Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Katov | ↓↓↓ jít dolů |
Na www.cikov.hasici.org jsem přidal výsledky, fotky a neof.pořadí ŽL po závodech v Katově. Dále také fotky ze závodů v Hlubokém – O pohár starostky obce.
Jsou tam nějaké chyby, hlavně už žen 2. až 4. a 10. místo. Prosím Katov o oficiální výsledky na email martin.kaman@seznam.cz, díky.
A zároveň probíhala soutěž o nejopilejšího závodníka. Protože jsem tam nebyl až do konce, prosil bych taky o oficiální výsledek, i když favorit se rýsoval už během dne a protože je to veliký bojovník, věřím, že si závěr nenechal sebrat;-)
To Martin Lhotky- chybu mám jen u holek ze Zbraslavi, aspoň teda podle tvých výledků…hold na to počítání už nejsem zvyklej..=)
Chybu máš i u našich holek v času, měly 20.01.
Oficiální výsledky, první sestřiky a rozstřely snad doplním večer.
Od pořadatele mám zprávu: „Tým Velké Meziříčí A přijde o body z důvodu nepřítomnosti na vyhlášení výsledků.“
Kidale,myslím,že tvoji soutěž vyhrál zajisté tvůj favorit Rosťa z Litavy (pokud počítame pouze závodníky),jinak by vyhrál ten security,co nam hlídal KATOVNU na vojích.Jméno raději nezveřejňuji :):)
Hurááá, tak to musíme s Rostíkem pořádně oslavit!
Jinak moc pěkná a pohodová soutěž. Až na ten koooooooopec…..
Ahoj,na odkazu http://www.ayrton.estranky.cz/…-sekeru-2008 najdete „pár“ fotek z proběhlé soutěže…...
Pár fotek od Raduš, výsledky doplněny o první sestřiky a rozstřely.