Žďárská liga v požárním útoku

Brdy

SDH Lavičky si Vás dovoluje pozvat na soutěž v PÚ, která se koná v neděli 6.9.2009 začátek 10:00 hod. V případě zájmu si můžete zarezervovat svoje startovni místo na: http://www.fi­resport.cz/…i­ewtopic.php?…

26.8.2009, 14.00
Had - Krokočín

Nevím, jestli jste si toho všimli, ale Netín v posledních 14-ti dnech podává neuvěřitelné výkony (Hluboké, Krokočín, Lavičky). Je až zarážející, jak jim to stříká… :-D Nicméně u nás (v Krokočíně) odmítli dát vzorek pro antidopingovou asociaci (přesto, že pravděpodobně měli něco v krvi). Nebo tam prostě netrefili. Já nevím.

Ale já se ptám: „Kam toto povede? Zastaví Netín ještě vůbec něco nebo někdo?“ Jedno zatím víme jistě – kluci byli na testu pohlaví a z výsledků je patrné, že jsou všichni opravdu kluci…

6.9.2009, 13.46
Ondra - Čikov

Těžko říct, kdo je zastaví, ale co je jasné, snad první víkendové dvojkolo na ŽL ovládl Netín a to na celé čaře. Jak muži, tak ženy. Jen jim nezávidím to zítřejší ráno, ale pár hodin tělocviku to určo spraví =)=)

6.9.2009, 16.39
Ondra Netín

No jen mě trochu mrzí Černovce Mira měl krásnou 17ctku ( což by stačilo na super duhé místo a krásný konec víkendu ) a já to dokázal prolít až na 20tku jinak se mi to docela líbylo, jenom ještě trochu nezvyk je čekat tak dlouho na vyhlášení něž příjdeme na řadu :-)

6.9.2009, 19.03
Ondra - Čikov

Hoši to už by bylo hodně velký sci-fi =)=) jako našlápnuto máte pěkně, vy by jste měli začít běhat v lednu, aby ta forma přišla na ten květen :-DD

6.9.2009, 19.26
Ťaźký - Netín

Touto cestou gratuluji rodnému Netínu – jen tak dál. Výsledky na stránkách rovněž velice rychle – taky jen tak dál.

6.9.2009, 20.35
Miras-Netín

To,že se nám takhle daří je fakt zarážející a neuvěřitelné,ale jedno vysvětlení bych tu měl a je to zároveň poděkování.Za všechno můžou kluci z MARŠOVIC,kteří nam ukazáli cestu.Je to cesta těžká a trnitá a to NECHLASTAT :)) Kluci děkujem :)

6.9.2009, 21.28
hanik olší

Taky mooooc gratuluju Netíňákům i Netíňačkám, ale já musím oponovat…to miras Netín..naopak chlastat ale pouze s Mírou…my včera s Mírou na zastávce zachlastaly a dnes první v Lavičkách:):):)

6.9.2009, 22.38
mira sokol - žernovník

Netín Netín Netín jedééééééééééé :-) Jak bylo včera ve Strážku u okýnka?:-):-)

7.9.2009, 10.41
Ondra Netín

Strážek jsme nenavštívili, jak se už zmiňoval Mira PROSTĚ NEPIJEME :-)

7.9.2009, 18.14
Kidal Netín

No, prostě jsme vocasi.

Oni kluci jsou moc slušní a taktní a nenapíšou rovnou, že nechlastám já a sem tam se mně podaří ten rozdělovač donést na značku a poslat jim dobře vodu. A ještě jednou se omlouvám Čikovu za zprzněný útok.

Jinak pohodová soutěž, pořadatelsky bez chyby.

P.S. Doufám, že Lavičky draftují Myšáka na zbytek sezony :)))je to kámoš a přítel nás pomalejších ;-)

7.9.2009, 20.12
Kenny - Olsi

Netinu gratuluji, nebot jim to fakt jde.. My kdybychom prestali s tim pitim, tak mozna na zavody i dojedeme :-) ale s vysledkem by to asi bylo horsi… Jinak jsem si vsiml, ze to jde posledni dobou i Beneticim, ktere mimochodem vedou :-) Za poslednich 5 zavodu ZL byly nejhure 3 a to časem 17:63 :-D

8.9.2009, 09.34
Thomas Lavicky

S tim mysakem je to dikutabilni =D celou extraligu odbeha bez problemu ( jeden zprznenej utok) ale jak bezi s nama tak mu to proste nejde :((

12.9.2009, 09.32
Tomáš-jabloňov

Thomasi,to je tím že máte zakletej levej proud.Ať už Vlasta,nebo myšák :-D

12.9.2009, 20.11
Thomas LAvicky

Asina tom neco bude no :)

13.9.2009, 11.01
Jméno:

Napiš taky odkud jseš. (Příklad: Petr - Bobrová)

Vzkaz:
Nechte prázdné (ochrana proti robotům):

Můžete používat zvýraznění textu, pojmenovávat odkazy a vkládat obrázky:

*kurzíva*, **tučný text** a ***tučná kurzíva***

"Pojmenovaný odkaz":https://www.zdarskaliga.cz

Obrázek: [* http_adresa_obrázku *]

"Jak se píšou ty hranatý závorky?"
[ = pravý Alt + f
] = pravý Alt + g.