Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / O Olešskou špricnu 2009 | ↓↓↓ jít dolů |
Dovolujeme si Vás pozvat na 16. ročník soutěže " O Olešskou špricnu", která se koná dne 21.6.2009 od 11 hod v Olší. Pozvánka a rezervace jsou možné na adrese: http://www.firesport.cz/…iewtopic.php?…
Zdarec lidi. Na naše stránky jsem přidal fotky a výsledky z Olší. Na neof. pořadí a článku zapracuju v průběhu dneška,možná zítřka..jinak soutěž musím moc pochválit a říct, že v životě jsem nejedl lepší klobásy. Jsme to s klukama počítali a těch klobás jsme dali dohromady asi 20,fakt super. A třešničou na dortu byly ty krásný trenírky :):) děkujem…
Čau lidi za SDH Olší bych chtěl podekovat všem účastníkům naší soutěže. Doufám že se vám u nás líbilo a příští rok k nám opět v hojném počtu dorazíte. Jinak klobásky jsou už 3 roky stejný, ale jsem rád že chutnali. PS myslím že Lhotky budou zase postrádat kyblíček, kterej je u nás ve výčepu:-)
Tak to já teda ani nevím:D holky vy někdo jo??:D ještě že jsme ho tolikrát podepsali:D
A kde to skledujete, že vám to vydrží 3 roky? Klobásy jsem nechutnal, ale vypadalo to, že jsme v životě nepili lepší pivo. Jsme to s klukama nepočítali,ale těch piv jsme taky dali 20 (každej) . A třešničkou na dortu byla ta závěrečná rumová smršť. Jen nechápu, co se našim maminkám, manželkám, přítelkyním, dcerám na nás nelíbilo při našem velkolepém návratu domů…...i paní u okýnka ve Stražku byla docela zaskočená:-)))
Ale jinak gratuluji k výborné soutěži.
Myslím, že se k paní u okýnka ve Strážku stavím a řeknu at už Netínákům nenalejvá hlavně v neděli :)
Jo ta rumová smršť byla pekelná:-)
To teda byla.Já jedinej nepil,protože jsem ty hovada vezl.Jinak paní u okýnka má vzkaz,který ji tam zanechal Kanec.Takže,až pojedete kolem tak se podívejte Kanec vám to pak vysvětlí.Jinak skvělá soutěž
Do Olší už nejedu OLŠÍ = HOVADA
Aaaa, kluci se nám začínají probírat….
Teprve ted vystřízlivěl :)) Netín,Olší=HOVADA
Jo, ale Kidale s tebou se nebaví ani pes, ale já jsem v suchu, protože Ivka byla výc než já :-)
Prej do Olší už nejedu ono to spíš v nedelu vypadalo že už z Olší nikdy neodjedeš jak se ti u nás líbylo:-)
No to jo, ale kdo má potom v noci chodit pořád pro vodu, byl jsem jak vyschlá studna.
Paní ze Stražku se veřejně omlouvám ,byla to taková mladická nerozvážnost.A kdo bude chtít rád mu o tom poviprávím .
Tak u toho chci být jak budeš vyprávět Kanečku.Ty si něco pamatuješ?:))
To zase muselo být v álejích nablito, co ? :-D =)
Tak to jsi Ondro udeřil hřebíku přímo na hlavičku odnesla to benzinka v Křižanově a jedna autobusová zastávka :)))
No ale to byly jen ty slabší povahy, mi proudaří maximálně na terč vodu z proudnic.
Přesně slabší povahy!! Kanečkovi nestačí naplnit káď on potřebuje benzinku :)
Ještě že jsem se té rumové smršti nezučastnila :oD to by to asi dopadlo:)jinak chtěla bych moc pochvalit tu výbornou knedličkovou polívku,jak od maminky a moc děkuju za tu cenu Miss Olešské špricny,teda opravdu jsem koukala a nemohla tomu uvěřit:oD :oD :oD těším se na příští rok:)a moc gratuluji k výborné soutěži.
Cituji maminku: „Ožralí byli jak ty svině, sotva lezli!“
Vendelínci, všichni vypravíte a kdo povypraví mně, co se vlastne dělo??:-D Holky z Olší – jen počkejte až se zas někdy dostanete k nám, to my vás taky jen tak nepustíme!:-D..ale zjevně se nám u vás líbilo, alespoň podle hodiny návratu domů… Míro, jseš statečný řidič:-)
To jo i při hymně za jízdy jsem musel stát.
Ve fotogalerii vizte fotky od Míry z Olší :-)
Na to se nedá nic říct….Nádherné fotky.Opravdu chválím.I Katov někdo fotil!! Jinak pozdě,ale přece:velká gratulace klukům z Netína.
Katov někdo fotil, to se divím…
Ani podepsat se neumíš,tak raději nic nepiš.
Konečně jsou videa ke stažení. zatím jenom muži. ženy budou do večera
Prosím vítěze letošního ročníku o Olešskou špricnu o vrácení putovních špricen na posledním závodu naší ligy.Špricny totiž potřebují zrenovovat.Předem děkuji.