Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Stanoviště | ↓↓↓ jít dolů |
skvělý závody fakt špica atmosféra a chtěl bych poděkovat klukum z Katova že mě dovezli dom pod majákama:))))))))))))
Souhlasím s Dawochem. Úžasný závody. Velká účast družstev, jak v mužské části, tak v ženské. Skvělá organizace.
ve Stanovištích se nám taky líbilo,(až na ty nervy, jak to vlastně v žen.kategorii dopadne)… za téměř zásahovým autem s majáky kluků z Katova jsme jely v závěsu…a pokud se povede máme krásné foto nevypitýho půllitru piva na střeše auta Katováků, s kterým projeli skoro celé Stanoviště,půllitr spadl skoro až na konci dědiny, za což by si jistě zasloužili zvláštní cenu při stavu příjezdové cesty k závodišti…no jsou to kluci šikovný, ti Katováci:)
Na naše webky jsem dal fota,výsledky atd…je to teda ošizený o výsledky žen, protože jsem musel odjet dříve atak jsem se k těm výsledkům nedostal…jinak tam jsou ještě fotky ze závodů na historických mašinách PS 8 – stojí za zhlídnutí… co se týče závodů, tak byly perfektní, 49 týmů tj mazec…kdo nakonec vyhrál ten hod bečkou? Jsem sledoval, že těm Litavákům se odtud moc nechtělo =)
Super soutěž. Přeju klukům víc takových ročníků, protože soutěž fakt super. Více než důstojný konec sezóny. A gratuluju Litavákům k vítězství, klukům ze Sychotína k seleti a samozřejmě i holkám z Nevcehlí za super výkony.
Velice děkujeme všem zúčastněným . Věříme, že se to u nás dalo pěkně strávit. Ještě teda prosím o info od někoho z Velkého Meziříčí jak to dopadlo..kdyžtak icq 480020909 , tel. 605 370 752
Ahoj včerejší závody byly super ale potřebovala bych sehnat od někoho z vás kontakt na Lukáše cvičí za Krásonice!!Díky moc
Holky z Jasenic, prosím napište mi číslo nebo mejla na proudařku Petu. Díky!
Ahoj, závody byly fakt super! A taky musím říct, že dobře hrály (i když to nebylo moc dobře slyšet). A Míša má přehozenej sval, ale myslím si že to ještě upřesní.
to Lenča-Netín: Leni, tak co noha? Doufám, že s ní něco nemáš. Tady máš můj mail: petulkapavlickova@seznam.cz..tam ti kdyžtak dám i tel. číslo. Jinak k závodům,byly opravdu dobrý, občerstvení dobré, organizace také, ale hod bečkou byl stejně nejlepší. Myslím si,že se tam líbilo asi každému
to Lenča – Netín: Doufám, že si dojela dom vpořádku. Jinak ta limonáda a ty chleby byly vynikající :)
Ahoj, taky se připojím ke zhoodnocení souteže. Moc se mi tam líbilo, jídla dost, pití dost, no prostě paráda. Počasí jste teda vychytali nádherné :)… Co se týče výsledků, tak myslím že se to dalo čekat že se ta elita tam nějak tak poskládá (dokonce sme se i my dokázali ke konci sezóny probudit a myslím že 6.místo je hezké) Pořadatelům bych chtěl pogratulovat k 1.místu ve Žďárské lize a přeji honě takových povedených souteží a úspěchů. omlouvám se za délku textu, ale potřeboval jsem se vykecat :D
No, skoro román…
Kapánek :P
Ve Stanovištích jsem byl letos po prve a musím říct, že jsem byl docela spokojen. Jen bych se trochu zamyslel pro příště nad startovací pistolí. Na klakson se špatně startuje a hlavně se hodně špatně hlídají ulité starty a těch zde bylo min.60% Rosťa.
Videa jsou ke stažení na našich stránkách
Výsledky Stanoviště (během zítřka ještě možná proběhnou nějaké drobné korektury)
Fotky nějký existují?
Bohužel, jsou jen videa. Fotek máme něco málo na našich stránkách, ale nestojí to za řeč. fotky už nejsou in, lidi jen točí.ale taková dobrá fotka pořádným foťákem je lepší než video..škoda..
Ale jsou…
Tak se me po dlouhe dobe dostali fotky ze Stanovišť do ruky tak se mužete podívat a taky fotky z Benetic tam sou..na *http://www.sdhlitava.cz