Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Kalendář 2010 | ↓↓↓ jít dolů |
Jak již bylo dříve avízovano VC Blanenska vydává nástěnný kalendář 2010. Je tam spousta pěkných fotek a samozřejmě termíny všech soutěží VCB, ŽL, VCP (prostějovska), ExL. Cena: 120,– Kč Kalendáře můžete objednávat: Ing. Aleš Havelka havelka@email.cz icq: 288073247 tel.: 776088108
Jak tam můžou být termíny ŽL když ještě nejsou pevně daný? Ještě se ani neví kdo bude soutež pořádat a už je to v kalendáři??? Trošku divný, ne?
Tak si to přepíšeš, no.
Nepodepíše se, nenapíše odkud je a jen držkuje, takoví lidi jsou nejlepší.
Termíny jsem tam dal poslední známé. Pokud se budou měnit tak bohužel smůla. Divný to není. Chtěl jsem nabídnout co největší informace. Ostatní ligy, které jsem tam zapracoval mají termíny jasný. Hlavně jsem chtěl stihnout kalendáře vydat tak, aby mohli od 1.1.2010 viset na vašich zdech. Jinak kritizovat umí každý, ale málo kdo dokáže taky něco udělat.
Protože se mi sešlo pár zájemců o kalendáře ze ŽL a doufám, že další se ještě ozvou, tak jsem domluvil dealera pro ŽL. Je jím Hans Kupka z Litavy. takže kdo se nedostanete do Bořitova tak se hlaste u něj. Kalendáře bude mít skladem.
Kontakt: telefon 728615781 icq:319851178. Kdo má zájem at se ozve, domluvíme se kde by jsme se setkali.
Kalendáře se mi dostali konečně do ruky a musím je opravdu pochválit jsou luxusní takže kdo má zájem at se mi ozve
Jo? Takže luxus holky ze Sychecu bez nebo Aleš s?
Noooo….být to tak jak říkáš, už to mám vylepený v pokoji :-D:-D samozřejmě ta první varianta :-D
Opravdu se kalendáře moc povedly…taky jsme si je s holkama z týmu nadělily pod stromeček…je tam plno fotek(občas i některých týmů z ŽL), jsou tam i pěkné holky(i když v dresech :)), a hlavně jsou tam všechny termíny soutěží….(no i když všechny nezůstanou ,jak víme…), tak kupujte dokud jsou:)
To hanik: Díky za pochvalu kalendářů.