Žďárská liga v požárním útoku

Zuzka - Žernovník

Ahoj, dostala se ke mě informace o údajném novém pravidlu VCB a taky mě bylo doporučeno to u vás rozhlásit, protože k nám prý nikdo kvůli tomu nechce z ŽL přijet soutěžit. Ono údajné nové pravidlo, které tvrdilo, že se budou finančně, věčne a jakkoliv jinak ohodnocovat družstva pouze z okresu BK, byl jen omyl, který se tam nějak zamotal. Samozřejmě, že nic takového u nás nechystáme a rádi přivítáme a oceníme družstva z jiných okresů. Takže pokud budete mít chuť a čas, přijeďte, dveře máte otevřené.

7.6.2010, 13.18
Martin - Lhotky Sport

No a kterou soutěž VCB bys nám Zuzko doporučila, kdybychom se na jednu, dvě, chtěli podívat?

6. 6 Veselice 13.6. Bořitov 19. 6. Sychotín 26. 6.Senetářov 27. 6. Horní Poříčí 4. 7 Šošůvka 11. 7 Pamětice 18. 7. Ždár 24. 7. Lomnice 25. 7. Černovice 8. 8. Němčice 15 .8. Míchov 22. 8. Velké Opatovice 5. 9. Lysice 11. 9. Sudice

7.6.2010, 14.30
Aleš - Sychotín

Jak psala Zuzka ta chybka se vloudila při přepisování pravidel a zaregistrovali ji jen ti co si pravidla stáhli pár dní po jejich vydání. Po upozornění jsem hned provedl nápravu. To Martin: Všechny závody jsou zajímavé. Pokud preferuješ hodně rychlé tratě tak rozhodně Sychotín, Černovice, Lomnice, Míchov. Pokud rádi náročnější kousky (stoupání apod.) tak Žďár, Lysice, Pamětice. Ale časy padají všude pěkně. Když je o co soutěžit a když je dobře vyhecovaná atmosféra. Takže se na vás budeme těšit. Třeba v Sychotíně ;-)

7.6.2010, 21.16
Rosťa - Litava

Sudice, víc vožralejch hasičů už jde vidět jen v Širocku ( samozřejmě až po svých pokusech :-))

8.6.2010, 12.23
Ondra Netín

A nebo na Litavě v hospodě :-)

8.6.2010, 21.56
hanik Olší

Na Litavě hospodu nemaj:)

9.6.2010, 10.22
Miras-Netín

Tak kde ten Rostík pořád sedí???? :D :D

9.6.2010, 12.10
Ondra - Čikov

:-D Chudáci..:-D

9.6.2010, 15.21
Rosťa-Litava

že by ve Strážku u vokýnka ? Rosťa.

10.6.2010, 07.40
Jméno:

Napiš taky odkud jseš. (Příklad: Petr - Bobrová)

Vzkaz:
Nechte prázdné (ochrana proti robotům):

Můžete používat zvýraznění textu, pojmenovávat odkazy a vkládat obrázky:

*kurzíva*, **tučný text** a ***tučná kurzíva***

"Pojmenovaný odkaz":https://www.zdarskaliga.cz

Obrázek: [* http_adresa_obrázku *]

"Jak se píšou ty hranatý závorky?"
[ = pravý Alt + f
] = pravý Alt + g.