Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Vyhlášení ŽL-klipy na vyhlášení | ↓↓↓ jít dolů |
Zdarec jelikož jsem pověřen tvorbou klipů na vyhlášení a konec se nekompromisně blíží je potřeba začít pracovat na tvorbě. Proto bych potřeboval od 10 družstev mužů a 7 družstev žen které se pravděpodobně vejdou do tohoto celkového umístění, aby mě poslali vybranou písničku kterou jste si vybrali na váš klip. Proto také žádám ty, kteří mají některé závody natočené aby se mi ozvaly na email: hans.kupka@centrum.cz nebo na icq:319851178 a domluvíme se na předání videa. každý kameraman bude podepsán na konci klipu abych videa nepodával za svoje. Všechny vás žádám o pomoc aby nebyl klip co nejkratší protože samozřejmě nemám tolik videí abych mohl u všech družstev dělat 3 minutové klipy. Zatím dík
Letos budou klipy jen pro prvních 10,jo ? Tj škoda…tam se asi nevejdeme =)
Uvidíme, kolik bude času, třeba Hanse přemluvíme, aby udělal pro bodovaná místa taky…
Tak jako chápu to, taky mě loni naštvalo, že jsem jen tak tak udělal klipy, k těm posledním místum, aby za něco stály a nakonec se ty týmy nedostavily.
No uvidím jak mě to půjde sestříhát prootže jsem ještě nic nestříhal a kdo ví jestli ty klipy vůbec udělám :)). Zatím se ještě nikdo neozval takže pokud se družstva nebudou ozývat hudbu vyberu sám. Jo a ještě bych chtěl požádat fotografy kteří fotí pravidelně že mi zapůjčí fotografie do úvodního klipu a také některé můžu použít do klipu k jednotlivým družstvům
Hele pojedeš do Meziříčka ? Fotky nějaký mám… dal bych to na DVD a tam bych ti je dal…
takže se ptám. od zítřka začnu pracovat na hlavním klipu proto žádám fotografy jestli mi povolí zapůjčení jejich fotografií které jsou dány na stránkách ždárské ligy?
Janě:)já myslím že nebude nikdo proti…:)
Hehe , vyhlaseni ZL , to se zase vozeru jak ku**a =D
Do dnešního večera je poslední možnost vybrat si vlastní píseň do svého klipu. takže kdo se mi ještě neozval at to udělá co nejdřív. Jedná se o prvních deset mužů i žen. díky
Prosím všechny pořadatele soutěží letošního ročníku, aby mi na vyhlášení dovezli lístky na ceny, jak jsme se domlouvali. Díky Jinak připojuji se s blahopřáním nejlepším týmům v obou kategoriích a těším se na Vaši účast na Slavnostním vyhlášení výsledků 14. ročníku v Netíně
Konečně na mém kanálu Hanscz11 na Yotube jsou ke shlédnutí všechny klipy z vyhlášení
pěknýýýýýýýýý:)děkujem:)
Trochu nás mrzelo,že jsme žádné video neměli,tak jsem se pokusil něco vytvořit.Jestli máte chuť a čas,tak mrkněte ZDE a jestli chcete zavspomínat na Katovskou sekeru 2009,tak jukněte ZDE
Hmm ,tak ještě jednou video zde-http://picasaweb.google.cz/strykocz/KatovVideo2009#5408458636090943746
a sekera je zde http://picasaweb.google.cz/…kaSekera2009#…
To snad neeee,tak naposled video zde http://picasaweb.google.cz/…tovVideo2009 a to jsem střízliv :-)
Katováci, videjko je povedený až na pár drobností jako jsou asi fakt tvrdý v(ý)íkendy:), Olešnickou??špricnu(fakt ste byli u nás v Olší?)…no a bydlí v Katově taky někdo jinej než Urbánkovi???..jinak moooc pěkný pokoukáníčko:):)
S neznámého důvodu sem to neopravil,co se dá dělat.Moc hodin předělávání.Jinak tady jsou opravdu tvrdé výýkendy :-)No Urbánků je tu moooooooooc
No, hlavně ty vyyyyyyyyyykendy. Hansi, šetři se.