Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Tip na vítěze ŽL 2010 | ↓↓↓ jít dolů |
Rok se s rokem sešel a do ligy už zbývá konečně jen pár týdnů, tak si můžeme pomalu začít tipovat, kdo by tak mohl vyhrát…já si myslím, že letos to výjde Beneticím, Lavičky budou upřednostňovat EXL a tak jim nějaké ty vody utečou. Dalšími favority bych viděl vyrovnaný Starý Lískovec – Sport, a když to Cirkus rozjede hned od začátku, možná to bude hned o něco napínavější :) co vy ?
No osobně si myslím, že by to mohlo vyjít klukům z Maršovic pokud tedy budou jezdit celou žďárskou ligu, jinak další možnost samozřejmě Benetice :)
No, ti budou rádi….:-)))
Ono je to celkem jedno, kdo vyhraje. Spíš je důležité, že na ŽL je víc družstev, které můžou a to je jenom dobře. Rosťa.
Tipuju muži Maršovice a ženy Olší.
Hluboke letos zatim famozni forma na treninku
Benetky vyhrajou…
Trénink, trénink…taky máme na tréninku vystřiky 16,8 a na závodech se nám toto nepovedlo…ale s Buděm na koši,hmm…jsem zvědavej ;)
no my nemáme tak rychlý výstřiky… :-(
Ale na druhou stranu je to taky na něco dobrý ;-D
Můj tip: muži: Starý Lískovec – sport nebo Benetice ženy : bylo by špatné, kdybych nevěřil děvčatům z rodné obce, samozřejmě „Volešťačky“ Všechny ze ŽL pozdravuji a přeji v letošní sezóně co nejlepší časy…
Liga už nám pomalu začíná a tady? Nuda, nuda, šeď, šeď. Je to skoro jak formule 1.
Ale teď upřímně: :-) Proč se tipuje první? Proč ne třeba druhej a pátej? Dyť výsledek tipu je stejný. Je to stejná kravina, jako nejrychlejší proudař. I když o tom tak teď uvažuju, tak nejrychlejší proudař je ještě větší kravina.
V Krokočíně zavřeli hospodu?:-))
Právěže prodloužili otevíračku – o víkendu už od 14 hodin! (bohužel na to nemám čas, protože jsem si pořídil německýho křepeláka, takže cvičím…)
Ale víš co? Poď se hádat, Laďo… ;-)
Lub ňa v řiť…:-)))
To Had: Nejrychlejší proudař je kravina jo? Zkus si to někdy zaběhnout tak, aby ti tam poslali vodu na výstřik 15,5s a pak tady piš takový kraviny! A klidně si založ téma, tipněte si kdo bude pátý, nebo čtyřicátý a pak si piš svoje názory tam.
No aspoň někdo se chytil! :-D
Tak díky Pájo, už jsem si myslel, že je to tady mrtvý… :-))))