Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / soutěž ve Lhotkách | ↓↓↓ jít dolů |
chtěla jsem se zeptat jestli bude 12.7. soutěž ve Lhotkách nebo ne? U nás říkal každý něco jiného.
Soutěž je zrušená.
Mám dotaz na radu ŽL. Jak bude řešeno celkové hodnocení ŽL, kde je klausule, že družstvo musí odjet minimálně 8 soutěží aby bylo hodnoceno. Když ubude soutěž, sníží se i tato hranice??????
Myslím, že ne. (ale kdyby přece jen ano, tak směrem nahoru. Osobně si ale myslím, že to zůstane na osmi…)
Soutěží zůstává stále 12, což je úplně stejně jako loni a myslím, že s tím problém nebyl.
Mám úplně stejný názor na věc jak Aleš ze Sychotína.Pokud je o soutěž méně tak i minimální počet odjetých závodů by mělo být sedm!!!
Nárok na vlastní názor samozřejmě mít můžete, ale ono to s tím jestli 12 nebo 13 soutěží a 8 odjetých až tak nesouvisí. 8 je prostě číslo, které bylo zvoleno jako minimální objektivně posouditelný počet soutěží. Ale jak to tak vypadá, tak jste s Lhotkami počítali a zachází vám nějaká podzimní soutěž, že? Znovu připomínám, že vloni se stalo úplně to samé vse soutěží na Kalech a vše zůstalo stené a problém s tím opravdu nebyl.
…se…..stejné…
Myslím, že Kidal udeřil hřebíček na hlavičku…
Dovolím si poznamenat snad jediný rozdíl oproti minulému roku – ŽL ustoupila VCB asi ve 3 termínech ligových závodů a VCB ustoupila v 1 závodě (přesně si to nepamatuju). Letos se žádné ustupování nekonalo.
přesně tak s Lhotkama jsme počítali!
Já jsem žádný názor nepsal, jen jsem se ptal. Ale je to tak, že i my jsme se Lhotkama počítali.
Bavíme se zde proč není soutěž ve Lhotkách a Had zase píše píčoviny:(
Bavíme se, jestli bude snížený minimální počet soutěží. A nebyl to můj nápad. Zajímalo by mě, čemu říkáš Miro pičovina. (ptali jste se rady – což jsem i já) Takže prosím zanech vulgarizmů a piš k věci. Pokud teda máš co objektivního říct (napsat)