Žďárská liga v požárním útoku

Had - Krokočín

Chtěli by jsme Vás všechny pozvat 15.8. ve 20 hodin na předpouťovou zábavu v Krokočíně (hraje skupina Arcus rock), a zároveň poprosit radu ŽL o trochu pochopení v neděli 17.8. na závodech v Katově… (ale o tom až na závodech :-))

10.8.2008, 16.25
Myšák-VelMez

tak to bude zase něco, že. Hele pořád máte na střízlivění dva dny. My máme 16. kraj a poutovku v Netíně a pak Katov, ale tak tam se nám to pořádně ještě nepovedlo, alespon se zasmějeme….Užijte si to…

11.8.2008, 12.27
Ondra - Čikov

My jdeme v pátek na předpouď do Pyšela,sobota Hluboké – závody, pak možná zápas pokud stihnu,večer Netín a neděle Katov :-P…koukám perný víkend všude :-D ;)

11.8.2008, 13.59
Kidal Netín

Jo, jo, hlavně nevystřízlivět…. My máme stejný problém, ale myslím, že už dříve se dohodlo, že poutě netolerujeme. Ondro, kdybys to potřeboval, tak nastoupíme na vyhlášení ve vašem dresu:-))) Hlavně ti naši proudaři, abych se za ně nemusel stydět….. výstřiky 16.20 a srážení???!!!!???A­le dneska zas tahali gumu po hřišti…...tak doufám, že dotáhnou i mě.

11.8.2008, 22.34
michal-radostín

Hej zabava v netíně to zas bude v áleích nablito co??

15.8.2008, 21.08
Ondra - Čikov

Zábavy.. včera tam byli Stati a dneska RENOOONS !! Takže v áleích bude nablito 2× :-D

16.8.2008, 11.08
jana VM

to michal radostin a ondra cikov: tez jsem byla na zabave v netine….….…panove nevim jak to delate,ale meli ste pravdu….. v alejich bylo nablito

17.8.2008, 21.18
STRYKO=KATOV

A CO TAKHLE KATOV---PATEK NETIN,PAK DISKA MEDRIC,PAK DISKA BITES.SOBOTA RANO SVATBA,CHYSTAT ZAVODY,ZNOVA SVATBA AZ DO RANA A NEDELE ZAVODY AZ DO VECERA.A JAK TO VSECHNO DOPADLO??? NEJLEPSI UMISTENI NA Ž.L. A ZROVNA DOMA :) JDE TO I TAK,ZE ROSTO Z LITAVY HHH:)

17.8.2008, 21.34
Ondra - Čikov

Pro Janu VM, no jako já to naštěstí nepocítil na vlastní kůži, ale když jsem odpoledne vylezl v Katově na to sluníčko, tak jsem od toho daleko nebyl :-D a když jsem viděl Miry z Netína večer na zábavě a pak jak na tom proudu „letěl“ tak jsem to taky moc nepobíral :-D zřejmě tyto stavy podstivě trénuje ;-)

17.8.2008, 23.32