Žďárská liga v požárním útoku

Hans Litava

Zdarec kdo by měl zájem videa z celých závodů jsou na našem webu

28.7.2009, 01.36
Ondra - Čikov

Já jsem zase přidal k nám na web nějaký fotky z Lomnice + výsledky,něco ze Zbraslavi a pak zatím první část fotek z Kundratic(2. podstatně větší) a výslekdy.

28.7.2009, 02.01
Iva - Kundratice

Tímto bychom rádi poděkovali, všem zúčastněným, na závadech u nás. Byla tady super atmosféra a příští rok se budem těšit na opakovačku:-)

28.7.2009, 15.05
Kidal Netín

No, nevšiml jsem si, že by tam byly nějaké závady….:-))

28.7.2009, 17.26
Ondra Netín

Protože si byl našrot. Musím pochválit Zprávce těchto stránek, že je dokáže takhle rychle aktualizovat.JE TO FOFR

29.7.2009, 16.18
Ťažky - Netin

Proč nejsou po 4 dnech soutěže výsledky na těchto stránkách?

30.7.2009, 20.41
Kidal Netín

Protože nejsou schopni z Kundratic poslat výsledky.

30.7.2009, 22.26
Ondra - Čikov

Já to mám všechno na webkách nafocený…to by odsud nešlo ? Z fotek ?

31.7.2009, 00.45
Iva - Kundratice

Výsledky byly předány po ukončení soutěže již v neděli a ještě poslány e-mailem v úterý!!! Tak bohužel nevíme kde je problém? Ještě to případně prověřím a zajistím.

31.7.2009, 18.58
Iva - Kundratice

Takže výsledky byly odeslány i mailem v úterý 28.7.2009, na adresu martin.kaman@sez­nam.cz. Takže na nás to bohužel není, proč nejsou zveřejněné výsledky. Případně mi sem písněte komu to můžu ještě poslat a kdo je schopen ty výsledky zveřejnit. Díky.

1.8.2009, 10.18
Ťažky - Netin

Pan Kaman má asi dovolenou, ale i takovéto situace by měly být zajištěny, nebo obecně ošetřeny. Nebo ne?? Dnes je již 6 dní po soutěži…

1.8.2009, 21.45
hanik olší

No já nevím, ale Martin přece dělá tyto stránky naprosto dobrovolně, nemá povinnost je hned aktualizovat, je přece taky jenom člověk a kdo chce tak si průběžné pořadí lehce spočítá sám.

2.8.2009, 02.47
Ťažky - Netin

Ohledne vysledku na techto strankach – vse myslim dobre. Nic nemam (ani ho neznam) proti Martinovi. Ale myslim, ze pro image ZL bylo, je a jsem presvedcen, ze i v budoucnosti bude spravne, aby zde byly vysledky co nejdrive (napr. max do 24hod po soutezi). Je to nazor byvaleho aktivniho souteziciho, nyni fanouska hasickeho sportu a radoveho clena hasicu.

2.8.2009, 10.23
Ťažky -- Netin

Ve vysledcich – muzi Kundratice – je chyba. Chybi – Netin???

3.8.2009, 20.52
Martin - Lhotky

Výsledky z Kundratic jsou od včerejší noci OK.

Email dorazil v úterý jak psala Iva (už to je od pořadatele celkem pozdě), ale spadl do složky Spam a viry :-( Než mě to napadlo, byli jsme na cestě na soutěžní víkend. Pak ještě pár chyb při zadávání… to všechno se stane, ale nesmí se stávat.

Začínám proto pracovat na programu pro zadávání (a tisk) výsledků. V lepším případě ho použije pořadatel na soutěži a výsledky můžou být na webu ještě před nástupem, v horším případě je zadám já nebo kdokoliv jiný s tím, že nebude docházet k tolika chybám typu „chybí Netín“.

Pokud někdo trošku ovládáte C#, určitě uvítám pomoc :-)

4.8.2009, 11.33
Jméno:

Napiš taky odkud jseš. (Příklad: Petr - Bobrová)

Vzkaz:
Nechte prázdné (ochrana proti robotům):

Můžete používat zvýraznění textu, pojmenovávat odkazy a vkládat obrázky:

*kurzíva*, **tučný text** a ***tučná kurzíva***

"Pojmenovaný odkaz":https://www.zdarskaliga.cz

Obrázek: [* http_adresa_obrázku *]

"Jak se píšou ty hranatý závorky?"
[ = pravý Alt + f
] = pravý Alt + g.