Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / stovky-lhotky | ↓↓↓ jít dolů |
čau. chtěl bych se zeptat jestli je to myšlene aji třeba pro nás ty závody na 100m. docela radi by jsme se zůčastnili.
Pokuď jsem Martina dobře pochopil,tak závod je otevřen i pro NEhasiče,takže určitě z Radostína nebude problém,budem jen rádi :)
neboj.to my jsme hasiči všichni
Vlasto, dneska jsem se ti pokoušel dovolat. Jste samozřejmě zváni.
Jsou zváni hasiči i nehasiči odkudkoliv. Před soutěží bude dost prostoru na trénink, řekl bych ideální soutěž pro začátečníky i pro ty, kdo chtějí nabrousit zuby před okresními koly.
Dotazy na tel. 777 082 870, přihlášky taky tam, ale stačí až na místě.
M.
No, tak to jsem asi zrovna trenoval, jak jsi mi volal. dobře dík za zprávu.radši se přihlasime až na místě.
tady je menší inspirace na zítra a taková hozená rukavice, kdyby ten čas chtl někdo překonat http://www.youtube.com/watch?…
Ty Vlasto dneska sem po 20 letech trénoval a dal sem to za 15,40 asi bych měl ještě torchu potrénovat bývalo to lepší.A to sem běhal s béčkama,céčka jsem nenašel.Tak večer žádný pivo a pěkně trénovat:-))
no trenoval jsem a mam jasnou taktiku.barieru prorazit, kladinu prošlápnout a cílem proběhnout takže když to vyjde 15,39 bych mohl stihnout
Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat, jestli se náhodou nenašel ve Lhotkách koš. Nejspíš jsme ho tam nechali. Dík za odpověď.
Ahoj Lukáši. Váš koš se našel, zůstal ležet v místě kde probíhal útok. Vzal jsem vám ho na stanici ve VM. Martin M. už o tom ví, tak se pro něj někdy zastavte (s flaškou) :-) . Čau Standa VM
Ahoj. Moc děkujeme. Brzy se zastavíme a flašku dovezeme:)
Chtěl bych tímto poděkovat Martinovi, že opět nezklamal a pomohl nám. Výpůjčil nám „svoje“ vybavení (hadice a helmy).DÍKY za SDH Petráveč ps. byly by výsledky v el. podobě? hasici(a)petravec.cz