Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Kuřimské Jestřabí | ↓↓↓ jít dolů |
Vážení, tímto Vás všechny zvu k nám do Jestřabí na další kolo. Dostali jsme se do problémů s lidima a proto jsme se zatím letos moc neobjevovali, přesto věřím, že k nám rádi dojedete bojovat o body, nebo se aspoň podívat a určitě nebudete litovat! Tak čus. Jo a je to v sobotu ve 13. To jen, že v Hasičských novinách je neděle. Zůstalo to tam, protože jsme s termínem cukli, jelikož v neděli je VCB v Černovicích.
Chci se zeptat, jestli se tu dá nějak rezervovat pořadí? Dík za odpověď.
Informace a rezervace pořadí na tel.:604946845 Petr Tomek
Chtěl bych Vás tady poprosit, jestli by jste nám někdo nešel v KJ na rozdělovač, dneska na tréninku jsme měli hodně ošklivej úraz, takže nemáme nikoho kdo by tam šel…?????
Ondro, rádi bychom pomohli, ale stačí jeden člověk v práci v kombinaci s geniálním pravidlem o půjčování a nemůžeme pro vás nic udělat. Rosťa.
Jasný, chápu…no, Mara co nám běhá rozdělovač, říkal, že to zkusí rozběhat…má teda obražený celý lýtko,ale snad to klapne a když ne, tak doufám, že v KJ někoho seženem…
Kdopak asi ta pravidla dělá….že? Holt letos to asi budeme muset vydržet, připravte si písemné návrhy do příštíího ročníku na změnu pravidel.
Rád bych šel za Čikov, ale sám jsem śi za sebe musel najít náhradu….ale já většinou nedávám, tak máte asi štěstí:-)
Mara na rozdělovači je naštěští OK, děkuju všem za ochotu :-!
Chci strašně moc poděkovat Netínu, že nám opět půjčil mašinu, savice, košík a za spojařku děkujeme nejvíc….
Dotaz – výsledky – nejde to zajistit na tyto stránky rychleji (např. do 24hod po konci závodů)? Co Laďo (Kidale)- nebo to musí jít ofociálně přes radu (nebo až příští ročník)? Ne všichni čitatelé těchto stránek jsou přímí soutěžící anebo nejezdí na každou soutěž. Díky.
Ondra, Rosťa, Kidal: To bylo dojemné, ach… zamačkávám slzičku. Hlavně, že to dobře dopadlo!
Výsledky z Kuřimského jestřabí
Ťažký, stále platí to, co jsem napsal v diskuzi k Lavičkám. Jinak od příštího roku bych chtěl, aby zadávání výsledků bylo záležitostí pořadatele. Vytvořím webové rozhraní, v době předschůzové (tzn. po sezóně) s Kidalem zkusíme vymyslet, jak na to. Snad se podaří udržet úroveň výsledkovek.
Na stránkách SDH Litavy jsou k vidění nějaký útoky z Laviček a Kuřimského Jestřabí
Jo ale nějaký ty fotešky by nevadily… :-(