Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Heroltice | ↓↓↓ jít dolů |
tak sup sup chvalme i kritizujme…...me osobne se dnesni soutez fakt libila…. mam akorat kritiku na ty dva PANY co mluvily do mikrofonu, mely jsme taky ten pocit ze se asi nemaji moc v lasce??
Muze nekdo napsat vysledky – alespon ramcove. Diky.
soutěž v Herolticích mooc fajn, přátelská atmosfera, výborná gulášovka a ti dva u mikrofonu(určitě jen přátelský pošťuchování co Luďo?)jinak výsledky, fotky i průb. pořadí mužů je na stránkách Čikova. Na stránkách Olší je zase článeček jak se nám líbilo v Herolticích, chcete -li mrkněte se.
heroltice strašný myslel jsem si že ŽL má vetší uroveň a dorazilo mě to finále. losovat ze všech kde to jsme!!!
Za celé SDH bych chtěla poděkovat všem, kteří si našli čas a přijeli v sobotu k nám do Heroltic. Byli jste perfektní a gratuluji všem ke krásným výsledkům. Těm co se nevedlo…neva tak třeba příště to u nás klapne. Ještě bych chtěla vysvětlit, proč u nás bylo takové finále jaké bylo. My jsme si řekli, že ti co jsou na prvních místech, tak toho vyhrají dost. Proč tedy nedát šanci úplně všem??? Tak asi tak, myslím, že záleží jen a jen na pořadateli, jaké udělá finále (to mira sokol). Ještě jednou díky všem za účast
Sokolíku, neser….Snažili jsme se finále zpestřit a udělat pr.. srandu. Je věcí pořadatele, jak si to udělá a mám pocit, že jsi byl v týmu vítěze. Tak Na zraví..
Tak tyhle závody byla sada, dobrý časy jak sviň, jídlo mňam, ceny trochu přeházené, ale jinak supr závody. takhleby to mělo vypadat na každých závodech… už se těším n adalší rok;)
Mě se soutěž líbila moc. A hlavně to finále, bylo originální a byla u něho dobrá atmosféra i díky Netínu
Neměl by být Sokolíkův příspěvek podle zvyklostí smazán? (nenapsal odkud je). Jinak finále bylo fajn – Netín trošku zamotal hlavu i panu rozhodčímu… :-D
aha tak už vím, kdo je pan Sokol:
Miroslav Sokol (Žernovník) – místopředseda VCB
Žernovník a Žďárská liga??? to snad ani nejde dohromady :-D
Musím se Míry Sokola zastat, má s tím finálem pravdu. Ale hlavní nedostatek této soutěže byla dráha. Mluvil jsem ten den s dosti lidma a každý měl strach po ní běžet. A myslím si, že na to kolik tam bylo družstev, se to hodně protahovalo. PS: Co říkáte na kometátory soutěže?
Podle mě to není o dráze…ten kdo chce a umí běhat, tak běží na všem! Co se týče počtu týmů, soutěž byla naprůměrná, ikdyž povrch nebyl nejlepší, ale to je právě otom…rozběhnout se po asfaltovým náběhu a pak krásná rovinka…je to pěkný, ale není zajímavější právě náběh do kopce po koberci a pak do kopce a zase z kopce ?
bylo tady mrtvo tak jsem to chtěl trochu popíchnout.je pravda že ta draha byla špatná.Byl jsem letos akorát na závodech v Litavě a v Olší tak podle toho jsem měl měřítko.
Netvrdím, že umím běhat, ale po takovém povrchu se špatně i chodí. A nejsem sám, tento názor mělo hodně lidí, co ten den běželo. Počet týmu nebyl ani zdaleka nadprůměrný! Jsem zvyklý na náběh do kopce, u nás to máme taky tak, ale v Herolticích je to extrém.
V Herolticích bylo 33 týmů, víc jich bylo jen u vás- 44,Olší-36 a VM- 40, podle mě to nadprůměr je =)
Soutěž se nám líbila…Výborný maso, i když možná drahý, ale stálo za to.Dráha byla víceméně děs, ale když sem se poohlídl po okolí kopců, rozhleden a zvlněného terénu, těžko si Heroltičtí vycucají rovinu z prstu.Náběh do kopce vůbec neva. Ono to tak je, že ten kdo je spokojen s výsledkem je spokojen i s tratí a naopak…Překvapilo mě počet družstev..Objevují se nové týmy, pokud vyjde počasí, doufám že rekord ligy v návštěvnosti se podle stávající startovky rýsuje u nás, ale nebudu předbíhat. Každopádně by bylo fajn udržet pozvolně se zvyšující návštěvnost,
O ty tři centimtry bych se nevsázel určitě bys prodělal kalhoty .Rovinka vypadá jinak.
To Had: 1. V ženské kategorii by se dalo mluvit o velmi slušném počtu týmů. Ale v mužské je to bída, pro mě je nadprůměr 30 a více týmů. 2. U nás je to do kopce, rozhodně ne tolik jako v Herolticích, ale je. Běhám tam několikrát týdně, tak to snad vím líp než ty.
Já nevím co si stěžujete na dráhu. Běhá se na ní každej rok, tak snad by jste alespoň za ty léta mohli vědět do čeho dete ne? Jinak soutěž slušný. Já sem si nestěžoval :-D ale když dělali soutěž jako závěrečný kolo, tak to bylo lepší :-) Jinak přeju lidem z Heroltic, kteří se na tom podílí: jen tak dál
to Pája: u Vás to je k základně trošku nahoru, ale pod pojmem „do kopce“ si představuju něco jinýho… (spíš něco jako v Herolticích) :-) a jak říká Jára Cimrman:" Můžeme o tom debatovat, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to jak asi všechno, co proti tomu můžeme dělat…" Pokud to u Vás někomu připadá do kopce, tak já mu to neberu… :-)
Jo na Litavě….krásně dolů k základně a pak ten trhák nahoru k terčům. Hnusnej kopec.
Malej přizpěvek i ode mě :Dráha i když se na ní běži již po několikáté je hrozná a podle mě vůbec se nehodí pro pořádání okresní ligy.když ji porovnám se všemi tratěmi na ŽL tak mě jasně vycházi že je nejhorší,pořadatelé by se měli zamyslet jestli budou žadat o pořadani žl na rok 09 jestli ten areal je důstojnej pro pořadani tohoto typu závodů. Ke komentatorovi budto mu nenalivejte jeden rum za druhym nebo ho nezvěte je to hrozny od polky soutěže poslouchat pořad ty stejný bladoly.K finale nevím co se to rozmáhá na žl za moresy ohledně finale??? jednou je to posledních 5,pak prvních 5 a 5 losovat a třešnička na dortu tzv. finale v Herolticich 5 losovat děs!! mate na soutěži 4 tymy co dali krásny časy pod 18 sekund a ani jeden se neukaže ve finale to je trošku na hlavu , jestli chtěji pořadatele losovat družstva do druheho kola aby natahli soutěž je to jejich věc ale nenazyvejte to jako finale,protože to je uplně něco jiného.
tak konečně se taky můžu zapojit do debaty o Herolticích. Na této soutěži padají ty nejlepší časy a pochybuju, že by to bylo špatnou tratí, nebo tím sobotním větrem. Nic ve zlém, ale podle mě nezáleží na trati, hasič si musí poradit v každé situaci, taky vám volají jen když teda hoří někde nějaký babce kůlnička a ty velký požáry a akce o život posílají někomu jinému, protože se vám nechce do špatného nebo zarostlého terénu. Tak to je jedna věc, když se vám nelíbí trat můžete to komentovat a kritizovat, ale je jen na pořadateli jestli se zapojí do ŽL, podle mě mají Heroltice určitě zůstat. A k těm komentátorům asi není co dodat, bud se někdo zasměje, protože to neslyšel, nebo slyšel ale směje se stejně, protože je to slušnost a né řvat, že ten vtip je starej. A to losování je taky na hlavu. Dobře, družstva mají krásný časy pod 18 a už mají místa a ceny jistý, ale někomu se to nepovede, tak chce alespon zkusit štěstí v rostřelu. To, že je losování nebo jako posledních 5 je nejlepší nápad. Omlouvám se za chyby. Mějte se krásně
Naprosto souhlasím s Myškou až teda na to finále. Sice nám doslova spadla bečka do klína, ale pokud chcu dělat nějaký finále, tak by se v něm mělo ukázat to nejlepší. A že se holt někomu útok nepovede? To je sport. Příště se zase zadaří někomu jinému. Jak říká František: Nová hra nová naděje :-)
Souhlasím stím že do finále by měli jít ti nejlepší plus jeden či dva po losu.
TO Ondra – VM: I to je možnost
Dobře kluci, přehlasovali jste mě…... :-D