Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Klipy na vyhlášení ŽL | ↓↓↓ jít dolů |
Jelikož to ještě asi nikoho nenapadlo nebo už děkovali na vyhlášení, chtěl bych tímto poděkovat a pochválit Ondru z Čikova a jeho kamaráda za skvěle vytvořené klipy na vyhlášení Žďárské ligy. Myslím že by jsme mu měli za to každý moc poděkovat, jelikož bez něj a kamaráda by toto vyhlášení nebylo tak skvělé. Člověk se rád podívá na sestřihy z celé sezony. Takže moc díky Ondro
i ja moc dekuju,bylo to moc pekny:)
JInak bych chtěl poděkovat a pochválit Ondru a jeho kamaráda, že udělali pěkné spestření za sezonou 2008 DĚKUJU
Jé, to se pěkně čte…moc dík…ale bez Slávka by to bylo hodně složitý..jinak já bych taky chtěl poděkovat Hansovi, protože nebejt něho tak video nebylo téměř žádný…
a bude aji nějaký to DVD Žďárské ligy?
Určitě jo, ale časem…všechno nejde hned !
Taky chválím Ondru za nádherný videa..už se těším na to DVD
taky chválím Ondru, moc se jim videa povedla, muselo jim to dát hafo práce….moc se mi líbilo i to, že součástí videa bylo i jmenovitý představení družstva i s přezdívkama, a co kdo dělá…koš, proudy a tak…(asi ne u všech , ale třeba my se tam našly)
No, dělali jsme to pokaždý u prvních třech + my =)…až teda na Netín, protože na ně nemám kontakt…takže kdo bude ty titulky chtít do DVD,který bude, ale až někdy časem, tak ať to napíše sem nebo se mi ozve na ICQ (426984742)…jinak teda ještě jednou děkujem za chvály…
Já si myslim za si Ondra zaslouzi hodne velkou pochvalu za to jak to hezky udelal. I kdyz jsem nebyla na vyhlaseni tak jsem to videla na youtobe a moc se mi to libilo!!!! :-D Ondro fakt se ti to povedlo!!! Je to moc hezky