Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Spory zkrz kontrolu v Netíně | ↓↓↓ jít dolů |
Prej na mě byla nějaká reakce jenže sem si to nestihl přečíst tak proto zakládám na doporučení nový téma. Co se tam psalo?
Jak může krab dráždit hada bosou nohou, když má klepeta? Rosťa.
Ted prej dráždím dawocha…. :)
A myslim ze tak uplne bosej nejsu :)
Nemíním nikoho hrubě urážet. To dělají lidi bez argumentů, ale posílám důkaz o tom, že si nevymýšlím. Toto mi napsal Jirka Urban ze Stanovišť na ICQ (kopírováno z historie ICQ, můžu nechat kdykoliv k nahlédnutí): "…Had (14:46:41 27/05/2008) Pro smích jsme možná vám a vám podobným, ale to značí jen vaši hloupost
Jirurb (14:47:17 27/05/2008) A co jsi slyšel…?Jsem byl u auta a přišli pro mě Sychotínští že púrej nějakej debil z Krokočína dělá čárky, at tam jdu…Tak jsem tam šel…Pak sem u auta řekl, mimojiné před Štěpánkou to co ti interpretovala…
Had (14:47:27 27/05/2008) Ne nadarmo se říká Sláva vítězům, ČEST poraženým
.…" citace je doslovná, nic není upraveno ani vynecháno.
:-d:-dNo ty vole….Já snad potento smíchy…Nemyslíš, že seš na úrovni toho co se naváží do Martina ze Lhotek?
myslím že věci co se píšou na ICQ osobně by měli zustat v historii…. když to takhle bylo tak je to pěknej bonz….
ne, když to není rozhovor, ale výsměch. Já jsem to nijak rozmazávat nechtěl, jen jsem na to upozornil. To jste rozmázli vy, co jste tvrdili, že jsem si to vymyslel a chci vás poškodit – to jste mě k tomu donutili.
:) kdyz si to takhle myslíš….. ještě pořád čekám na to co mě chtěl ten dawoch….
Tohle jsou žabomyší války, které nemají nic společného se Sychotínem a ani nepatří do „veřejné diskuze“ o ŽL.
Měl jsem smazat už původní Hadův (pomlouvačný a nic neřešící) příspěvek.
Má vůbec někdo odvahu řešit ty předčasné odjezdy?
Ano, má. Na dvou soutěžích jsem to kontroloval já, u nás jsem poprosil Ondru. Budu asi sprostý, ale sere mně celá tahle diskuze, a trochu i Ondra(sorry)¨, když měl podezření na porušení pravidel, tak se to mělo řešit hned na místě a ne až teď. Je to minimálně žinantní….
Kidal: díky za vysvětlení, tím je řečeno vše.
Když se v téhle diskuzi nebude řešit porušování pravidel na soutěžích, tak už zbývají jenom osobní výpady a návrhy na změny pravidel, což vede taky k osobním výpadům. To je maximálně žinantní… ať už to slovo znamená cokoliv.