen ;-)

2.7.2006, 17.20
Tuning Heroltice

Jo,v ženských je to pěkně napínavý :-)

2.7.2006, 18.01
Voříšek-Litava C

Soutěž se mi líbila, občerstvení bylo taky dobré včetně té kýty. Ten nový asfaltový náběh byl fakt super. I cen bylo hafo. Řadil bych tuto soutěž na jednu z nejlepších soutěží v tomto roce na ŽL.

2.7.2006, 18.04
Jarda

Tak já to taky zhodnotim. Nechcu se tady opakovat, takze co je tady napsany tak je to pravda a vlastně víc už k tomu nemám co dodat, jelikož sem na dietě takže sem nic nejedl. Jo malem bych zapomel, kofola byla skvělá ale při kupování mě předběhly malé děti, takže tím apeluju na pořadatelé aby s tím něco udělali. Jinak super, ještě kolotoče a houpačky a bylo by to the best.

2.7.2006, 21.11
Kidal Netín

Chybičky byly, ale zodpovědně mohu prohlásit, že oproti loňsku tahle soutěž zaznamenala 99% zlepšení.

Rada opět zafungovala, a podotýkám, že je třeba , aby se sešlo min. polovina členů. Pokud se někdo z rady nedostaví nebo má trošičku jiné problémy(že, Lukáši)nevadí. Je nás dost, abychom mohli odsouhlasit začátek soutěže. Taky dík Francovi Sýkorovi za opravdu kvalitní pásmo.(jestli není tvoje, tak poděkuj tomu, kdo ti ho půjčil).Jen jsem nepostřehl, kdo byl zdravotník. Asi jsem byl mimo, když se vyhlašoval.

Z občerstvení jsem zkusil jen kofolu(není co zkazit) a píví. O.K.

Celkově tedy A
Ale nepřenáhlujte se s tím mooooooc kladným hodnocením.

2.7.2006, 21.19
Miloš-Olší

já hodnotím tuto soutěž jako hodně dobrou.Jídlo super kýta i koláčky hodně dobrý pivko v pohodě.Mínus terče a menší pochybení rozhodčího.Pro Kennyho a co ten koláček cos měl ode mě takže zase tak špatně ti nebylo.Pro Titana fotky z Olší super

3.7.2006, 08.29
raduš SDH Lhotky

jak se tak dívám tak se v Lavičkách dařilo:)Olší chlapy i ženský zase perlili:)škoda že sme u toho nebyla:(tak už se těším do Kuřimskýho Jestřabí

3.7.2006, 09.54
Noname

Když to tady čtu, tak podle mého názoru je to fražka!!
Aby tady někdo hodnotil něco a někoho, tak je to ubohé!
Podle výrazů a slov, které zde používáte, tak Vás řadím mezi lidi, kteří když se pořádá soutěž, tak se příjdete najíst, kouknout a po odcvičení utíkáte domů (na chat), aby jste nemuseli nic uklízet atd.... O pořádání akcí nic nevíte a kritizujete to (to, že někdo je půl hodiny ve stánku nepovažuji za pořádání)!! Můj obdiv je u těch co za celou akcí stojí od začátku a dokonce a místo chatu něco dělají užitečného!
Lavičky GooD

3.7.2006, 10.01
Pája Litava C

Pro Noname: Jseš pěkně ubohej, když ani nenapíšeš své jméno. Podle mě je dobře, že sem každý píše svůj názor. Pořadatelé aspoň další rok vědí co mají zlepšit. Ty ani nevíš co meleš. Jedinej kdo je tady ubohej seš ty.

3.7.2006, 12.25
Kenny - Olsi

Pajo plne s tebou souhlasim ;-)

3.7.2006, 12.30
Kidal Netín

Pro bezejmenného: až budeš chtít poradit s pořádáním nějaké akce, tak se stav za mnou. Velice rád se s tebou podělím o bohaté zkušenosti.

A to jěště stíhám na chat.
A nauč se česky, ty fražko!

3.7.2006, 14.16
Petr litava

pro bezejmeneho- nevychodil jsi nahodou zvláštní školu když neumíš napsat svoje jmeno.ja tuhle tu diskuzi hodnotím velmi kladně

3.7.2006, 15.38
Rosťa - Litava

Stručně k Lavičkám.
Bohužel jsem soutěž neviděl až do konce,ale i tak jsem byl mile překvapen.
Kluci nachystali soutěž hodnou vítěze ligy.K několikanásobnému zlepšení došlo ve všech směrech.
Velice oceňuji náběh k základně vč.rozšíření startu dlažbou.Pro nás co chodíme docela z prava super.
A že jsme dostali za nedokončený útok balík piva a igelitku cen bylo nad moje očekávání.
Rosťa.

3.7.2006, 17.04
Tuning Heroltice

:-)Jedinej,kdo asi je absolvent,nebo ještě frekventant zvl.školy jsi ty,Petře z Litavy.Si to po sobě přečti a pak se do někoho navážej.

3.7.2006, 19.56
Kenny - Olsi

To tunning: pokud jde o interpunkci.. tak tou se nezabyvam dokonce ani ja ;-) co se tyce slova diskuse ci diskuze, tak cestina pripousti obe varianty. Nicmene ta tvoje carka pred nebo neni z kategorie nejvydarenejsich :-) Ale obecne nikdy nikoho nehodnotme podle toho jak pise, ale co pise a o cem

3.7.2006, 20.51
Kenny - Olsi

tak to se mi podarilo... tri zapory za sebou :-D Cestina je nekdy tak pekna

3.7.2006, 20.52
Kidal Netín

Čeština je nejkrásnější jazyk na světě!

Ale vraťme se k tématu...

3.7.2006, 22.05
Petr litava

Maš pravdu

3.7.2006, 23.03
David Litava A

Soutěž v Lavičkách vypadala hodně dobře,líbilo se mi tam,jen škoda že jsem nestihl nic ochutnat.Tak se tak dívám tak se tady někdo neumí podepisovat,zajímalo by mě kdo je ten NONAME

4.7.2006, 11.04
Popi - rumun

Já si myslím že by se měli přestat lavičky tolik vychvalovat je to trapný nic na tom že jste dobří když jste tak namachrovaní škoda

25.7.2006, 09.42
Kidal Netín

Popíčku, ty jsi se vrátil z dlouhodobé dovolené nebo co?

25.7.2006, 10.25
Petas Lhotky

To švagr: prosimtě, co to meleš? dyt tady v tom tématu nikdo z Laviček nemachruje. A proč by všichni tu soutěž nepochválili,když byla dobrá. Su zvědavej na Kaly.

25.7.2006, 11.44
Pája Litava

Soutěž v Lavičkách byla pěkná a kluci mají právo si ji vychválit. Ale s tím machrováním musím trochu souhlasit. Na stránkách kluků z Laviček mě články o soutěžích připadají namyšlené. Nezlobte se na mě ale já to tak vidím. Nic proti vám nemám.

27.7.2006, 13.52
Petas

No namyšlené, jsou to jejich stránky a berou soutěže z jejich pohledu. Něco jinýho by bylo, psát takový články o soutěžích třeba sem, že?

27.7.2006, 14.15
Bary

Souhlasím s Peťasem. Ty texty na našich stránkách píšeme pro lidi z Laviček a okolí, aby věděli, jak se nám na soutěžích líbí a daří! Většina lidí u nás ví, že jezdíme často po závodech a tak mají možnost si na našich stránkách přečíst naše komentáře soutěží!!! Když si kritikové udělají vlastní stránky, tak určitě nebudou v komentářích uvádět například můj názor na soutěž a co se stalo za chybu v jiných týmech, ale napíší tam, jak dopadl jejich manschaft a jejich názory!!! To je snad logický, nebo ne???

27.7.2006, 17.13
Pája Litava

Jasně máš pravdu. Byl to jenom můj názor. Já na vaše stránky chodím často, máte tam dobrý fotky a teď i to video z vaší soutěže. Ale chodí tam víc lidí a ty články si přečte. Nemyslím si to jen já, že to působí namyšleně. Mluvil jsem o tom s pár lidma a mají stejnej názor. Ovšem nikdo vám do toho mluvit nemůže. Stránky máte jinak super.

27.7.2006, 19.33
Rosťa - Litava

Přestože články na stránkách sdh Lavičky na mém rtu také vyloudí úsměv,jsem zastáncem názoru,že není vhodné je komentovat na stránkách ŽL.
Já si vytvořit stránky,(přestože nevím jak)tak si na ně budu psát co chci já a nebudu rozmýšlet nad tím,co si o tom myslí přátelé z konkurenčních teamů.
S pozdravem Rosťa.

29.7.2006, 04.40