Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / DVD ŽL 2008 | ↓↓↓ jít dolů |
Po nějaké té debatě o celkové organizaci vyhlášení ŽL s Jirkem, jsme se dohodli, že budu dělat společně s mým známým DVD ŽL 2008, bude to taková video prezentace, která se bude týkat těch týmů, které jezdily pravidelně tento ročník (ty týmy, které mají odjeto více než 8 závodů). Jako podklad každé prezentace bude nějaká písnička, proto bych vás chtěl poprosit, aby jste mi do 10.10.08 napsali, jakou píseň by jste si přáli mít právě v té prezentaci. Pokud ne, píseň vám vyberu sám. Zároveň bych chtěl ještě poprosit ty, kteří mají doma v PC nějaké videa z tohoto roku, aby mi je společně s písněmi zaslali na mail : o0.lukes@seznam.cz nebo na ICQ, které bych osobně upřednostňoval 426–984–742. Za každé video budu velmi rád. DVD s videi dostanu o Jirky, které bude mít od Litaváků. Čím víc bude videí, tím lepší a delší prezentace.
Videa zkus postahovat z našich stránek www.sdhlitava.cz je jich tam hodně. A co se týče písně, tak my se musíme poradit.
No Jirka ze Stanoviště je domluvenej s Hansem, že mu má prý poslat DVD s vašemi videi…občas vidím kluky z Maršovic, že natáčí…co Kubo ? ;)
Jo Kubo v pohodě my už jsem dlouho s Jirkou domluvení že mu všechny videa pošlu. Maršovice hodně často natáčí. Kdybys měl Ondro zájem můžu ti dyžtak z něčím pomoct. Dyžtak se ozvi na icq: 319851178
jojo tak pardon
V poho nemusíš se omlouvat aspon tady někdo poradí
Asi tak nějak…
Rezervujeme si Nightwish – Amaranth :)
Jinak doporučuju : Hammerfall,Stratovarius Amon Amarth a desítky podobných. Když si představím třeba takovej trezor od Gotta v kombinaci s videem kde sedm chlapů bojuje o setiny, tak bych se neudržel a vybuchl smíchy… Ale každému dle gusta:)
To já jsem zase pro dechulku
Když mi ji Kidale posleš na mail, klidně ti ji tam dám =)
TO BY ME ZAJIMALO,JESTLI MA NEKDO I NASE VIDEO?SOTVA NAS TAK NEKDO VYFOTI :))
Tak proč kluci nefotíte taky, to je takovej problém, koukám že asi jo.
Tj máš recht mohlo by víc lidí fotit i natáčet at je na co koukat. Ale fakt je to asi problém no
No jakože doufám, že si ty týmy, který jsou na spodních příčkách pak nebudou ztěžovat, že mají ošizenou tu prezentaci,protože toho materiálu fakt moc není…spíš to co mají Litaváci na stránkách..+ moje fotky, takže ať se pak nikdo nediví, že Lavičky a Litava budou mít prezentaci na 3minuty a Meziříčko s Katovem sotva minutu a pul…
Nebo můžou mít taky video 3 minuty, ale at pošlou nějaký materiál.
Kuci mate pravdu,ale unas to dopadlo tak,ze nas nema uz ani kdo startovat a merit casy,jinak to bylo mysleno s nadsazkou.No tak si to tak neberte.Akdyz nas jezdi na zavody 6–7,tak nevim kterej znas by nas fotil ze:)
Pokud tam neco budeme mit,zamlouvam si Nightwish – Roll Tide.Pokud ne,prosim nepouzivat.Mam v planu ji pouzit jinde.dik
Ondro mas ji na emailu.
Vašich fotek mám asi 10 + mi má dojít vaše video z Litavy a ve Stanovištích jsem vás taky natáčel, takže něco se udělá…napadla mě jedna věc a to že bych spojil vaše videa a video Olšáků, máte stejně bodů a prezentace by za něco stála..=) co ty nato ?
Ondro, my ti pošleme(Olešťáci), ještě nějaká videa, máme sice víc holek, ale kluky asi 3krát.(celkem asi 8 videí), nešlo nám to poslat přes mail, zkusíme to ještě přes icq….a ta společná prezentace s Katovem,zeptáme se taky našich kluků, co oni na to..
No hele pokud máte 3 kvalitní videa kluků, tak se to spojovat nebude…to by stačilo…kdyžtak se mi teda ozvi na ICQ a nějak se domluvíme…
Vtom spojenem videu nevidim problem,zalezi na klucich z Olsi,vzdyt pulka znas ted hraje za jejich team HC BOLKS :)
TO ONDRA:HHHH LITAVA N A VE STANOVISTICH NAS NEJ CAS,TAK TO BUDE SEC MAZEC.JINAK SE TI POKUSIM POSLAT ASPON NEJAKE FOTKY,POKUD NEMAS ULTIMATUM TOHO 10.10.FAKT NEMAM TED VUBEC CAS
Vůbec nejde o to jestli to bylo N,stím si pohraju,sestříhám atd…no asi to prodloužím, tím, že to vyhlášení bude až 1.11.08, začnu to dělat od prvních týmů, protože toho materiálu bude dost…pak půjdu na ty, kde toho moc není…
bude nám ctí a národním svátkem když budeme mít společné video s katovákama
Jo Ondro jeste si mel nase video z Netina na vasich strankach.
Jj, vím, včera jsem si to uvědomil, že mám asi 15 videí z Netína…no,vypadáto, že to nějak do kupy dám…;)
Hele Ondro kdybys chtěl tak mám video kluků z Hlubokého z noční v Telči. Celkem pěkná podívaná s těma všema světýlkama a i nějaky fotky ze soutěží kdybys měl zájem dej vědět
O fotky bych zájem měl..ty videa musí být ze ŽL, když budu prezentovat ŽL…s tema fotkama z vašich závodů by to určitě šlo…
Ja bych chtěl pro litavu B nechat zahrat Slipknot – Psychosocial
Jo, jo, přesně tak, banda psychosociálů…..:)
Nóó konečně pořáádnej nářez !!! Zatím nejlepší výběr ;) Kidale, co bude stou dechnou ?? :-D
Ja vím taky to vybíral Náš proudař Tonda:-) No někdo to musí tam rozjed už od konce konečnýho celkovýho pořadí ne?;) :-)
Michale… ta písnička je divná %)
Ale to ty taky:-D
Potřeboval bych teda vědět jaký ty písničky tam na tu prezentaci budete chtít…nějaký týmy se už ozvaly(asi 9)tento týden se na to chci vrhnout…jinak to vypadá tak, že týmy mužů spojovat nebudu, videí je až na Meziříčko dost, to mám jen 2. To s ženama je to horší. Možná teda bude ještě DVD z Maršovic a DVD z Krokočína, ale to musím ještě domluvit…jinak děkuju Hansovi za ty videa, dnes došly..;)
Jo nemáš zač doufám že se ti budou hodit
byl jsem se podivat s klukama na vyhlašeno extraligy čr v Nevcehli a družstva měli udělanej klip z fotek + vybrana song takže třeba kdež nebudeš mit videa tak to udělej s fotkama kterejch najdeš jistě vice
V mužský části už to nebude problém…problém bude v kategorii ženy…ale uvidím, co ještě posháním…
to Ondra:V jake kvalite prijimas fotky,neco bych asi mel.
No, v co nejvyšší…bude se to promítat na plátně, tak aby to trošku vypadalo ;-) určitě to musí bý focený foťákem…ozvi se na ICQ a pořešímě to…
Dnes došlo DVD z Maršovic proto moc děkuju ;)
Hmm.Mrkni se na tohle,snad ti neco pomuze.Kdybych jeste neco mel,tak ti to poslu po chlapovi z Cikova.
Po kom ? ;) ať vím, za kým mám jít…
PETR MUSILUJ
No joo…jak by né…jeho syna jsem dal nedávno do členů ;) no tj jedno…hele našel jsi teda něco ?
Do čtvrtka potřebuju ty písničky, jinak tam prostě dám, co bude po ruce…
Ondro… Prosím tě, jak se jmenuje ta písnička co má Olší chlapi ve videu??? Dík Kuba =o)
Je to od Nightwish – Amaranth
Jo Ondro dikec za to dvd.