Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Netín 2009 | ↓↓↓ jít dolů |
Sportu zdar. Dovolujeme si vás pozvat na další ročník soutěže v PÚ. Rezervace pořadí na možná na www.firesport.cz/…iewtopic.php?…
Velká Gratulace pořadatelům a všem týmům za moc pěknou podívanou a super připravené prostředí Netínského závodu…
Už se můžete podívat na útoky můžu na stránkách sdhlitava.cz. Průběhem dnešního dne dodám ještě ženy a rozstřel
Rovněž se připojuji ke gratulaci pořadatelům, soutěž byla perfektně připravena, ale nám se opět nedařilo. Taky bych chtěl poděkovat Hansovi z Litavy za videa a poprosit ho, jestli ten náš zpackanej útok nemá natočený taky, protože na stránkách Litavy není. Diky.
Rovněž gratulace pořadatelům, SDH Litava a Lavičkám k čuníku. Velká škoda že jsem řídil jinak bych se zliskal.
Video Velkého Meziříčí samozřejmě dodám nedával jsem tam všechny kvůli veliksoti souboru ale na poižádání ho tam dám.
Zapomněli jsme v Netíně utahovák s růžovým koncem. Pokud by se našel byli bychom rádi.
To Hans: díky moc, chceme zjistit, jak se tam mohl udělat takovej uzel a pak se tomu snažit vyvarovat.
Díky za uznání, dělali jsme, co jsme mohli. Chybičky přesto byly, ale asi nebyly tak vidět. Máca – mrknem, jestli něco nenajdem. A kyblíček letos nechybí?
Byl jsem v Netíně na soutěži poprvé a fakt se mi u Vás moc líbilo. Žádných chybiček jsem si nevšiml a to grilované kuřátko bylo perfektní.
Kiblíček máme:) ale ten utahovák jsme asi nechali pod avií:(jinak super soutěž až na náš výkon:(
Utahovák byl v Avii, holky asi pily ne moc dobře destilovanýho jelcina a už jim vadne zrak. Hlavně aby viděly na terče.
Na místě, kde chlapy pokládaly rozdělovač byly dvě díry, nemohl jsem přijít na to, kde se tam vzaly a pak jsem se kouknul na náš útok, došlo mi proč tam jsou. :-) ALE JINAK DOBRÁ SOUTĚŽ
.…chlapi pokládali….
Ty chlapy. Rosťa.
Asi bych se přiklonil k páni pokládali čili chlapi pokládali
Ty vole to je mazec.
teda pánové,máte v tom s prominutím pěkný….…takže ti chlapi pokládali,jako ti páni, a potkal jsem ty chlapy, jako ty pány, ((-:
To je chytrá holka, ta to podala lépší jak pan učitel.
Bude to asi takhle: Tady nějaké jazykočeské poučky prostě neplatí !!!!! Ty hovada ! Rosťa.
Ty chceš odmlouvat králi !! Tímto tě odsuzuji ke třem létům bez hasičského sportu. VE JMENU KRÁLE, TŘIKRÁT SLÁVA SLÁVA SLÁVA !!!
Sláva_sláva_sláva :D
já myslel ke třem rokům abstinence:-)
Tak v mém případě docela drsný. Ten první v mém věku znamená doživotí a ten druhej trest smrti. A jen kůli dvěma ďýrkám u rozdělovače:-) Rosťa.
Ty vole Miro, abstinenece ne, mi ho nechceme zabít :-)
Ty vole Miro, abstinenece ne, mi ho nechceme zabít :-)
já jsem se chtěla zeptat, jestli v Netíně někdo fotil?nenašla jsem žádné fotky ani na stránkách Čikova a to je co říct…
Fotek mám pár, neměl jsem absolutně náladu fotit =( jako dám je tam, ale je jich fakt málo..
No ještě že tak :oD
:-D :-D :-D asi vím, na co narážíš :-D tak snad v Maršovicích…
Opovaž se :oD
:-D:-D opovážím a minimálně stejně jako v Litavě :-D
V Maršovicích klidně už mužeš :oD hlavně že jsi mě nevyfotil v Netíně,jak se při utoku ksichtím,když jsem si vyhodila to koleno :oD :oD :oD
Já jsem se taky ksichtil,když jsem nedal proudnicu :o)))))
To máš pravdu Miry :oD ale ty jsi se ksichtil rozcilenim,ja naopak bolestí :oD a to nahodis asi daleko horší obličej :oD
Ksicht rozčílením, ksicht bolestí, no chtěl bych tě Marjánko vidět při norovačce…..uuuuuuuaaaaaaaaaaáaáááááá
Kam se na tebe hrabu Ládínku :oD
..při norovačce ?? :-D:-D:-D
Koukám samej lazar z Netínský trati. Zasejte tam obilí :))
Tou norovačkou mysli,hrabaní nosem do hliny :oD :oD :oD
S tím obilím to není zas tak špatnej nápad,alespoň by bylo dát co do cen :O)))
A nebo z toho něco vypálit :o)))
Však jo..vypěstovat, vypálit a pak to dát nám jako ceny…=)