Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Kdo z týmu dělá nejvíc práce | ↓↓↓ jít dolů |
Tak kdo to podle vás nejvíc nadře? Bavil jsem se o tom s Kidalem a ten ví kuloví, tak mi taky řeknite svůj názor.
Tak u nás vždycky ten, kdo má týdenní službu na sečení hřiště. :-)))))
Ondro, to je pěkná blbost, že Kidal ví kulový. On totiž Kidal ví úplně všechno, můžeš se spolehnout. Rosťa.
A co ještě přidat naopak taky toho kdo dělá úplný hovno?:-d
Od nás z týmu se nejvíc letos nadřel Rosťa v Čechtíne. Po klasické soutěži, probíhala soutěž dvojic, ve které jeden musel vézt toho druhého v kolečku a po zdolání dráhy museli soutěžící vypít v co nejkratší době teplé lahvové pivo. A to co zde předvedl náš Rosťa, jsem ještě v životě neviděl. Nikdo nezvládl pití piva tak jako Rosťa, vypít 4 teplé lahváče během půl hodiny a na ex, to chce pořádný kus práce :D Po prvním pokusu měl Rosťa již tolik fanoušků, že je nemohl zklamat a celou disciplínu jsme si třikrát zopakovali. Nakonec jsme skončili na hezkém druhém místě. Rosťa se pro tým asi nadře nejvíc :)
No 4 lahváče za půl hpdiny na ex, to teda pil asi hodně pomalu „na ex“. Jo a Rosťo ty to bereš na lehkou váhu, ale kde by byla Ždárská liga když by nebylo takových lidí jako Kidal, je pravda že dělá i kraviny „ale ze srandy“ a nikdy nemíchá „slovo vážnost ze srandou“. A nejvíc se nadřou pravě tihle, ti ktěří neznají slovo nemám čas,nebo nechce se mě,ten kdo dělá nejvíc, je ten, kdo to dělá rád a bez ohledu na výkony týmu.OD TOHO SI MYSLYM ŽE JSOU TADY HASIČI.
Ondro, ty jsi mě nepochopil, samozřejmě že to nepil celou tu půl hodinu. Měl to pokaždé vypité za pár vteřin.
Hmmm, tak to vypadá, že jsem si tohle téma zaplatil… Nebo že by kluci něco potřebovali?