Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Litava 2009 | ↓↓↓ jít dolů |
Závody bych hodnotil fakt super, nemám nic co bych vytknul.Jen tak dál chlapi :-))))
Počasí super, jídlo – takový stejky jsem nejedl ani nepamatuju, pivo jsem měl vždycky studený, časy parádní, holky taky pěkný…nedovolil jsem si, jich pár nevyfotit =)=) jinak jsem přidal na www.cikov.hasici.org fotky,vysledky….…jinak teda fakt klobouk dolů !!
fotečky sou opravdu povedený :)
To jsem rád…=) není to takový stereotip :)
Jenom ty párky v rohlíku nebyly…. Fakt průser…. :-))))))))))))))
Jako každoročně mohu jen chválit. Nechápu jak to chlapáci dělají s tím počasí. Tipnul bych, že do kostela toho moc nenachodí, ale vymodlit si červencový počasí začátkem května umí jen na Litavě. Párky v rohlíku nevadí, steak byl lepší.
Ahojky, počasí nejlepší, smekám klobouk před časy kluků, protože byly opravdu skvělé. Spoustu cen a výborná atmosféra, zařadila Litavu na přední místa v pořádání ŽL. Tak jsem zvědavá na NETÍN!!Zatím se mějte krásně!
Párky v rohlíku, párky v rohlíku??? Se divím, že takovou jalovinu vůbec prodáváme :-) Rosťa.
Jak řekl jeden nejmenovaný člen našeho družstva: „Byli to párky v rohlíku, jaké svět neviděl“…. :-))
A to myslel v jakém smyslu? Mě teda chutnal :P
Já bych jen chtěla poděkovat za Jimmyho (Johnyho?? pletlo se mě to) tím myslím pojízdnou toaletu :-) I když jsme se aktivně neúčastnily tak i jako divák jsem to vážně ocenila
Zdar takže jsem si trochu pohnul a videa z naší soutěže už jsou na stránkách sdhlitava.cz v sekci fotogalerie složka videa. Zatím jenom chlapi a rozstřel, ženy snad dneska stihnu jinak budou zítra
Pro Kuba – Litava: Já myslím, že Rosťa ví, jak to myslel :-)).
No, tak kdybyste na začátku řekli, že budou párky v rohlíku, tak nikam neodjedem a všechno sežerem! No nic, tak si na nich pochutnáme jinde.
Nenašla se prosím náhodou v Litavě nebo v Loučkách peněženka s doklady na jméno Radek Požár?Děkuji.
V Litavě se nic nenašlo. Rosťa.
Jo díky. Našla se v Loučkách. Tímto ještě jednou děkuji tomu nálezci,který ji přivezl až do Katova.
Zdravím,za pořádající sbor Litava Vám všem děkuji za hojnou účast
na našich závodech,zároveň děkuji všem rozhodčím a pořadatelům za
perfektní zajištění Litavského poháru dík . PS: už se těším do
Netína
Lukas Litava