Žďárská liga v požárním útoku |
Diskuze / Pojištění soutěžících | ↓↓↓ jít dolů |
Věnujte, prosím, pozornost následujícím informacím.
Dle nových podmínek HVP nebudou od letoška odškodňovány úrazy prokazatelně způsobené nepoužitím přetlakáče (kdo byl na schůzi, měl možnost vyslechnout dloooouhou debatu o tomto, jinak viz článek). Snažili jsme se toto nějak ošetřit a vzniklo z toho v podstatě obejití pomocí systému podpisů a zbavování se zodpovědnosti.
V nedávné době jsme byli osloveni pojišťovací společností, která nabízí připojistit závodníka na celý rok bez ohledu na rizika. Přetlakáč na soutěžích bude k dispozici tak jako tak, ale pokud budou závodníci v družstvu připojištěni, odpadá martyrium podpisů, navíc závodníci jsou nadále kryti. Pojištění stojí 113 Kč na rok. Trochu mě zaráží, že s nabídkou připojištění nepřišla sama HVP, nicméně hasičské toto nevadí a firmu na trh pustí.
Podmínky pojištění se budu snažit rozeslat mailem, jen co mi přiletí. Kontakty si vzali ze stránek, a v dohledné době budou kontaktovat jednotlivé sbory. Promyslete to, myslím, že to stojí za úvahu. Případné dotazy, připomínky, nápady zde nebo mně.
Ahoj, mohu poprosit o zaslání informací o pojištění o kterém píšeš? Taky jsme na Chrudimsku řešili co s přetlakem a pojištěním tak budu vděčný za jakékoliv informace k tématu. Muj mail milan.bleha zav tiscali cz. Díky Milan
Mohl bych také poprosit o něja¨ké bližší info na email sdhkrovi@email.cz
Mno, myslím, že tato záležitost poněkud pozbyla na aktuálnosti, neboť článek o přetlakovém ventilu byl ze směrnic vypuštěn.
Už se nám to taky doneslo, konečně dostali rozum
Žádné změny ve směrnicích neproběhly, vysvětlení jak pořádat soutěž bez přetlakového ventilu je zde: http://www.dh.cz/…ssouteze.pdf
Je to přesně to řešení, kterým jsem některé tak strašně zdržoval na výroční schůzi ŽL.
SH ČMS a HVP na nás prdí/neprdí/prdí/neprdí a soukromé firmy (Benefit Investment, Sport Group) jsou důvěryhodní jako svědci Jehovovi. Máte někdo tip na dobré soukromé úrazové pojištění?
Zkrátka… za co, kolik a kdy naposledy Vám pojišťovna platila za sportovní úraz a co to bylo za pojištění?
Za RPT LCA 6000,– od HVP v r. 2008.