Žďárská liga v požárním útoku

Kidal Netín

Věnujte, prosím, pozornost následujícím informacím.

Dle nových podmínek HVP nebudou od letoška odškodňovány úrazy prokazatelně způsobené nepoužitím přetlakáče (kdo byl na schůzi, měl možnost vyslechnout dloooouhou debatu o tomto, jinak viz článek). Snažili jsme se toto nějak ošetřit a vzniklo z toho v podstatě obejití pomocí systému podpisů a zbavování se zodpovědnosti.

V nedávné době jsme byli osloveni pojišťovací společností, která nabízí připojistit závodníka na celý rok bez ohledu na rizika. Přetlakáč na soutěžích bude k dispozici tak jako tak, ale pokud budou závodníci v družstvu připojištěni, odpadá martyrium podpisů, navíc závodníci jsou nadále kryti. Pojištění stojí 113 Kč na rok. Trochu mě zaráží, že s nabídkou připojištění nepřišla sama HVP, nicméně hasičské toto nevadí a firmu na trh pustí.

Podmínky pojištění se budu snažit rozeslat mailem, jen co mi přiletí. Kontakty si vzali ze stránek, a v dohledné době budou kontaktovat jednotlivé sbory. Promyslete to, myslím, že to stojí za úvahu. Případné dotazy, připomínky, nápady zde nebo mně.

1.2.2013, 08.19
Milan Lukavice okr Chrudim

Ahoj, mohu poprosit o zaslání informací o pojištění o kterém píšeš? Taky jsme na Chrudimsku řešili co s přetlakem a pojištěním tak budu vděčný za jakékoliv informace k tématu. Muj mail milan.bleha zav tiscali cz. Díky Milan

16.2.2013, 19.48
Lenka Svatoslav

Můžu taky poprosit o nějaké info na mail lee.en@seznam.cz

1.3.2013, 15.19
Jirka Křoví

Mohl bych také poprosit o něja¨ké bližší info na email sdhkrovi@email.cz

7.4.2013, 11.28
Kidal Netín

Mno, myslím, že tato záležitost poněkud pozbyla na aktuálnosti, neboť článek o přetlakovém ventilu byl ze směrnic vypuštěn.

7.4.2013, 13.16
Jenda7 - Zbraslav

Už se nám to taky doneslo, konečně dostali rozum

9.4.2013, 00.37
Martin - Lhotky Sport

Žádné změny ve směrnicích neproběhly, vysvětlení jak pořádat soutěž bez přetlakového ventilu je zde: http://www.dh.cz/…ssouteze.pdf

Je to přesně to řešení, kterým jsem některé tak strašně zdržoval na výroční schůzi ŽL.

14.4.2013, 14.22
Martin - Lhotky Sport

SH ČMS a HVP na nás prdí/neprdí/prdí/ne­prdí a soukromé firmy (Benefit Investment, Sport Group) jsou důvěryhodní jako svědci Jehovovi. Máte někdo tip na dobré soukromé úrazové pojištění?

26.5.2013, 22.57
Martin - Lhotky Sport

Zkrátka… za co, kolik a kdy naposledy Vám pojišťovna platila za sportovní úraz a co to bylo za pojištění?

26.5.2013, 23.13
Rosťa - Litava

Za RPT LCA 6000,– od HVP v r. 2008.

27.5.2013, 14.46
Jméno:

Napiš taky odkud jseš. (Příklad: Petr - Bobrová)

Vzkaz:
Nechte prázdné (ochrana proti robotům):

Můžete používat zvýraznění textu, pojmenovávat odkazy a vkládat obrázky:

*kurzíva*, **tučný text** a ***tučná kurzíva***

"Pojmenovaný odkaz":https://www.zdarskaliga.cz

Obrázek: [* http_adresa_obrázku *]

"Jak se píšou ty hranatý závorky?"
[ = pravý Alt + f
] = pravý Alt + g.

Kontakty: vedení Žďárské ligy, správce webu
Programování Martin Kaman, grafika Zuzana Kamanová