Žďárská liga v požárním útoku

SDH Stanoviště

Jestli to teda bude na nás…Máme už nějaký plán… Chceme to udělat v Čikově, velikánský kulturák kam se vejdeme v pohodě všichni:) Pak mám domluvený kapely Na všechny 4 a Extázi.
Doporučuju mrknout na stránky kapely
Na všechny 4 – perfektní kapela co nemedializuje svou neskutečně kvalitní hudbu http://www.nav­sechny4.cz/
tady najdete i ukázky. Nejedná se o zábavovku, hrají jen koncertně. Večer by dotáhla kapela Extáze. http://www.ex­tazetr.estran­ky.cz/ Líbí nebo mátejiné návrhy?

18.9.2008, 22.12
Jirka Stanoviště

na stránkách NV4 nahoře přepínáte písničky z aktuálního alba co chcete slyšet…Doporučuju song Holka taková… Hit je Parodie ( nezapomenout zapnout repro:-d ) zdar:..

18.9.2008, 22.16
Ondra - Čikov

Zejtra jdu za starostem na námluvy, tak doufám v to, že to všechno výjde…=)

18.9.2008, 22.35
Had - Krokočín

já se teda přimlouvám, aby to bylo v Čikově s Na všechny 4 – jsou fakt super! ;-)

19.9.2008, 09.59
Kidal Netín

No tak po loňských zkušenostech ty 4 pod sebe ani nestihnu dát. Co takhle kapela Rovnou na držku?

19.9.2008, 20.58
Jirka Stanoviště

Jak říká Kidal…Chceme aby byl každej spokojenej…Je nám jedno kde a kdo bude hrát…Na všech 5 ti pomůžu leda zelenou..Kapelu jsem nesehnal:)

19.9.2008, 21.33
Kidal Netín

Tak teda RUM

19.9.2008, 22.16
Jirka Stanoviště

Bude to úplně jinak….

20.9.2008, 17.27
jana vm

Čikov je obcí ležící severovýchodně od okresního města Třebíče. Nadmořská výška obce je 471 metrů nad mořem. Obec patří do správního obvodu obce s rozšířenou působností Náměšť nad Oslavou. První zmínka o obci se nachází v Zemském archivu v Brně a pochází z roku 1371.

20.9.2008, 20.25
Peťa- Jasenice

to Jirka: Tak kde bude to vyhlášení? Ptám se, protože tady píšeš, že to úplně jinak

20.9.2008, 22.55
ČIKOV 15. 11

ČIKOV 15. 11 PLATÍ…

22.9.2008, 17.05
Kidal Netín

Dřív by to nešlo? Nehledě na pravidla, kde je uvedeno…..do konce října…..

22.9.2008, 18.57
Peťa - Jasenice

Souhlasím. Není to trošku pozdě??? Na to, že poslední závod je koncem září a vyhlášení by bylo až v listopadu?

22.9.2008, 20.27
Jirka Stanoviště

A co teda 4.10?

22.9.2008, 22.25
Aleš - Sychotín

Toho 4.10. to není moc dobrý nápad. To jsou Babice (October Cup), ale další týden by to šlo.

23.9.2008, 06.19
Jirka Stanoviště

To je moc bzo 4.10 Pokud nám pravilá povolí jednodenní sekeru, může to být ještě 1.11…Jinak prostě kapely nemají termíny…

23.9.2008, 10.06
Aleš - Sychotín

Tak ten 1.11. vypadá zajímavě. zjistil jsem, že vyhlášení VCB bude 8.11.

23.9.2008, 10.19
Pája Litava

Hlavně ne 11. října. To je vyhlášení Extraligy v Nevcehli.

23.9.2008, 10.52
Jirka Stanoviště

o všech termínech vím kluci…Proto je těžký vybrat volnej kd, kapelu a ještě nakrytí ted na rychlo do měsíce… 1.11 je zatím nejreálnější. snad to vyjde..makám na tom.

23.9.2008, 10.57
Ondra - Čikov

Jirko 1.11. to možná nepůjde…ohledně chystání voleb, takže nevím(ještě to zjistím), ale podle mě, jestli 1. nebo 15. je jedno,ne ?

23.9.2008, 15.25
Dawoch Krokočín

já myslím že je to jedno kdy se ožerem asi o tyden dřív nebo později :)))) ale nejlepší by bylo co nejdřív dokud sou ještě meze trochu teply :)))))

23.9.2008, 17.06
Ondra - Čikov

Dawochu, myslím, že jsi to vystihl =) a pokud jde o meze, tak ty už jsou studený takovejch 14 dní minimálně ;)

23.9.2008, 18.35
Jirka Stanoviště

Konečný termín je Čikov 18.10

23.9.2008, 21.02
Kenny - Olší

chlapy 17. a 18. října jsou volby do krajských zastupitelstev (jen aby s tim nebyl nejaky problem)

24.9.2008, 13.52
Kenny - Olší

chlapi – ty kravo :-D

24.9.2008, 13.53
Jirka Stanoviště

ten kdo bude kandidovat, tak už večer bude moct chlastat ne,:-d

24.9.2008, 14.35
Dawoch Krokočín

ale ještě nejsou tolik studený:))) a co bude hrát za kapelu?

24.9.2008, 15.48
Ondra - Čikov

Hrát bude: Gamarock – http://www.ga­marock.cz/index­.php Na všechny 4 – http://www.nav­sechny4.cz/ troufám si říct, že solidní kapely, jinak Gamarock už v u nás hrál…

24.9.2008, 16.45
Jura - SDH Stanoviště

a kapela Čistej průstřel…

24.9.2008, 16.50
Mirek Jagrik - hospodář

Gratuluji vítězům letošního ročníku Žďárské ligy, ale mějak se pozapomělo na podmínku sponzora a organizace zašťiťující Žďárskou ligu a to uspořádat slavnostní vyhlášení na území okresu Žďár nad Sázavou. Nerad bych rozděloval polovinu financí. V pondělí předložím Váš úmysl vedení OSH ZR. Uvidíme jak se k tomu postaví

28.9.2008, 20.35
Ondra - Čikov

Někdy je až směšný co dělá 1 km od hranic okresu =)

28.9.2008, 20.44
Mirek Jágrik

Starosta OSH souhlasí s místem vyhlášení. A pokud jde o 1 km alespoň mohl někdo dát vědět.

29.9.2008, 08.59
Ondra - Čikov

To si asi nikdo bohužel neuvědomil…

29.9.2008, 10.50
Jirka Stanoviště

Co se týče vyhlášení, měli jsme teď hodně starostí s vyhlášením. Prosím o kontakt na pana Jágrika. Musím zjistit podrobnosti… Za mimookresní místo pořádání se omlouvám…Vybíral jsem místo kde to mají všichni dostupné a nenapadlo mě to že to je jiný okres.

29.9.2008, 11.03
Kidal Netín

Číslo máš v pravidlech.

29.9.2008, 13.15
Mirek Jágrik

Číslo na mě 602 852 889 popř. e-mail jagrik@hvp.cz . Ozvěte se abychom vyhlášení doladili ke spokojenosti všech.

29.9.2008, 20.33
Ťažký Netín

Budu se opakovat – ale opět nejsou výsledky. Přimlouvám se pro příští rok o systémové řešení v uvádění výsledků na těchto oficiálních stránkách ŽL.

1.10.2008, 20.29
Jirka Stanoviště

Nevím proč píšeš sem…A hlavně. Závody v neděli do pozdního odpoledne.večer úklid…neděle je tabu…v pondělí jsem hledal v hasičce výsledkovku…dnes jsem je poslal Martinovi…dřív mě to nevyšlo..Myslím, že tady zítra budou…Drtivá většina lidí výsledky zná přímo ze závodů, a kdo je tady chce mít hned druhý den, nechť se přičiní. Martin určitě uvítá člověka co mu výsledky okamžitě dodá a pomůže mu s nima…

1.10.2008, 21.45
Radek- Katov

Už se moc těším na to vyhlášení, bude to super akce a co se týče kapely Gamarock, tak od tý doby co mají novýho zpěváka tak je fakt super a 18.10 si myslím že je to nejrozumější termín, no a doufám že se pořádně vožerem:D a ještě bych chtěl samozřejmě pogratulovat Stanovištím za 1 místo ve ŽL

1.10.2008, 21.55
Martin - Lhotky

Stránky jako celek nejsou oficiální (jenom výsledky), jinak souhlas s Ťažkým, budou potřeba systémové změny.

Pod člověkem, o kterém Jirko mluvíš v poslední větě, bych si představoval právě pořadatele. Vím, že to po skočené domácí soutěži bývá hooodně těžký, ale snad je to věc, na kterou se dá připravit.

Další diskuze na téma kdyžtak prosím sem

2.10.2008, 00.56
Dawoch Krokočín

Tak jsem zjistil že v Čikově asi to vyhlášení nebude? Co je na tom pravdy?

6.10.2008, 18.36
Ondra - Čikov

No Dawochu, je mi to trapný, ale musím psát že bohužel jo…dneska jsem se dověděl od našeho starosty, že KD je na 18.10.08 zamluven asi pul roku stím,že se do poslední chvíle přesně nevědělo jestli je to pravda. Pravda to bohužel je. Starosta se pokoušel přemlouvat toho dotyčnýho, ať to přeloží na další týden, dotýčný však neustoupil. Takže vyhlášení v Čikově 18.10.08 nebude. Tímto se omlouvám,ale chyba není ve mě ani ve Stanovácích, s kterýma to zařizuju.

6.10.2008, 20.21
Kidal Netín

Tak dotyčnýmu rozbijem hubu…. Ne, vážně, to jako je pravda?

7.10.2008, 10.29
Jirka Stanoviště

Momentálně řešíme alternativu…Jak moc mě nasral starosta Čikova snad ani nemusím říkat. Na 99 % bude vyhlášení v Hlubokém.(téměř u Čikova) Zítra vše s konečnou platností upřesním.

7.10.2008, 10.35
Rosťa - Litava

Olší,kulturák. Ideální stav :-) Rosťa.

7.10.2008, 16.20
macinka.k - Jasenice

a kdyby to vyhlášení bylo v Hlubokým, tak by datum zůstalo toho 18. 10. nebo by bylo jiné?????

7.10.2008, 16.35
Ondra - Čikov

V jednání je to, že to bude 1.11.08 u nás Čikově…víc se bude vědět večer

7.10.2008, 17.42
mira sokol-žernovník

už se dohodněte!!

7.10.2008, 18.09
Ondra - Čikov

=)

7.10.2008, 19.05
Rikárdo - Katov

Katov je ideal!!!

7.10.2008, 20.26
Ondra - Čikov

Už je to rozhodnutý,ale nechám to na pořadateli…

7.10.2008, 20.44
Suzán DL

Tož jak to teda bude chlapi…???

7.10.2008, 21.26
Jirka Stanoviště

Rozsáhlá diskuze a zmatky, dezorientovanost provázela čtenáře diskuze, Vás. Dvoudenní depka, ale to vše je minulost. A to proto, že to konečně dopadlo…Vyhlášení bude 1.11.2008 v KD Čikov od 17.00 .Omlouváme se za zmatky a věřím, že tento termín bude vyhovovat. Tak prvního listopadu v sobotu se všichni sejdeme…

7.10.2008, 22.20
Suzán DL

Ok. začínám hledat mapu a Čikov :)

7.10.2008, 22.57
Ondra - Čikov

Běž ke Slavíčkům, ti tu mají dokonce příbuzenstvo =D

7.10.2008, 23.00
Suzán DL

to ondra: No jesi to bylo pro mě tak mě to moc mozek nebere, ale zkusím se s tím poprat.

7.10.2008, 23.06
Ondra - Čikov

No, ja vím , že to sem moc nepatří, ale myšleno to bylo tak, že můj bývalý spolužák má 2 sestřenky v Dolních Loučkách – Slavíčkovi…takže ti určo budou vědět,jak do Čikova,ale to je fakt trošku z jinýho soudku…:-D

7.10.2008, 23.18
Suzán DL

jo tááák, jsem doma:) díky za vysvětlení, skočím s mapou ke Slavíčkům:)

7.10.2008, 23.28
Jirka Stanoviště

Štěbetáte tady, ale to nejdůležitější pro všechny zapadá do nepřehledna a to že :vyhlášení bude 1.11.2008 v KD Čikov od 17.00 .Poté bude taneční zábava.

8.10.2008, 07.19
Kuba - Litava

1.11.2008??? Supéééér… tak že všichni 18.10.2008 do Benetic na zábavu :D… akce století :D že Adame

8.10.2008, 19.58
Adam-Benetice

No zábava se moc dobře nevydařila ale užili jsme si to.Dík Michalovi a klukům ze stanoviště že dorazili.Doufám že se uvidíme na zábavce někdy u nás v hojnějším počtu.

26.10.2008, 21.04
Ondra - Čikov

Já myslím, že toho 1.11. bude velmi hojný počet…a ne jen lidí =)

26.10.2008, 21.36
Jirka Stanoviště

Jsem přemýšlel jaký kapely pozvat aby se to všem líbilo… Tak jsem objednal od každýho bednu chlastu navíc :)). Ale vážně – hlavní kapela je Gamarock, jsou to borci kteří jsou pro takovouhle akci schopni přistoupit na spec. program a věřte, že bude prde… Jako předskok, i když to slovo je špatné, spíš prostě druhá kapela bude Provokace se členama co mají s hasičema taky co dočinění.

28.10.2008, 23.57
Kidal Netín

Pořadatelé, kteří jste ještě nepodali PÍSEMNOU přihlášku do 14. ročníku, učiňte tak na vyhlášení. Protože mám bohužel jiné povinnosti, vyhlášení se téměř jistě nezúčastním. Přihlášky předejte Lubošovi Markovi ze Lhotek. Sice tady cosi létalo po internetu, ale dejte si s tím trochu práce a přihlášku napište.

Co tak vedu v patrnosti, pořadatelé, kteří mi o pořádání říkali, ale papír nepředali : Litava, Olší, Heroltice, Stanoviště, Lavičky, Meziříčko.

Zatím požádali: Kundratice, Velké Meziříčí, Maršovice, Krokočín, Netín.

29.10.2008, 18.11
Jirka Stanoviště

A přijede teda někdo?

31.10.2008, 21.18
lukas litava b

LITAVA jede A,B

31.10.2008, 22.14
Kidal Netín

No jasně, přece Karina, Radmila, Diana, Dalimil, Kašpar, Melichar, Baltazar, Vilma, Čestmír, Vladan, Břetislav, Bohdana, Pravoslav, Edita, Radovan, Alice, Ctirad, Drahoslav, Vladislav, Doubravka, Ilona, Běla, Slavomír, Zdeněk, Milena, Miloš, Zora, Ingrid, Otýlie, Zdislava, Robin, Marika, Hynek, Nela, Blažej, Jarmila, Dobromila, Vanda, Veronika, Milada, Apolena, Mojmír, Božena, Slavěna, Věnceslav, Valentýn, Jiřina, Ljuba, Miloslava, Gizela, Patrik, Oldřich, Lenka, Petr, Svatopluk, Matěj, Liliana, Dorota, Alexandr, Lumír, Bedřich, Anežka, Kamil, Stela, Kazimír, Miroslav, Tomáš, Gabriela, Františka, Viktorie, Anděla, Řehoř, Růžena, Rút, Matylda, Ida, Elena, Herbert, Vlastimil, Eduard, Josef, Světlana, Radek, Leona, Ivona, Gabriel, Marián, Emanuel, Dita, Soňa, Taťána, Arnošt, Kvido, Hugo, Erika, Richard, Ivana, Miroslava, Vendula, Heřman, Hermína, Ema, Dušan, Darja, Izabela, Julius, Aleš, Vincenc, Anastázie, Irena, Rudolf, Valérie, Rostislav, Marcela, Alexandra, Evženie, Vojtěch, Jiří, Jaroslav, Vlastislav, Robert, Blahoslav, Zikmund, Alexej, Květoslav, Klaudie, Radosla, Stanislav, Ctibor, Blažena, Svatava, Pankrác, Servác, Bonifác, Žofie, Přemysl, Aneta, Nataša, Ivo, Zbyšek, Monika, Emil, Vladimír, Jana, Viola, Filip, Valdemar, Vilém, Maxmilián, Maxim, Ferdinand, Kamila, Laura, Jarmil, Tamara, Dalibor, Dobroslav, Norbert, Iveta, Slavoj, Medard, Stanislava, Gita, Bruno, Antonie, Antonín, Roland, Vít, Zbyšek, Adolf, Milan, Leoš, Květa, Alois, Pavla, Zdeňka, Jan, Ivan, Adriana, Ladislav, Lubomír, Pavel, Šárka, Jaroslava, Patricie, Radomír, Prokop, Ciril, Metoděj, Bohuslava, Nora, Drahoslava, Libuše, Amálie, Olga, Bořek, Markéta, Karolína, Jindřich, Luboš, Martina, Drahomíra, Čeněk, Ilja, Vítězslav, Magdaléna, Libor, Kristýna, Jakub, Anna, Věroslav, Viktor, Marta, Bořivoj, Ignác, Oskar, Gustav, Miluše, Dominik, Kristián, Oldřiška, Lada, Soběslav, Roman, Vavřinec, Zuzana, Klára, Alena, Alan, Hana, Jáchym, Petra, Helena, Ludvík, Bernard, Johana, Bohuslav, Sandra, Bartoloměj, Radim, Luděk, Otakar, Augustýn, Evelína, Vladěna, Pavlína, Linda, Samuel, Adéla, Bronislav, Jindřiška, Boris, Boleslav, Regina, Mariana, Daniela, Irma, Denisa, Marie, Lubor, Radka, Jolana, Ludmila, Naděžda, Kryštof, Zita, Oleg, Matouš, Darina, Berta, Jaromír, Zlata, Andrea, Jonáš, Václav, Michal, Jeroným, Igor, Olívie, Oliver, Bohumil, František, Eliška, Hanuš, Justýna, Věra, Štefan, Sára, Marina, Andrej, Marcel, Renáta, Agáta, Tereza, Havel, Hedvika, Lukáš, Michaela, Vendelín, Brigita, Sabina, Teodor, Nina, Beáta, Erik, Šarlota, Zoe, Silvie, Tadeáš, Štěpánka, Felix, Hubert, Karel, Miriam, Liběna, Saskie, Bohumír, Bohdan, Evžen, Martin, Benedikt, Tibor, Sáva, Leopold, Otmar, Mahulena, Romana, Alžběta, Nikola, Albert, Cecílie, Klement, Emílie, Kateřina, Artur, Xénie, René, Zina, Ondřej, Iva, Blanka, Svatoslav, Barbora, Jitka, Mikuláš, Ambrož, Benjamín, Květoslava Vratislav, Julie, Dana, Simona, Lucie, Lýdie, Radana, Radan, Albína, Daniel, Miloslav, Ester, Dagmar, Natálie, Šimon, Vlasta, Adam, Eva, Štěpán, Žaneta, Bohumila, Judita, David, Silvestr a samozřejmě Florián.

31.10.2008, 23.20
Ondra - Čikov

Jen ten Kidal tam bohužel chybí…chyba nebo realita ? ;)

1.11.2008, 00.03
Jirka Stanoviště

To je magor :)))

1.11.2008, 07.56
Rosťa - Litava

Asi by se chtělo zamyslet o způsobylosti k vykonávání funkce šéfa ŽL. Tohle se mě nějak nezdá. Rosťa.

1.11.2008, 10.42
Kidal Netín

To nevím, co to znamená. Nenacházím žádné vyjmenované slovo ani odvozené a už vůbec ne příbuzné. Neměla to být způsobilost? To bych už tušil o čem je řeč…

1.11.2008, 20.55
hanik olší

to je škoda Kidale, že jsi s námi dnes v tom Čikově nebyl…tam byli způsobilí všichni ke všemu…¨:), moc pěkná akcička, bohužel Olší muselo odjet dřív:(jinak zdravím holky z Netína,Sychotína, Lhotek i Jasenice s kterýma jsem šla na panáka a slibuju že s těma ostatníma to snad stihnem v příští sezoně…:)) Hasičům ze Stanovišť a hlavně Čikova blahopřeju ke krásně nachystanému vyhlášení ŽL.(jen nás trošku mrzí, že jsme při naší prezentaci, neuslyšely písničku co jsme si vybraly…)

1.11.2008, 22.37
Hans Litava

No akce opravdu luxusní, videa perfektně spracována, škoda té hudby no, že se muselo improvizovat s hudbou kvůli chybným kabelům nebo kvůli něčemu takovému. Určitě si to každej užil, hlavně ti co utíkali po polích a schovávali se kde to šlo aby nás pánové co nám mají pomáhat a chránit :) nechytli :). Jinak blahopřeju všem družstvům za umístění a příští rok se doufám zase opět sejdeme :)

2.11.2008, 01.20
Ondra - Čikov

Za tu hudbu se fakt omlouvám, ale byl špatnej kabel kterej nepřenášel signal z notebooku do repro,tzn.že tu hudbu,co jste slyšeli, pouštěl zvukař, ale kdo bude chctít tomu video vypálím na CD, ještě jednou bych se chtěl tímto omluvit…samotnýho mě to moc mrzí,protože by to bylo o dost lepší, ale bohužel zklamala technika nebo spíš nepřipravenost zvukaře…

2.11.2008, 03.58
Jirka Stanoviště

Doufám, že jsme Vám to dobře uvařili až na menší problémy to snad proběhlo dobře. Co se pánů týče, tak jste si asi sami udělali obrázek co platíme z našich daní.

2.11.2008, 22.55
Stryko-Katov

Tak kluci akce se vám moc vyvedla,vždy se nějaká drobnost musí pokazit,ale to tak je.Videa taky moc dobré.Vše super,jen pro příště to okénko stím tvrdým přesunout dolů místo toho jídla.To vám byla ale tlačenka,však to víme všichni.Jinak zdravíme holky z Jasenic a kluky z Netína a Olší(snad žijou hh),no hořák.Jo a ti kluci v modrém nám přece chtěli ukázat,že i sdh má POMÁHAT A CHRÁNIT :):):)

2.11.2008, 23.41
Lucie VM

Ahojec tak to teda muselo být úplně super jak to tady čtu. Tak to mi je líto že jsem o tu zábavu přišla!!!

3.11.2008, 12.39
Máca-Stanoviště

Zdarec lidi,tak co tak čtu,tak to vypadá že se vám akce líbila,to je super…:DAle já sem píši z jiného důvodu.Někdo mi vzal omylem bundu z šatny.Je tmavě zelená a v pravé kapci jsem měl měsíční prukazku na bus,tak jestli o ní nekdo ví,tak at napíše….předem díky

3.11.2008, 13.54
Jirka Stanoviště

to byli určitě chlupatí :))))

3.11.2008, 15.32
Peťulka- Jasenice

Nazdáár, hey, nejlepší akce..Musím vám to pochválit, hlavně ten alkohol:)ty jo, tak jsem slyšela, že jsem skakala z okna před HANSem, jestli jsi nás viděl, tak jsi z toho musel mít show, nebo ne?…Zdravím Thomase z Laviček:):)))

3.11.2008, 16.07
Thomas^ Lavičky

To Peťulka Jasenice : Ahoj , je mi to trapny , ale se zname ? :D :( Akce asi dobra , ale nepamatuju si vubec nic tudiz nemuzu soudit…. :(((

3.11.2008, 16.53
Peťulka- Jasenice

to Thomas Lavičky: :)))) z toho si nic nedělej, ja si taky něco nepamatuju..No, seznamlili jsme se v Čikově v kořelně:)))ale jinak dobrý

3.11.2008, 17.06
Ondra - Čikov

Myslím, že z kořalny si toho moc nemůže pamatovat, páč ja měl co dělat ho občas chytnout, aby nehodil tlamu =) jinak jsem se hafo nasmál,když mi náš naražeč vyprávěl, jak mu Hans říkal,že si udělal exkurzi po zahradách Čikova a že vylezl někde na konci vesnice :-D

3.11.2008, 17.19
hanik,olší

a co se tam vlastně dělo, že někdo skákal oknem, někdo se toulal po Čikově, někdo utíkal do polí…my odjeli dřív, tak nejsme v obraze….

3.11.2008, 18.11
Ondra - Čikov

Asi ve 23h tam dojelo 5 policejních aut a 3 osobáky plný policajtů + jeden vlčák =),takže když policajti vlezli do KD,tak lidi zdrhali kudy to šlo…nejlepší bylo,když vlezli do KD první policajti a ti, co byli u vstupu na ně: A platit bude kdo ?! :-D takže byli naštvaní hned od začátku…

3.11.2008, 18.14
Ondra - Čikov

Jinak k nám na web jsem dal pár fotek, zítra přidám další várku…videa dokončím snad zítra.

3.11.2008, 18.39
Hans Litava

To Peťulka Jasenice: Nazdar no nevím jestli jsi to byla ty neznám tě jménem jenom vím jak vypadáš ale jestli se jmenuješ Peťa tak to fakt nevím :) musel bych se podívat na nějakou fotku a musela by jsi říct jestli jsi to byla ty já vás jménama neznám :). Vím že přede mnou šli dvě holky z Jasenic Jo přede mnou šla levá proudařka poznal jsem tě na fotce z Olší jsi to ty??:) No tak štěstí zase bylo že když jsem vyskočil já tak za mnou tu osobu už chytal chlupatej tak nevím no :). No udělal jsem si pěknej přespolní běh po Čikově všude samý ploty musel jsem jít až na konec dědiny :) a skončil jsem s klukama u hasičky :)

3.11.2008, 19.57
Ondra - Čikov

Štěstí to bylo, protože ta osoba nadejchala a museli pro ní jet rodiče(jen z Tasova) a ono Litava – Čikov a Čikov – Litava je nějakej ten kilomtr, takže ještě že to dopadlo tak jak to dopadlo…

3.11.2008, 20.23
Hans Litava

To Ondra Čikov:Menší oprava nejsem z Litavy ale cvičím za Litavu :)

3.11.2008, 20.31
Peťa - Jasenice

To Stryko-Katov: My zdravíme kluky z Katova, ti měli největší výdrž. Zůstali až do konce :). Jinak taky zdravím samozřejmě holky a kluky z Netína. Jahody chutnaly :). Skvělá akce!

3.11.2008, 21.24
Stryko-Katov

HHH to sem se dozvěděl taky až dnes,no doufám ,že jsme nedělaly ostudu :)Jinak když sem viděl kluky z Maršovic po příjezdu PČR,tak na trati by dali tak 14.25 a ještě stíhali sundávat dresy.(a nejen oni).To byla panečku podívaná.

3.11.2008, 23.52
Kubista Maršovice

To Stryko-Katov: Ahoj my sundaly dresy už po vyhlášení a ne až když přijela POLICIE!!

4.11.2008, 10.06
Jirka Stanoviště

Joke 1 : A platit bude kdo? – „To si děláš srandu?“ Joke 2 :Podrž mě pivo pičo a ukážu ti občanku…„nemůžu, jsem ve službě a vypadalo by to, že piju“ Joke 3 : „Stůj! vytáhni ho z toho okna.“ Joke 4 : „Utíká, sakra zapadli jsme s autem v poli“ joke 5 : „Azore ticho“ Joke 6 : Můžeme se schovat tady za tů plachtu? Joke 7 : ??? pište:)

4.11.2008, 10.23
Peťulka- Jasenice

to Hans Litava: To byl adrenalin co? prvně vyskočit z okna, pak někde utíkat po poli, a přitom se schovavat před nima, aby tě nenašli, jak obcházeli kulturák..No,jasny, jsem to já, ale pravej proud. ale to neva..No, slyšela jsem, jak ses prochazel po okolí Čikova, všechno mi kluci líčili:-D:-D , tak aspoň znáš okolí Čikova:)))..Hlavní je, že nás nechytli..:)

4.11.2008, 15.40
Hans Litava

To Peťulka- Jasenice: Tak jasný procházka pěkná hlavně když člověk slyší furt nějaký psy štěkat :):). Tj hlavně že nás nechytli ale tak zas mejt třeba taxík od chlupatej taky není na zmar :):):)

4.11.2008, 16.02
Ondra - Čikov

Joke 7: Pane,mohl by jste mi ukátaz občanský průkaz ?? Ty vole, počkej, mám panáka…pane,to bych mohl brát jako urážku veřejného činitele!! a co ta občanka ?! Ty vole, vykuř mámě !! :-D:-D já když to slyšel, o týhle debatě v kořalně mezi policajtem a jednou dotyčnou osobou, tak jsem myslel, že asi umřu smích…prej ty vole vykuř mámě :-D:-D…

4.11.2008, 16.04
Marus-Netin

to Peta-Jasenice :Moc vam dekujeme holky:)jahody chutnaly skvele,tedy aspon co si pamatuju:D jinak akce byla paradni,ale to rano bylo hodne tezky,zdarec.

4.11.2008, 16.17
Voříšek-Litava

Tak na naších stránkách www.sdhlitava.cz najde pár fotek z vyhlášení ŽL tak se mužete koooknooot ;)

9.11.2008, 21.59
Marus-Netin

vzkaz pro Petku a Macka-Jasenice:holky ja vas pretrhnu,proc jsem skoro na kazdy fotce!:D to si s vami jeste vyridim,a muzu vas poprosit,poslete mi kazda na sebe icq,dekuju,ahoj?:D

10.11.2008, 17.59
Ondra - Čikov

Heh…jen jim dej ;)

10.11.2008, 18.15
Peťa - Jasenice

to Maruš – Netín:ne na každé fotce jen na většině :)). Mé icq: 488–339–560. Marcely icq: 496–000–619. No vyřídit si to můžeme u panáku s jahodama :)

10.11.2008, 20.13
Peťulka- Jasenice

No jo, tady by někdo jen chlastal,že Peťo a Maruš:D:D…?ještě štěstí, že jsem ty jahody s váme nepila:D..

10.11.2008, 20.15
Peťa - Jasenice

To se projevila ta pravá :)), která má výpadek paměti, že??

10.11.2008, 20.43
Hans Litava

A holky začínáj válku o tom kdo si co pamatuje :). Pokračujte at se zasmějem :)

11.11.2008, 14.30
Marus-netin

s jahodama koncim:D to bylo bez tak ono co me polozilo,jinak bych vydrzela az do konce a abych pravdu rekla,tak si nepamatuju skoro vubec nic,ty fotky mi trosku pripomnely co jsem tam vyvadela:)

11.11.2008, 17.13
Peťa - Jasenice

No Hans, myslím, že si toho taky moc nepamatuješ po tom, jak si vypadal :))

11.11.2008, 20.41
Jirka Stanoviště

No teda…Jahody :))) A já myslel , že v Netíně frčí jogurt…

12.11.2008, 07.09
Kidal Netín

No, no, nebuď úchyl!

12.11.2008, 17.56
Hans Litava

No já si pamatuju všechno ale podle toho co říkala Peťulka tak jste si mně z někým spletli. Já byl ok pamatuju všechno

12.11.2008, 19.49