Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Netín 28.5.2006 | ↓↓↓ jít dolů |
Neděle se nám blíží.
Jak je teda na tom Netín s těma myslivcama.
Já už si seřizuju chuťový buňky na srnčí gulášek.
Rosťa.
Srneček už doběhal, je pěkně u ledu. Párečky a bramboráčky jsou taky připravený, možná i grilovaná krkovička. Chlastu a zmrzliny mnoho, finálový čuník už taky vychladá a ono chčije a chčije...
Sem si říkal,kam zmizli ti dva srnci,co leželi od pondělí u Měřína u dálnice:-))
To nebyli srnci. Nějakej debil tam vyhodil chcíplý telata. Tolik masa!
Už se těším, až budete psát reference na netínskou soutěž. A chčije a chčije....
já si myslím že ta soutěž byla super:)až na to počasí:(
Počasí nic moc a podle toho vypadal i ten terén. Je to škoda. A nelíbily se mi terče a komentář soutěže. Jinak občerstvení super.
Čus, já si myslím, že soutěž byla dobrá, až na to počasí, ale jinak si nestěžuju.Akorát sme mohli mít více štestí při útoku.
Soutěž se mi líbila až na ten terén. Organizace celkem ušla ale ten "komentátor" ten toho mocka nenakecal, chtělo by to sehnat do příště někoho jinýho. Ale jinak to ušlo včetně těch seaků ty byly fakt dobrý
Mně se soutěž taky moc líbila, škoda jen že to počasí nevyšlo!! :( ale jinak musím říct, že to bylo super!! :-))
Měl bych dotaz na Rostě,jak to teda je podle pravidel ŽHL,s tím počtem členů,když má jedno SDH 3 teamy.Můžó jít 2 členi dvakrát?Tzn.,může jít např.košař s nalívačem za B i C?
Nejsu sice Rosťa, ale pravidla to říkají jasně, může jít jen jeden člověk dvakrát!!!
Já si to taky myslím.Určitě to tak nejak bude.Co na to Rosťa?
soutěž v poho.Malá vítka směrem ke komentátorovi a k terčům.Jídlo super akorát ke konci to chtělo viměnit přepálenej olej.Terén vzhledem k počasí kterýmu už dnes nejde poručit v pohodě.
to tuning:laskavě si přečti pravidla ŽL,tam je to jasně napsany,pro blbce by to mohlo bejt opatřeno obrazkama!A jestli naražíš na počet lidí v družstvech B a C tak by si to chtělo osvěžit sčitaní,to se probíra v 1 třidě zakladní školy
Netín je za námi,tak napíšu pár poznatků ze soutěže.
Na soutěži v Netíně se mě líbí každoročně.Proti předchozím ročníkům došlo ke znatelnému zkvalitnění soutěže,hlavně co se pořadatelské práce týče.
Občerstvení dobroučké.Hodnotím steak a guláš,víc se do mě opravdu nevlezlo,ale co jsem pozoroval,tak i nad bramboráčky se někteří oblizovali.
O počasí se bavit nechci,protože přívaly vody poznamenají každou dráhu.Buďme rádi,že nepršelo v průběhu soutěže,jako v noci před soutěží.
Ohodnocení soutěže dobré.Věcných cen myslím přibylo.
Kapři už k Netínu prostě patří,takže spokojenost.
Rozstřelové prase,taky pořádné,jak už bývá v Netíně klasikou.Myslím,že si Netín zaslouží větší účast soutěžících.
Musím rovněž pochválit rozšíření pevné plochy pod základnou,kde kluci oproti loňsku přidělali zámkovou dlažbu.
Ocení hlavně pravá strana startovací čáry.
Přítomnost vyprošťovacího traktoru taky hezká.
Pihy na kráse Netínské soutěže se ovšem také našly:
Nějak jsem nepostřehl vymezený prostor 2x2 metry pro technickou přejímku.
Časomíru a terče zajišťuje pořadatel.Terče byly hotová pohroma dovoluji si tvrdit,že nebyly pro každého stejné.Myslím hlavně po převrácení terče,kdy došlo k poškození plechovice.Nedělalo to asi moc,ale stát by se taková věc neměla.Světelná signalizace na terčích nebyla skoro vidět.Kdyby se soutěž měřila jenom stopkama,to by bylo zajímavé.
Tolik k terčům.Teď už mě zbývá pouze rozhodčí,jehož výkon nebyl zrovna na ligové úrovni.
Rozhodčí přece nemůže dát pokyn dejte si hadice na základnu,když tam ještě je mašina předchozího družstva.
Kontrola spojů taky za moc nestála.Někoho upozorňoval,někoho nekontroloval a co jsem viděl,tak některé spoje nebyly rozhodně na milimetr mezi zobáky. Rozhodčí není daný pravidli ligy,zajišťuje pořadatel.Takže ikdyž trochu nepřímo,tak tohle padá na hlavu pořadatele.
Našla se nějaká připomínka ke střídání.
Nezaregistroval jsem označení A,B,C teamů.Musíme být v téhle věci důslednější,pak dohady o střídání nevzniknou.
Tolik asi k soutěži.
Našel jsem ovšem hrubý nedostatek,který se v žádném případě netýká pořadatelů.
Před každou soutěží se mají sejít přítomní členové rady ŽL a překontrolovat trať !!!
Nic takového se nedělo,dráhu měřil pouze jeden člen rady(Lukas).
Tuningovi:Střídat na ŽL může pouze jeden člověk.
Pokud se najde někdo,kdo si dovolí vědomě porušit pravidlo,tak to je špatné.
Ale jestli tohle projde a takový mančaft startuje,tak je to chyba rozhodčího,který to připustil.
S pozdravem Rosťa.
Lukas,normálně se teď směju,jak si krásně chytl na první našlápnutí.Typl bych si,žes můj příspěvek vztáhl hned na Vaše teamy,že?Ty seš ale obranář,klobók dolů.Pravidla mám přečtený od začátku i od konca,chtěl sem se jen ujistit,esli eště platijó.
Rosťovi děkuju za odpověď.
Konečně jsem trošku vystřízlivěl a můžu se zapojit do diskuse. Je nasnadě, že špatné počasí srazí o polovinu dolů celou soutěž. Problémy s časomírou mě opravdu mrzí, ale v Netíně prostě časomíra nebude fungovat snad nikdy. Když už jedu s časomírou na soutěž a zapomenu doma trojnožku pod terče a plechovky, tak to svědčí o tom, že v tom mám minimálně hokej. Ale nadruhou stranu si pamatuju doby, kdy jsme všichni chrochtali blahem nad meziříčskou časomírou. Co se týče komentátora: díky moc Mirkovi, že se toho ujal, protože mě pan Slámečka ve čtvrtek před soutěží odřekl a shánějte narychlo někoho. Broblém, že šel někdo víckrát bych opravdu neřešil, protože u nás byly týmy, které jezdí pravidelně a ty ksichty si prostě pamatuju. Jen jsme řešili nějaký problém u Lhotek-žen, ale kdo chce, ať si zavolá Markovi, ten mu to vysvětlí. Nic proti pravidlům. Na technickou přejímku bylo snad dost prostoru na asfaltu za startovní čarou. Podle mě lepší, než nějaký kus prkna někde bokem, kam může jenom jeden mančaft. Kdo jde na start, tak se snaží vždycky být připravený spíš. A nám se tam vlezlo minimálně pět družstev a je potom na technickém rozhodčím, jak si to oběhá.Beru i to, že prostě na Litavě jedou proti Frantovi Bukalovi. Konkrétně i na Litavě se měřil čas, aniž by byla mašina předchozího družstva ze základny dole. Mám rád pohodový průběh a atmosféru soutěže a s Frantou to prostě jde. Kdo chtěl, tak mohl podat kdykoli protest. Čus bus, jdeme dopít zbytky. Ozvu se večer. A všem DÍK za účast.
Kidale,
vysvětlím ti pár věcí.
Na Litavě proti Frantovi osobně nikdo nejede.Klidně můžem jít na ruma,není problém.Když bys to dělal stejně jako on,tak to budu komentovat na tvoji adresu.
Snažíme se,aby liga získávala pořád vyžší úroveň a pískání po strejčkovsku se už hodí tak na oslavu založení sboru.Rozhodování musí mít řád a úroveň.
V Litavě jsem samozřejmě na základně nebyl,ale protože znám pana Špidlíka,tak pochybuju o tom co říkáš.
Teď k prostoru pro technickou přejímku.Mančaftů se tam samozřejmě vlezlo alespoň 5.Jenomže pokud není prostor přesně vymezen,tak tam máš všude položený hadice,které rozhodčí technické přejímky měří.A naprosto jednoduše,pokud budu chtít,si nechám změřit hadici a pak si ji vyměním za hadici o 5 mm užší.Proto to vymezení.Všichni si můžou položit věci kam chtějí,ale místo na měření musí být jen jedno.Doufám,že souhlasíš.
Podávání protestů se musí předcházet,protože pak bude akorát někdo naštvanej a pohodovej průběh a atmosféra o které píšeš je fuč.
Rosťa.
Muj osobni komentar bude kratky. Skoncili jsme 4 takze pohoda. Ne vazne. Celkem pohoda soutez, ale poradatelum doporucuji ze svepozice utocnika, vybagrovat prvnich 15 metru trati a dat tam nejakou mene jilovitou hlinu a zaset to poradnou travou. Nebot minimalne 4 zavodnici na tech prvnich 15 metrech temer pohoreli - vcetne me. Me osobne Bukal jako zavodnikovi nevadi, ale je mi jasne, ze neni tak peclivy a ke vsem stejne "ohleduplny", ale co mam delat kdyz jsem cvicil 5 let v Louckach a zname se ;-) Neberte to vsechno tak vazne, vzdyt soutezime pro radost, ne :-)
Rosťovi: myslíš, že nedokážu vyměnit hadici i těsně před startem z dvoumetrového prostoru? Sice heroizujete pana Špidlíka, já budu hájit "strejce" Bukala. Tak nebuďte měkcí na schůzi ZR ligy a Frantu prostě zakažte.
Kennymu: na trati se pracuje, ještě nás čeká překop na dotažení elektriky a vody. Bohužel byla dlouhá zima a jakmile začneš trénovat, tak můžeš zasít co chceš, stejně všechno hadicama vytaháš. Příští rok se to určitě zlepší.
Kidalovi:
Příteli Kidale,z pana Špidlíka boha nikdo nedělá.Pověz však upřímě,jestli na ŽL byl někdy někdo lepší(jako ropzhodčí).
Z prostoru 2x2m u kterého stojí tech. rozhodčí si hadici nevyměníš.
Tak to na schůzi.......-???
Nevím jak ty,ale já když chci něco změnit,tak na tu schůzi jedu a pokouším se něco prosadit.
Rosťa.
Ps.Neber si to nějak osobně,ale někdo prostě musí být ten zlej.
Kdyby toho nebylo,tak je všechno při starém.
Takhle se liga začíná zvedat a to je dobře.
Ty,Rosťo,zrovna tento pan Š,nám před dvóma rokama ukázal,jak Blansko funguje.Bylo to v Žernovníku,kam nás dotáhl náš znovuzvolené velitel,aby ukázal tchýni jak nám všem šéfuje.Už jen slova komentátora,které se divil,co tam děláme nás dost zarazily.Nás tam školil,tvůj p.Š kvůli spojům a potom,když šly Černovice a jiní,nechal jim spoje na gumy.
Ty,Tuningu,na pohádky už su trochu starej.Na blansku jsem nikdy a nikoho neviděl jít na gumy.A dovolím si tvrdit,že o Blansku mám několikanásobně větší přehled jak ty.Asi před třemi lety se mě zdálo,že nás tam buzerujou,ale bylo to zapříčiněno tím,že jsme byli zvyklí na :"ty dej si to blíž".
Rosťa.
Ty Rosťo,je mi jedno jak seš staré.A kdoví,kam jsi se díval.
To tunning: To s p.Špidlíkem sis evidentně vymyslel poněvadž p. Špidlík nikdy nikoho nepustil na gumy a Černovice už vůbec ne. Já nevím ale ty to nezvládáš spojit když nemáš gumy u sebe? Potom nevim proc si rovnou vsechno nespojis pred startem a pak si to jenom v klidu neodneses na caru.
Určitě sem si to vymyslel,jen kvůli tomu,aby se tady o něčem psalo.
A byls tam vubec nebo to mas zase z doslechu. Jinak se priste bez podivat az na tu zakladnu jak se to tam chysta. Nikdo te urcite nevihodi. Např. v Horním Poříčí se na nás dívali dvě družstva a byly tam dokud jsme nešli na start.
hej lidi proč se furt opičíme po blanensku tak mě připadá že tahle soutěž se začíná stávat kopijí VC blanenska proč nejsme trochu originální
A tys tam byl?
Mám stejnej názor jako Tom každej furt srovnává s Blanenskou ligou nebo nějakou jinou.Proč?Vždyť máme přece svou vlasní.......Občas mě nějaký diskuze přijdou o ničem
To tuning: Pokud vim tak psals ze se to stalo u nas ne? Jisteze sem tam byl. A byl sem i v Litave.
VZIT SI PŘIKLAD Z NĚJAKÉ JINÉ LIGY A OPIČIT JE VELKÝ ROZDÍL!ŘELKI JSME SI NA LIGOVÉ SCHŮZI ŽE CHCEM ABY K NAM JEZDILO VÍC DRUŽSTEV BUD Z NAŠEHO HASIČSKÉHO OKRESU A NEBO Z OKOLI,TAKŽE JSME NAVÍŠILI FINANČNÍ ODMĚNY, S VĚCNYMA CENAMA UŽ TAKY MOC NEPOKULHAVAME JAK DŘIVE,OBČERSTVENÍ SE NAM VYRAZNĚ ZLEPŠILO,ALE ALE:POŘAD MAME NA LIZE DOST ULITYCH STARTU KTERE SE NEVRACÍ,VYKON PANA BUKALA TAKY NEODPOVÍDA ZROVNA UROVNÍ OKRESNÍ LIGY, MASLITE ŽE BY SE TO NEOBEŠLO BEZ VĚČNEHO PISKANÍ A ZAHANĚNÍ KAŽDEHO ČLOVĚKA CO STOJÍ A SLEDUJE PŘIPRAVU JINEHO DRUŽSTVA??VYKONNA RADA ŽL JE AŽ NA 3 ČLENY UPLNĚ MRTVA,PRO POŘADATELE:KDYŽ JE V PROPOZICÍCH DANO PROSTOR 2x2 METRY PRO TECHNICKOU PŘEJIMKU TAK TAK TO DODRŽÍM JE TO TAKOVY PROBLEM?PAK SE PŘEDEJDE TAKOVYM TRAPNYM SITUACIM JAKO BYLI VE VELMEZU.
TO KRAB:NA tuninga NEMA CENU REAGOVAT JE TO TRAGED KTEREJ UMÍ JEN POMLOUVAT A VYMYŠLET SI,O LITAVSKÉ SOUTĚŽI NA KTERE ANI NEBYL PSAL TAKY JENOM A JENOM LŽI.
GRATULUJI VAŠEM ŽENAM ZA UMÍSTĚNÍ V PŘIVRATU
To Lukas: Diky za gratulace urcite je vyridim. S tuningem se hadam proto ze me sere jak se furt navazi do lidi o kterych vi prd a vubec nevim proc sem pise kdyz je nejspis neschopnej. Jenom by me zajimalo jestli vubec beha nebo je to obycejnej kybic.
Nechci se vymlouvat neustále na počasí. Ale ty proudy vody, co padaly v noci a dopoledne nám pěkně pocuchaly nervy. První mančaft, který se přiřítí, zapadne po nápravy do bahna. Starosta sboru, místo aby vítal ministra, jazdí po poli s UKT. Kvůli hrozícímu dešti jsme museli nechat skoro všechny ceny nastrkané v autě, repráky se taky nedyly líp umístit. Pokud svítí sluníčko, odpadne hodně nečekaných situací. A to jsem ještě čekal, kdy vyflusne elektrika nebo chlazení v šenku. Jestě mohla někde prasknout voda a bylo by vymalováno(ale to bysme snad stihli kýblovat z trati).
Samozřejmě nejsem proti, poohlédnout se po jiných ligách. Já osobně jsem zkusil Blansko, Třebíč, Jihlavu, Široký Důl... a osobně mě je nejbližší jihlavská liga. BK mě připadá moc upjaté. Ale proti gustu...
Všechno chce čas zvyknout si na změny. Kdyš si pořídím nový stroj, tak si na něj musím taky chvíli zvykat.
TEN SLAVNEJ tuning BĚHA ZA HEROLTICE A MYSLIM ŽE DĚLA PROSTŘEDNÍ SPOJ.ALE CO MU JDE VŮBEC NEJLIP JE UPLNĚ ZCESTNĚ KRITIZOVAT A POMLOUVAT.A KDYŽ SE NAM HOLKY Z HEROLTIC OMLOUVALI ABY JSME TY JEHO KECI NEBRALI VAŽNĚ TAK TO UŽ JE CO ŘICT.
TO KIDAL:NIKDO NEKRITIZUJE PROMOČENOU TRAT TO POZNAMENA KAŽDOU SOUTĚŽ,VAŠE ZAVODY TADY MAJI DOBREJ OHLAS JA OSOBNĚ JSEM ODJIŽDĚL MEZI POSLEDNÍMA,JEN TO CHCE JEŠTĚ VYCHYTAL NĚJAKE TY CHYBIČKY ABY SE DALŠÍ POŘADATELE TOHO MOHLO VYVAROVAT.TŘEBA ČASOMIRA TA CO BYLA U NAS NA SOUTĚŽI (TERČE)DĚLALI JSME JE PŮVODNĚ JAKO SPOLEČNOU PRO NAŠI LIGU JENŽE DOMLUVA SELHALA TAKŽE JI BUDEME PŮJČOVAT ZA FINANČNÍ ODMĚNU MYSLIM ŽE SE OBJEVÍ NA SOUTĚŽI V OLŠÍ A NA KALECH.TAK JESTLI MA NĚKDO ZAJEM TAK SE OZVĚTE A NA VAŠI SOUTĚŽ VAM JI ZAPŮJČIME
Myslim ze sen na neho podivam az nekde uvidim Heroltice. :) Treba uvidim jak se to ma delat.
Já bych tady napsal jen jedno přirovnání znám ho už od střední školy a funguje 100% pořád.
Jsou tři typy lidí první typ je na tom nejlíp ten se poučí z chyb ostatních.
Druhý typ je na tom trochu hůř ten se musí poučit z chyb vlastních.
A třetí typ je na tom úplně nejhůř ten se neponaučí nikdy!!!
A jelikož je lenost matka pokroku tak raději vypadnu někam jinam poučit se z chyb ostatních a vezmu si z toho ponaučení a nebo, zůstanu doma v Olší nebo Herolticích a nechám vzniknout třeba OHon ligu. I když ono to je všechno jedno, protože jsem myslel, že se každej snaží posunout dopředu tu našu ŽL, ale lepší by bylo ju zakopat?
Miloš a Tomáš z Olší tady píšou o tom, být originální a neopičit se po VC-Blanenska, ale už teď mají domluvené startéry zrovna odsud a kde na ně přišli? Co to je "originální"? Viz provedení PÚ.
Závody v Netíně byli na velmi dobré úrovni a vzhledem k nepřízni počasí byli dobře organizačně zvládnuty.
To pivko byl asi sponzorský dar,že? :-)
Pro Standu já nepsal opičení ale srovnávání narážel sem hlavně na Tuningovi bláboly
Já sem byl osobně v Nrtíně poprvé a až na ten terén(na vině bylo počasí) se mi tam líbilo!Výborná obsluha,hlavně u steaků a párků,kluci splnili všechny moje přání a požadavky na občerstvení!A co se týče toho našeho útoku se to nepovedlo ani jednomu družstvu z Litavy,ale není důležitý vyhrát,ale zůčastnit se a nabrat zkušenosti!
Tak si to tak Mildo neber, vždyť já vím :-))
já proti blanensku nic nemám když tam jezdíme tak je to fajn jen ty naše výsledky sou nic moc. rozhodčí budou pokud vím stejní jako na litavě lepší rozhodčí neznám jen chci podotknout že soutěžím pro zábavu (mám to napsaný aji na tričku) a ne pro to aby naše liga byla lepší než blanenská
ŽL má oproti VC Blanenska dvě esa v rukávu. První je tahle diskuze, která je živější a druhý eso je Tuning hahaha.
To mě mrzí, že Víťa napoprvé narazil u nás na těžkou oranici. Za pět ročníků pršelo 2x, takže příští rok vychází slunečno a tropické teploty.
Standa zmínil i pivko. Přiznám, že jsem čekal více kritiky, ale máme dodavatele(máme ho na dresech), no a ten taky přihodí nějakou tu kačku na sezonu, takže tak trochu kompromis. Uvidíme, jak bude chutnat lidičkám z Hlubokého. A dík za kladné hodnocení, dělali jsme max.
A že se opičíme po Blansku? To asi bude tím, že veškerou tíhu zodpovědnosti na sebe vzali kluci z Litavy, jako mistr ligy. Pamatuji, že vždycky se atmosféra ligy točila kolem vítězného mančaftu(např. Kundratice). I když Litava loni musela sklonit hlavu před sósedama z Lahviček, zůstalo to všechno při starém. Mistr asi dřímá. I když po každém jejich útoku vnímám silné emoce(hlavně v 40.- 55. metru trati)
to Kidal:Já se vůbec nezlobím na tebe ani na nikoho jinýho z Netína,já se jenom zlobím na počasí,protože tu tréninkovou 18 nikdy asi nedáme no!Ale budu se opakovat:Občerstvení fakt super,hlavně steaky a párečky!Obsluha velice ochotná!kluci-gratuluju!
To jako jo,
obsluha byla velice ochotná.
Akorát jsem jim musel vysvětlit,že k dobrýmu gulášku není potřeba moc chleba.Jsem si vzal půlkrajíc a šel jsem ukázat,že ještě kousek přebejval.
Rosťa.
No jo. Kdyby jim to taky tak šlo na trati. A hlavně kdyby tak nechlastali. Kdo je má potom vézt a celou cestu poslouchat "malá sněhová vločka..." a jěště k tomu nalejou naše baby, až je z toho starosta nervózní a zakazuje pak v autě hulit. (cigára)
Pro Standu: Doufám, že budeme originální alespoň v komentování závodů.
To jako bude ve více jazycích? No konečně
to Kidal:Kidale,upřímně ti řeknu že kdybys napsal že se kluci u vás po závodě neožrali,tak bych ti ani nevěřil,protože ajk sem již zjistil,že kdo to pořádně nezapije(ať už výhru nebo prohru,nebo jen pořádání) tak to potom není ani ta sranda jak má bejt!A na tej trati se to stalo i mě a to sem byl naprosto střízlivej!:-)
Jasně. To byl jen pokus o odlehčení diskuse
Na soutěž byla krásná podívaná,pivo teda nic moc ale ten ruméček byl vynikající:)
měl sem steaky a bramboráčky a ty byly taky super,takže se mi tam líbylo
Jo, příští rok s... na sponzora. Bude "G" Ale pro nás chlapce z Vysočiny ani ta Černá Hora nic moc. Vivat Jihlava(Ježek)
Tak mě byla dodána fotka tunninga a upřímně už z té fotky mě nepřipadne že se požárnímu sportu na trošku sportovnější úrovni věnuje. Vypadá to spíš jako by se chtěl vrátit ke starému méně zábavnějšímu způsobu provádění požárních útokú.
Musím pochválit organizátory soutěže v Netíně. Přišla mně to jako zatím nejlepší soutěž. Nám se to bohužel nepovedlo, ale docela dobře jsem náš žal zapili.
Ó díky. Takové uznání. Chyby samozřejmě byly, jsem ráth, že nebyly tak vidět. A co Janička a maturitka? Držel jsem co se dalo.
:-)Krabe jsem rád,že máš takovou péči,fotka,na které mě můžeš obdivovat pochází z doby,kdy nám bylo vysvětleno,že nejlepší oděv k provádění soutěže v PÚ jsou právě modráky s laclem,neboť krásně závodníkovi visí na ramenech,takže vůbec nezavazí v pohybu :-)
VIVAT JEZEK..... no uprimne receno.....dobrou chut panove a damy :-(
Jinej kraj,jinej mrav.
O tom které pivko je lepší se nemá cenu bavit,protože se nedohodnem.
Co jezdím po čundrech,po ČR jsem jich už něco ochutnal.Ale jak říkám jinej kraj,jinej mrav.
Rosťa.
No jasně. A nechlastáme proto, že nám to chutná, ale kvůli tomu výsledku, ne? (to nemám ze sebe, to údajně pronesl Menšík. Tak chytrej zase nejsu)
Nedá mi nereagovat " a šel jsem ukázat,že ještě kousek přebejval " :-) Kdo řekl tento citát???
To Krab: před třemi nebo čtyřmi roky se chodilo na Blansku spoje, né na mezeru mezi zuby ale že se nesmějí spojky dotýkat. Takže jsi je mohl mít v sobě ale nesměly se dotýkat ani hliníky ani gumy.
Vivat černá hora vy pohani!!!!!!!!!
To Pavel: To budou 4 pac ja beham 3 rok a furt sem chodil na mezery mezi zubama.
To All: Vival la tequila a pilsener urquell. To q mě rajcuje.
Děkuji Pavlovi za vnesení světla do věci kolem historie spojů na VCB.
mohl by někdo prosím napsat výsladky žen z Netína? Díky
V Netíne senám líbilo,ale to zapadení jsme nezavinily my!
Vždyť vám to nikdo nevyčítá. Jen jsem si postesknul, že se i něco takovýho stalo. Buďte rádi, že se podařilo vás vytáhnout a nezdemolovali jsme vám Rendu.
Musím se přiznat, že mě Tuning donutil podívat se podrobně do propozicí. Přišel jsem ale na jednu podstatnou věc, která nesouvisí s naší vzájemnou "antipatií". Musím se vrátit k problému nevytyčení prostoru 2x2 m. V pravidlech je jasně napsáno, že pořadatel vymezí prostor na kontrolu materiálu- v závorce (min.2x2m)Min. čili minimálně. O maximální hranici zde není ani zmínka. Prostor byl oddělen a minimálně 2x2 metry měl taky. (námět na úpravu propozic)
Kidálku,teď,když mi teda došlo co mi došlo v části"já proti všem,"kdy sem si myslel,že mi budeš zatápět a budeš mi ukazovat jaká su trubka neznalá ničeho,už tě nebudu dál šponovat.Na těch fotkách je vidět,jak se na ŽHL dodržujó Propozice.Só tam ženský,co nemají dresy zastrčený v gaťách a taky sem tam neviděl označený střídače.Nemusíš mi odpovídat ve smyslu,že to je věc rozhodčího,to se zas rozjede řetězová reakce.Jo,měls pravdu,spolu vyřešíme akorát to h....Takže v Radostíně na kořalce.
No,díval sem se teď do Propozic,včerá se mi to už nechtělo hledat,máš pravdu Kidale,někdo tam zapomněl dát,jak má ten prostor být velké maximálně.
Musím se taky omluvit všem,kteří se cítí být míma bludama napadení,Propozice řeší označování závodníků pouze v případě,že jeden sbor má přihlášený 2 týmy v jedné kategorii.Pokyn,jak se má postupovat v případě,že sbor má v jedné kategorii týmů více,Propozice neřeší.
Takže abych shrnul týdenní,možná i déletrvající slovní přestřelku:pánové,až se naučíte takovej základní dokument jako jsou Propozice ŽHL,který jste si mimochodem sepsali Vy,přijďte ze mě dělat trubku zas.Platí to hlavně pro bojovníky z jedné nejmenované obce,kteří by asi uvítali tyto Propozice v kreslené formě.
Doplnil jsem výsledky žen z Netínské soutěže a přesunul pár tuningoidních vzkazů z tohoto tématu do kapitolky "Lid versus..."
Martine, na výsledmovce z Netína je psaná Litava A, ale soutěžila Litava B, zkus to prosím opravit. Dík.
Omlouvám se, ale všechno je v pořádku. Jen jsme teď přijeli z Veselice a jsem nějak roztržitej :-))
Tak přece se našel hrdina z vítězného týmu, kterému to nedalo a nakouknul do diskuse. Stando : jen tak dál a zavolej Rostíkovi, aby sem taky něco přihodil. Bude aspoň prdýlka.
Martinovi: Díky za doplnění výsledků
to Kidal:Já sem taky nakouknu,ale nejsem ten vítěznej tým.No,ale z Litavy jsem taky...:-)
Pavlovi z Bělče: až teď jsem projížděl znovu podrobně naši diskusi a teprve teď mě cvrnknul do očí ten citát -" ...že ještě kousek přebejval".
Jsem rád, že se Rostík zařadil mezi klasiky. Sorry za zpoždění.