Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Dolnoloučská zima | ↓↓↓ jít dolů |
Ahoj všichni, ráda bych vás pozvala na XXX. ročník DOLNOLOUČSKÉ ZIMY, který se koná 15.2.2009 v 10:00 hod. Více informací na www.sdh-dolniloucky.estranky.cz
Ahoj všichni, píši jsem jen pro upozornění může te přijed i z úzkými hadicemi.I mašinou výkonější než je PS 12 Těším se na vaši účast.
Tak ještě jednou, pro nás hloupější. Soutěž je na slabé nebo na silné hadice?
beztak na obojí.
Laďo otazka by spíše měla zníz jestli je vůbec o co soutěžit,že Miro:))
Neni problém kamarádi, Mira má situacu pod kontrolou, takže z tohoto hlediska vše redy.Hojný počet závodníků je prostě vítán. Rosťa.
jak říká Rosťa vše je redy…...
čau chlapaci,chtěl bych tam dostat taky Urbanaky,co tam bude zhruba za ceny at je nejak nalakam.No a nebo Rosta by mohl dát vědět trojíkovi,jestli se nebojí konkurence:-)
To Zdeny: Ceny si už nějak nevybavuju, ale určitě poháry a nějaký to pivko tam myslím bylo taky. Ale určitě přijeďte, Rosťa se konkurence bát nebude, protože bude všechno sledovat jen od výčepu :)
Ahoj lidičky nemáte někdo natočený naše video? děkuju
Docela by mě zajmali výsledky… ono si to moc lidí nějak nevybuje co jsem se ptal :D asi sobota byla rušná skoro všude
Kubíku výsledky budou
Kuba si totiž myslí, že vyhrála Litava B, ale není si úplně jistej a potřeboval by to od někoho potvrdit. Rosťa.
No po tom co všechno si pamatuju z Plesu Rostíku se divím že ty jsi byl schopen se tam dostavit :D
Ahoj lidičky, chtěl bych se zeptat jestli nejsou nějeké fotky z Dolních Louček?