Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Lhotky 24.8.2008 | ↓↓↓ jít dolů |
SDH Lhotky vás všechny zve na další kolo Žďárské ligy, které se koná 24.8.2008 ve 13:00 hod na hasičkém hřišti. Doufáme že přijede v hojném počtu a že budou padat skvělé časy. Těší se SDH Lhotky
O.K. Jestli se nemýlím, tak dopoledne bude ještě probíhat soutěž v Novém Městě. Doufám, že se sjede celá liga na natrénování, abysme to potom ve Lhotkách po rovině pěkně ukázali. Přece Čechtín nezůstane jediným mančaftem, který dokáže dát na Litavské terče šestnáctku!!!!
ahoj soutěž v Novém Městě je zrušená z důvodu rekonstrukce ulice před hasičárnou
Běh do kopce, to už tady bylo, ale vést to výkopem…..no, škoda.
To Kubista:předpokládám že nebude náhradní termín…jestli ne tak příší rok zdarec…
To Petr Radostín:nevim zatím je to zrušený a nikdo nevi jestli bude náhradní termín nebo ne zdarec…..
chtěla jsem se zeptat, jestli se dá někde zarezervovat startovní pořadí do Lhotek?
Dal jsem k nám na stránky nějaký fotky,výsledky a je tam teda i to průběžný pořadí, ale stím se moc radši nechlubím, bojím se, že po tom dnešku tam budou zase nějaký chyby…tak když budete chtít, tak mrkněte…jinak pro Kidala:fotky Davocha v extázi mám(sice nic moc) :-D ale nevím,jestli to ukazovat,protože to co se tam dělo není moc obvyklí :-D