Žďárská liga v požárním útoku

Martin - Lhotky

Poslední kolo je za námi, blíží se vyhlášení výsledků ŽL 2008!

Podívejte se prosím do výsledků na těchto stránkách, jestli u vašeho družstva, u vaší soutěže nebo kdekoliv jinde nenarazíte na chybu.

Výsledky jsou kontrolované vždycky při zveřejnění a potom průběžně návštěvníky stránek, přesto se chyba mohla vloudit.

Případné nesrovnalosti vyřešíme v této diskuzi.

2.10.2008, 00.46
Ťažky Netín

K těm vysledkům. Myslím si, že v dnešní době by neměl být problém, aby z každé soutěže pořadatelé při vyhlášení předali (lépe – v rámci pravidel ŽL – měli za povinnost předat) výsledky (samozřejmě v el.podobě na stanoveném nosiči)stanovené osobě (v rámci zastupitelnosti by tyto osoby měli být samozřelmě min 2–3). Vždyť výsledky na soutěžích jsou zpracovány on-line a vyhlašovány okamžitě. Ještě drobné vysvětlení. Netíňáci mne znají, jsem členem SDH v Netíě, pocházím z Netína a byl jsem aktivní soutěžící. Dnes nebydlím v Netíně, jsem příznivec Netínských hasičů a sleduji celou ŽL v rámci možností osobně, ale většinou přes tyto stránky.

3.10.2008, 18.33
Kidal Netín

Zhruba téměř přesně jak jsi to popsal, se připravuje do dalšího ročníku nějaká úprava.

3.10.2008, 21.25
Kidal Netín

Znovu projíždím výsledky a narazil jsem na několik nesrovnalostí. Předně je to udělování bodů na Litavě, kdy Čechtín nebyl bodován a další družstva dostávala body od 15. Podle pravidel se získané body neposunují, ale družstva jsou hodnocena podle skutečně dosaženého umístění. Podobně je tomu i u holek na soutěži ve V.M. Celkové pořadí to ani v jednom případě nezmění, takže to bude tak trochu zbytečná práce, přesto prosím Martina o opravu. Petrovice –3, Urbanov –2, Stanoviště –2, Lavičky –2, Benetice –1, Maršovice –1, Hluboké –1, Olší –1. Ženy: Lhotky –2, D. Loučky –1, V.M. C –1, Dobrá Voda –1, Tasov –1, V.M.A –1.

Potom v celkových výsledcích žen jsou naše báby na třetím místě, přičemž mají větší počet lepších umístění než holky z Olší. Prosím též o směnu. Díky.

Protože se blíží vyhlášení, prohlédnětě, prosím, ještě důkladně výsledky, ať se případná oprava může co nejdříve provést a vyhlášení bylo regulerní bez dodatečných výtek.

15.10.2008, 18.53
hanik olší

to. Kidal…co se týká toho posledního(holky z Olší na 2 a holky z Netína na 3 celkově), my co se nás to týká přece víme jak to je a Martin má na konci tabulky vysvětleno, že není zohledněno umístění :)),ale jistě bude v pořádku, aby se to opravilo.

15.10.2008, 20.10
Kidal Netín

Jasně, nemyslel jsem to zle, jen se snažím nějak už to uzavřít.

15.10.2008, 20.58