Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Florbal | ↓↓↓ jít dolů |
Co takhle ještě více podpořit „zimní přípravu“ a zahrát si florbal? Jde o to jestli by se našlo pár týmů co má florbalové hole. Na brankáře stačí hokejová hráčská helma s mřížkou, mikina a tepláky, rukavice na kolo,chrániče na kolena(skate,voliš)… Halu bych věděl (Osová – pro vššechny do 20 km), termín by vycházel asi na sobotu. Délka pronájmu podle týmů, ale odhadem 50 kč na osobu za halu. Sranda turnaj! Takže žádné cizí tváře!
Čikov je pro :) florbal taky trochu umíme ;)
čau. U nás chdoíme taky pravidelně šmrdlat tuhle zimu, sice hrajem na malé branky, ale to by nám nevadilo. Chodíme skoro celé družstvo, takže by snad nebyl u nás velkej problém :-)
Mýslím, že i Kati by se snad dali dohromady i bez tréninku. Pokud tam ovšem točijó nějaké ten žbrďól.
Myslím že bychom taky něco zesmolili, oprášil bych svoji hůl (floorballovou).
jo tak florbal by si zahrál aji Tasov :)..dobrej nápad Jirko
Tak jelikož kluci z týmu by neměli čím hrát tak se tady nabídnu páč bych si šel ťuknout taky ;) ať už zalézt do brány nebo si jít zahrát :)
OK, zjistím volnej termín na hale a zamluvím to. Tome, myslím, že nebude problém se k někomu přidat, už se mi taky ozvalo pár lidí co by šli jen dva z týmu, tak by se to nějak spojilo… Uff, ještě že Ondro florbalovou:)
No, on totiž jinou neumí používat….
Potrefená husa….
Mám jednu ruku dlooooouhou…...
Spíš hubu, jelene:-)
To jsem od tebe Jirko přesně čekal:) Zbraslav by do toho taky šla, ale taky nás moc není, takže bychom někoho přijali za vlastního:)
Taky bych si šel zahrát, nás je taky málo rád se k někomu přidám…
Takže pár kompletních týmu a jeden MIX? :)
Přípočtu li ještě Krokočín, tak máme 7 týmů + 1 mix. Takže by se to rozhodilo na dvě skupiny po čtyřech.Každý s každým ve skupině – 15 minut. Finále první s prvním atd…Vychází to cca na 7–8 hodin. Termín je 26.2 od 8.00. Startovné na tým vyjde asi 200kč.
Taky bych si zahrál florbal ale jsem jenom jako jedinec. Rád bych se k někomu přidal kdyby si mě někdo vzal :)
Myslím Lukáši, že není problém. Uvidíme kolik bude mix týmu, nebo by ses k někomu přidal.
Ups…špatnej propočet…Zápas bude dýl, 20 + minut, ale to se domluvíme na místě:)
My se taky hlasíme… asi to spojíme se zbraslaví.. takže s námi zatím počítej
No kdyby se nám postavil někdo do branky, vůbec bych se nezlobil :-)
A kdo to bude pískat? Doufám, že někdo, kdo rozumí ptravidlům. Aby to nebylo v hokejovém stylu. Jinak bych si šel asi taky zahrát.
Rozhodčí se může hlásit zde, nebo máte někdo někoho známého kdo by šel? Musíme někoho sehnat…
Klidně bych to písknul, ale když budeu hrát tak bude meset někdo jiný :-)
Jo tak ty se budeš od 11 potácet po Netíně. Takže ten florbal s rezervou..:-))
Jeden hrající rozhodčí se už taky přihlásil, takže byste se střídali:)
Potvrzuji pronájem haly na 26.2 od 8.00 do 16.00, přihlášených je teda co jsem tady napočítal těchto 8 družstev :Čikov, Radostín n. Oslavou, Katov, Netín, Stanoviště, Krokočín, Tasov a Zbraslav+St. Lískovec. Kdyby byla změna, napište… Jednotlivci se rozhodí podle domluvy nebo tam kde bude málo lidí.Pronájem 240 kč na družstvo.
Netín nepojede, máme maškaru tak sorry.
To ti to trvalo…
Hodil by se nám počet 8… Můžete mi prosím všichni ještě potvrdit kdo přijede? (kvůli pronájmu) Co další týmy?
Katov jede!!!!
Čikov jede taky :)
Tasov jedééé!!! :)
Krokočín jede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdravím. Radostín taky jede.
Tomáši, Lukáši atd… co jste jednotlivci, tak určitě dojeďte taky. Uvidíme kolik bude lidí a buď se to rozhodí tam kde bude málo a nebo by se mohl složit aji osmej tým… S sebou jen sálovky a hokejku, brankaři mají povinnou přilbu(hráčská hokejová stačí), ostatní chrániče podle toho jakej je kdo tvrďák:) a dobrou náladu..Sraz nejpozději před osmou ráno!! v Osové Bitýšce ve sportovní hale u základní školy. Kdyby někdo něco nebo někdo bloudil, tak volejte 605 370 752.
Chtěl bych se zeptat…nám odpadly 2 hráči tak jestli by jsi nešel někdo zahrát snáma za Tasov díky za odpověd
Kluci já se musím omluvit,v sobotu jedu do Ostravy kvůli hasičině. Hlavně ať vyhraje ten nejlepší :)
Staý Lískovec – SPORT + Zbraslav taky jede
Hele kolik bude hracu v poli? 3,4,5 + 1?
Juro a teda, kdo chce hrát, musí mít kartičku ? Bo jak se to bude kontrolovat…?
Bude to na 4+1 . Dá se to bezproblému odehrát v 6-ti lidech, hřiště je menší. Kartičky kontrolovat nebudeme, to snad nebude nutný. Myšlenka je, zábava pro nás – hasiče. Nikdo nebude nikomu trhat hlavu, když zapojí do hry věrného fanouška co potkáváme u baru na závodech:))
Tome, pokud v Tasově už nikoho nesplašíte, tak by na místě mělo být několik kluků co se rádi přidají.