Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Krokočínská pouť | ↓↓↓ jít dolů |
Chtěli by jsme Vás všechny pozvat 15.8. ve 20 hodin na předpouťovou zábavu v Krokočíně (hraje skupina Arcus rock), a zároveň poprosit radu ŽL o trochu pochopení v neděli 17.8. na závodech v Katově… (ale o tom až na závodech :-))
tak to bude zase něco, že. Hele pořád máte na střízlivění dva dny. My máme 16. kraj a poutovku v Netíně a pak Katov, ale tak tam se nám to pořádně ještě nepovedlo, alespon se zasmějeme….Užijte si to…
My jdeme v pátek na předpouď do Pyšela,sobota Hluboké – závody, pak možná zápas pokud stihnu,večer Netín a neděle Katov :-P…koukám perný víkend všude :-D ;)
Jo, jo, hlavně nevystřízlivět…. My máme stejný problém, ale myslím, že už dříve se dohodlo, že poutě netolerujeme. Ondro, kdybys to potřeboval, tak nastoupíme na vyhlášení ve vašem dresu:-))) Hlavně ti naši proudaři, abych se za ně nemusel stydět….. výstřiky 16.20 a srážení???!!!!???Ale dneska zas tahali gumu po hřišti…...tak doufám, že dotáhnou i mě.
Hej zabava v netíně to zas bude v áleích nablito co??
Zábavy.. včera tam byli Stati a dneska RENOOONS !! Takže v áleích bude nablito 2× :-D
to michal radostin a ondra cikov: tez jsem byla na zabave v netine….….…panove nevim jak to delate,ale meli ste pravdu….. v alejich bylo nablito
A CO TAKHLE KATOV---PATEK NETIN,PAK DISKA MEDRIC,PAK DISKA BITES.SOBOTA RANO SVATBA,CHYSTAT ZAVODY,ZNOVA SVATBA AZ DO RANA A NEDELE ZAVODY AZ DO VECERA.A JAK TO VSECHNO DOPADLO??? NEJLEPSI UMISTENI NA Ž.L. A ZROVNA DOMA :) JDE TO I TAK,ZE ROSTO Z LITAVY HHH:)
Pro Janu VM, no jako já to naštěstí nepocítil na vlastní kůži, ale když jsem odpoledne vylezl v Katově na to sluníčko, tak jsem od toho daleko nebyl :-D a když jsem viděl Miry z Netína večer na zábavě a pak jak na tom proudu „letěl“ tak jsem to taky moc nepobíral :-D zřejmě tyto stavy podstivě trénuje ;-)