Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Výsledky ŽL 2008 - výzva | ↓↓↓ jít dolů |
Poslední kolo je za námi, blíží se vyhlášení výsledků ŽL 2008!
Podívejte se prosím do výsledků na těchto stránkách, jestli u vašeho družstva, u vaší soutěže nebo kdekoliv jinde nenarazíte na chybu.
Výsledky jsou kontrolované vždycky při zveřejnění a potom průběžně návštěvníky stránek, přesto se chyba mohla vloudit.
Případné nesrovnalosti vyřešíme v této diskuzi.
K těm vysledkům. Myslím si, že v dnešní době by neměl být problém, aby z každé soutěže pořadatelé při vyhlášení předali (lépe – v rámci pravidel ŽL – měli za povinnost předat) výsledky (samozřejmě v el.podobě na stanoveném nosiči)stanovené osobě (v rámci zastupitelnosti by tyto osoby měli být samozřelmě min 2–3). Vždyť výsledky na soutěžích jsou zpracovány on-line a vyhlašovány okamžitě. Ještě drobné vysvětlení. Netíňáci mne znají, jsem členem SDH v Netíě, pocházím z Netína a byl jsem aktivní soutěžící. Dnes nebydlím v Netíně, jsem příznivec Netínských hasičů a sleduji celou ŽL v rámci možností osobně, ale většinou přes tyto stránky.
Zhruba téměř přesně jak jsi to popsal, se připravuje do dalšího ročníku nějaká úprava.
Znovu projíždím výsledky a narazil jsem na několik nesrovnalostí. Předně je to udělování bodů na Litavě, kdy Čechtín nebyl bodován a další družstva dostávala body od 15. Podle pravidel se získané body neposunují, ale družstva jsou hodnocena podle skutečně dosaženého umístění. Podobně je tomu i u holek na soutěži ve V.M. Celkové pořadí to ani v jednom případě nezmění, takže to bude tak trochu zbytečná práce, přesto prosím Martina o opravu. Petrovice –3, Urbanov –2, Stanoviště –2, Lavičky –2, Benetice –1, Maršovice –1, Hluboké –1, Olší –1. Ženy: Lhotky –2, D. Loučky –1, V.M. C –1, Dobrá Voda –1, Tasov –1, V.M.A –1.
Potom v celkových výsledcích žen jsou naše báby na třetím místě, přičemž mají větší počet lepších umístění než holky z Olší. Prosím též o směnu. Díky.
Protože se blíží vyhlášení, prohlédnětě, prosím, ještě důkladně výsledky, ať se případná oprava může co nejdříve provést a vyhlášení bylo regulerní bez dodatečných výtek.
to. Kidal…co se týká toho posledního(holky z Olší na 2 a holky z Netína na 3 celkově), my co se nás to týká přece víme jak to je a Martin má na konci tabulky vysvětleno, že není zohledněno umístění :)),ale jistě bude v pořádku, aby se to opravilo.
Jasně, nemyslel jsem to zle, jen se snažím nějak už to uzavřít.