Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Reprezentace ŽL na extralize ČR v pú | ↓↓↓ jít dolů |
Pro ty , kteří to ještě neví: V neděli na extralize v Radíkově se kluci z Laviček postarali o krásnou prezentaci ŽL. Na podmáčené dráze vykouzlili luxusní výkon a v osobním rekordu 16,70 zaslouženě vyhráli s tří desetinovým náskokem závod extraligy. Mile mě překvapilo, když jsem zaslech dotaz kdesi vedle v altánu: od kud jsou ty Lavičky? A havně odpověď někoho úplně cizího: Ze Žďárské Ligy. Ukázalo se, jak je důležité sladit termíny ŽL s EXL. Rosťa.
Jak, Žďárská liga, já myslel že Pouťová.
Ale samozřejmě gratuluji.
Bych si Trampolíno nedělal srandu, páč pokud s tím něco neuděláš, tak to bude liga Cirkusová. Rosťa.
Rosťo – díky moc, víc asi napsat nejde, je dobrý vědět, že se na ŽL najdou lidi jako ty :-) díky, díky, díky
Jedinej cirkus vždycky dělala ze žďárské ligy LITAVA tak co řešíte
Rosťo díky, samozřejmě i vám patří obrovská gratulace především za krásnou druhou příčku ze sobotního závodu extraligy!!! Moc krásně se dívá na celkové pořadí extraligy, ve kterém jsou po třech závodech dva týmy ze ŽL na bedně!
Gratuluju klukům z Litavy a Laviček k perfektním výkonům na extralize. Jste dobří. Fandím Vám
Velká gratulace klukům z Laviček a z Litavy.
Za zmínku taky stojí to, že v posledních dvou závodech extraligy byl nejrychlejší pravý proudař z laviček.
Teď jsem byl 3 dny pracovně v Německu, takže připojuji své gratulace Lavičkám a Litavě až teď… Jen jim ukažte, zač je toho koleno!