Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Vyhlášení ŽL v Netíně | ↓↓↓ jít dolů |
Chcete-li se podívat jak bylo na vyhlášení, nějaké fotky jsou na http://luluolsi.rajce.idnes.cz/…vyhaseni_09/
Za celý náš tým bych chtěla strašně pochválit pořadatele vyhlášení, hlavně za super atmosféru. Taky chválím Honzíka Kupku za se sestřihy….…BYLA TO SUPER AKCE
I já bych se chtěla připojit ke chvále…krásně připravená ,pořadatelsky perfektně zvládnutá akce, navíc perfektní atmosfera:):)moc se nám v Netíně líbílo, ostatně jako vždy..(jen mě těší, že se Netíňákům nepodařilo nám oplatit, to co jsme jim provedli u nás v Olší….ujeli jsme včas :))
Taky se přidám ke komentáři. Opravdu parádní akce, sice potom hodně lidí ale stálo to za to. Musím všem poděkovat za atmosféru kterou dělali při mých nepovedených klipech :). Prostě paráda. Doufám že to všichni přežili ve zdravý a příští rok to bude zase stejný :)
Videa byli hodně povedeny aji písničky k nim:)dobrá práce. I celá akce byla hodně dobrá:).
Stejný ? To je právě to, o čem jsme se s Mírem bavili, aby to nebylo stejný. Jinak akce jako krááva, fakt mazec, pivo pěkně až pod nos, kapely obě super. Guláášek suprovej. Bez chyby prostě !
Jo fakt super akce zas jsem se propil až do střízliva tak super .Všem bych chtěl poděkovat ta kulisa při vyhlášování byla fakt mazec….No a taky bych chtěl poděkovat Radkovi a Adamovi z Benetic že ráno zjistily že je otevřená hospoda…Každej si to už asi domyslí jak to krásně muselo dopadnout…..Fakt moc všem díky
Jooo, bylo to velky..:-)
To nebylo VELKY to bylo MEGA VELKY!!!Tak dobře mě už dlouho nebylo:-D a určite nejsem sam
Byla to parádní akce,letos jsem si slíbila že pít moc nebudu,jen tak přiměřeně a dopadla jsem uplně stejně jak loni v Čikově:oD ale když potkáte takovou bandu suprovejch lidí a to jsou uplně všichni co tam byli,tak je to těžký odolat,těším se na příští rok:)
Taky se přidávám, Hans to měl pěkně nachystaný, kulisa super. Jen tak dál… My jsme sice z brna, nebo kousek od brna, ale v tom netíně jsme byli ze všema, každej s kažným, jakýkoli tým co tam byl jako velká rodina…
To je jeden z důvodu proč běhám Ždárskou ligu už 8 let, další důvod je ta naše banda. No řekněte, kdo by nechtěl běhat za Netín :-)))
No já teda rozhodně ne!
Ale když musím…...
Taky musím pochválit, ale nejen Netínský hasiče , ale vás všechny…byli jste super…ta atmosféra fakt paráda to bylo jak na olimpiádě:D
Ale Kidale, ty kdyby si přestal, tak to je jako když vezmeš dítěti hračku.
Přidávám se ke chvále, byl jsem na vyhlášení poprvé a paráda!!! Super videa, skvělá atmosféra, jak řekl Dawe „rodinná“ a ta zábava byla taky světová. Jen by mě ještě zajímalo, jestli budou videa z vyhlášení někde k dispozici?
TO Jenda7: myslíš videa jako klipy? ty určitě budou, Hans to bude zpravovat a pak to pošle do éteru To Ondra: Máš pravdu… Nedivím se, že už tak dlouho běháš… a běhat za netín… To je sen každého mladého hasiče přece;-)
Určitě se videa zveřejní ale chvilku si od toho chcu odpočinout byl to náročnej týden a mám videí dooost :)
http://www.sdhstaryliskovec-sport.xf.cz/…galerie.html ahoj tadyk jsou nějaký fotky z vyhlášení
Tady je taky pár foteček z vyhlášení http://peta110.rajce.idnes.cz/…E_LIGY_2009/
Taky přidávám fotky z vyhlášení http://www.sdhzbraslav.estranky.cz/…souteze-2009
Zdar omlouvám se za zpoždění se zveřejněním klipů ale nastali menší problémy. Tento týden mi spadl Windows a tudíž jsem přišel o některá data. klipy mám naštěstí ale bohužel nebudu moct opravit chybi v klipech smazali se mi projekty klipů. Na zveřejnění pracuji
Ahoj děcka, tak se mě podařilo zmenšit úvodní klip vyhlážení ŽL a hodil jsem ho na youtube. Jukněte na naše stránky do sekce videa…
Uvodni klip v pohode, akorat me zarazi ze tam nemate vubec lavicaky , vlastne ano na 2 kratkejch zaberech. Myslim si ze oni sou ten team kteri by si tam zaslouzili bejt. Hold asi bude zdobek pravdy na tom jak jsem slysel ze je tady moc nemusite ;) Jinak Gratuluju lavickam k navratu na trun a za krasnou podivanou ve stanovistich ;)
To Karlos: Kdyby jsi na těch klipech pracoval, tak by jsi věděl, že kvalitních fotek byl nedostatek a byl problém ho vůbec dát dohromady. A to jak píšeš, že kluky z Laviček lidi na ŽL „nemusí“ není pravda. Kdyby jsi byl na vyhlášení v Netíně, nenapíšeš to!
No jasně, Lavičáky musíme!
Jasně mládež!! :)
Přesně tak fotek bylo málo a času na střih taky nebylo nejvíc. Ale kluci ví, že bych to neudělal schválně takže bych to tak nenapsal
Připojuji se
Odpojuji se
Ne vole faklt já nevím.
Jo vole, já fakt zase vím.
A tohle je náš VELITEL kdo neuvidí neuvěří…