Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Maršovice 13.6.2009 | ↓↓↓ jít dolů |
Ahoj dovolujeme si vás pozvat na další ročník soutěže v PÚ dne 13.6.2009 v 13:00 hod. v Maršovicích rezervačka a pozvánka je zde http://www.firesport.cz/…iewtopic.php?…
Máte-li někdo fotky, ozvěte se mi prosím na ICQ 223–455–922, pokusím se je vystavit dřív, než ty z Litavy…
Děkujem všem, kteří jste přijeli na naši soutěž. Těšíme se na další ročník.
V Maršovicích to němělo chybu hlavně ten guláš!Škoda domácích hned na začátku.mira
V Maršovicích už zřejmě bude standardem pořádání kvalitní soutěže. Určitě si tato soutěž zasloužila větší účast. Škoda, že jsem musel odjet, docela jsem těm našim Hovnám záviděl, když je Kanec přivezl :-)))) určitě bysme ten závěr zvedli o level výše….
Ahoj Marťo, něco málo málo máme, tak to dáme dohromady a pošlu ti to. Jinak super závody v Maršovicích :-)
No jako jedno z posledních co si pamatuju je že jsem tancoval a to dost hrozně ( no já to neumím ani za střízliva) a pak jsme jěště polili KANCA vodou a ttotototoo je konec, pak už nevim, kdyby někdo našel moje vzpomínky prosím ozvěte se rád je zase uvidím.
Supr soutěž až opět na náš útok.Jinak Ondráš nalitej,já nalitej,Kanec politej tak jak to má ve správným cirkuse vypadat takže supr akce!!!
Chyběl nám tam ředitel cirkusu, proto se zvěř zplašila.
Videa z Maršovic na našem webu