Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / KUNDRATICE 2011 | ↓↓↓ jít dolů |
SDH Kundratice si Vás dovoluje pozvat na 17. ročník soutěže v požárním sportu O putovní pohár svatého Floriána. Soutěž se koná dne 5.července ve 12:00. Pozvánku a rezervaci najdete na http://www.firesport.cz/…iewtopic.php?…
Nechtěl jsem vytvářet novou diskuzní stránku, proto to zahrnuji sem, protože se to právě v Kundraticích bude řešit. Jde o to, že se má v Kundraticích rozhodnout o tom, kolik bude soutěží v následujícím roce. Chtěl bych se zeptat, jestli nebude moudřejší to řešit až na konci ligy, aby se právě prořešilo to, jestli to byl přínos nebo ne…myslím, že je brzo, abychom v 6. kole řešili, jestli je 13 moc nebo málo. To se ukáže právě až na samotném konci. Berte to jako názor, nerad bych, aby to tady rozpoutalo nějaké rozepře :)
Souhlasím s Ondrem.Myslím si také,že je to brzo a možná unáhlené.Plánovat nový ročník když nemáme za sebou ani půlku letošního.
nemáte někdo fotky? :)
Jane, čemu konkrétně nerozumíš na výrazným červeným nápise „Napiš taky odkud jseš“?
Aby to nevyznělo nějak protivně… prostě je tady zvykem psát, odkud jsem. I když jde jenom o dotaz na fotky, je fajn vidět odkud odevšad sem lidi chodí.
Přesně tak. Taky jsme s klukama strašně moc rádi, když nám někdo spamuje v diskuzi a ještě se nepodepíše…
Ahoj, fotky máme a taky video a někdo si o ně tady u nás prý říkal dopředu kameramanovi, jen nevím kdo:-)).Tak se prosím ozvěte, vypálím a pošlu.
Ivčo, a co to dát na www.uloz.to a pak sem hodit odkaz, podíval bych se rád na jakýkoliv fotky a určo nebudu sám ;)
Great idea, šup tam s tím ať můžem sosat a pak kókat :-)
Vy mi teda klucííí fandíte, myslíte že to jako zvládnu. Tak já to zkusím…:-))
Ahoj Ivy, prosímtě domlouvali jsme se tam s pánem, který fotil hned u startu, že dá fotky vašemu starostovi a ten, že nám je pošle. Nemohla bys je nějak prosím sehnat? :) Díky moc.
Zkusila jsem uložit všechny fotky v.zip souboru sem, jen těch fotek je tam moc, tak to chce trochu trpělivosti při stahování.http://www.uloz.to/m/orech31
Ahoj Terko, zkuste si holky odtud fotky stáhnout a případně vám je ještě vypálím a pošlu, jen mi písněte třeba na náš FB adresu kam? Ju.
Odkaz mi nefungoval, ale když dám Kundratice 2011 tak to najde bez problému. Díky ti dobrá vílo :-)
Děkujeme moooc :)