Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Litava 2010 | ↓↓↓ jít dolů |
Zdravím, takže nějaké ty fotky najdete tradičně na www.cikov.hasici.org A jak dopadli proudaři z Netína ? :-D Náběh byl hoodně slušnej :)
Proudaři z Netína byli naposledy spatřeni ve Strážku u okýnka, takže jak dopadli si už dokáže každý představit :D
Takže klasika..:-D
Ty vole mi jsme byli i ve Strážku ???
Ty vole Ondro ty to nevíš :D tak to je mazeec :D ale neboj nic jsi tam nepil nechtělo se ti vystupovat z auta
Zato Tvůj bratr vystupoval celou cestu už od Olší:-))
Ještě jedna malinkatá technická…kdepak nám váznou výsledky?
Z toho okna se blbě lezlo ven :) Vystoupil bych, ale nechtěl jsem si nechat ujít váš výstup u okýnka :D Výsledky budou, až na Litavě vystřízliví :D
Tak to vypadá, že měli noční soutěž a špatně si přečetli pravidla. CIA zjistila prvotní příčinu, takže si Lukáši navrhni do příští soutěže nějaký trestík.
Týýýýý vole mi fakt byli i ve Strašku?
Jo, ta cesta s váma byla fakt Strašná, hovada…co na tom chlastu vidíte?)))
Kidal to si povíme až nebudeš muset řídit :D Jo Míro fakt jsi byl u okýnka :d
Tak kde váznou ta výsledky
Podle posledního zjištění výslekdy odešly v 18.00 9. 5. 2010 z Litavy na mail Martina Kamana. Rosta
Jako kdybychom byli ve Strážku, tak bych to snad musel vědět né ?? Podle mě jsme tam nebyli.
Málem jsem tam zapoměl věci ve Strážku. Ještě že mi to místní pánové připoměli.
Výsledky do 24 hodin, to se mi líbí :-)
Co ty vysledky – to nemate dalsi cestu nez tuto dizkusni. Trestiky si kazdy stanovuj sam???
Podle nejnovějšího zjištění výslekdy odešly v 18.00 9. 5. 2010 z Litavy na mail, ale na špatnou adresu. Viník se hledá a za trest dostane za úkol tísíckrát opsat :-)
martin.kaman@seznam.cz
Článek, video a hromada fotek :-) http://www.sdhlavicky.com/index.php?a=23
Přidělené body nejsou ještě oficiální – některá družstva, která se Žďárské ligy neúčastní, odjela předčasně a nedostanou připsané body. Člověk s touto soupiskou z Litavy odjel na pracovní týden, takže oficiální info o bodech bude koncem týdne.
U holek je to v poho, všechna družstva si body zaslouží (teda až na „N“). U mužů 4 družstva na nástupu nebyla, ale raději počkám na papír, abych z hlavy nestřelil nějakou blbost.
Pane učiteli, tady bych si dovolil oponovat ;), u žen by měli mít Jasenice a Černovice stejný počet bodů, jelikož výsledný čas je stejný, pokud teda nerozhoduje první proud, což nevím =)
A zároveň bych se chtěl zeptat, jestli jste v Litavě někdo nenašli gumu pod spoje na savicích. Spojař ji tam zapomněl a Komár se tak vožral, že nevěděl ani kde má koš :-D Teď čekám trapný narážky na tu gumu :-D
Ondra: Pravda, opraveno.
No vida, že se do toho pletu..:)) Co se týče gumy, na Litavě si taky mysleli, že jsou pod parou, protože tam těch gum viděli nějak moc a ono ejhle, všechno jinak. Tak mě napadá…ještě že nepoužívají gumy proudaři…..
Na http://www.cikov.hasici.org/index.html jsem přidal 12 videí z Litavy, je to točený mobilem, ale myslím si, že kvalita je celkem dobrá.
Skvělé první závody. Super videa. Až na jednu fotografii jsem spokojená. Umím se tvářit i lépe:-D tak v sobotu u nás…
:-D:-D škoda, že jsem to nefotil já :-P
Aby toho nebylo málo – krátký sestřih http://www.sdhlavicky.com/index.php?a=24
Hodně moc dobrý, klasický viděo dá kde kdo, ale tohle je pecka.Klobouk dolů. Ale bude to mít pro tebe i následky. právě ses nominoval na závěrečné klipy 2010 :-) Rosťa.
Video fakt hodně dobrý :)to budeš dělat z každý soutěže??
No, zvlášť z noční to bude super.
Opravdu pěkný sestřih :) doufám že to bude z každěho závodu :)
I já se přidám s pochvalou za krásný sestřih z Litavských závodů. Myslím, že velice povedené a originálně zpracované video. Paráda.
Výsledky z Litavy po odečtu bodů čtyřem družstvům už jsou úplné.