Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Maršovice | ↓↓↓ jít dolů |
Zdar, písněte mi někdo prosím z Maršovic na icq 480–020–909. Potřebuju poradit něco okolo přespání:)dík.
zase 1 bod. krása.
Super závody! Výborný ceny, výborný jídlo (mimochodem excelentní dršťková), výborná trať. A i když jsme byli nejpomalejší dokončenej útok ve finále, tak musím říct, že i výborný finále!! Kéž by bylo každý finále takhle originální… :-)
nejaké výsledky???
No výsledky muži: 1. Litava 18:41 2. Stanoviště 3.Krokočín 4. Sychotín 5. Netín. Ženy: 1. Lhotky 2. myslím že Maršovice a 3 nevím. ostatní časy si nepamatuji
Taky se přidávám ke kladům, až na nějak špatně objednaný počasí, ale lepší než déšt. Na půjčený savice, koš a mašinu, posléze i barbus(NETÍNE DÍKY) mám ze závodu dobrej pocit. Krásný ceny. Ještě že jsme jediný z družstva se sestrou co máme pejska:-D….Fakt super!!!
musím se přidat ke chvále soutěže v Maršovicích, přestože soutěž pořádali poprvé, zvládli to na 1 s hvězdičkou. Výborný ceny, skvělý jídlo,hlavně perfektní atmosfera.I ty rozstřely.,pro všechny stejný podmínky a i když jsme nevyhrály, ta pizza….prostě jediná stinná stránka byla naše opětovná bramborová medaile, kdy nás Heroltice daly o jednu setinku…ach jo:)
Chválit, chválit, chválit…..cítil se někdo jako na prvním ročníku? Já tedy ne. Jen malá technická, do příště by to chtělo vybavit startéra a technického rozhodčího ochrannými sluchátky. Jak říká František: „jatečné náboje…“. Že jsem blbej, s tím jsem se už naučil žít, ale být u toho ještě hluchej…:))
Noo…do brokovnice to daleko nemělo :-D
Pro Maršovice: pošlete mi prosím výsledkovou listinu na email martin.kaman@seznam.cz
Také se připojím s pochvalou.Moc pěkné závody. Mám prosbičku. Nemáte někdo natočený náš útok. Bych na to rád kouknul.Kdyžtak mi to hoďte na mail havelka@email.cz nebo na nějaký úložiště a já si to stáhnu. Díky moc
Mno, váš útok jsem sice nenatáčel, ale nic moc ke koukání….;-)
Zdravím všechny, závody mě osobně velice mile překvapily, pěkný výběr jídel, příjemná obsluha(především u stánku s pivem:)) úžasný ceny – i na tom našem posledním místě, kladně hodnotím i WC no zkrátka super závody…
Děkujem všem družstvům, kteří přijeli podpořit naši soutěž, všem rozhodčím a hlavně pro Frantu Bukala za perfektní výkon u mikrofonu „nová hra nové naděje“
Zdravim všechny hasiče.No jesi byl tohle první ročník tak to mě řekněte jak bude vypadat ten druhej a další..Byla to super soutěž a měli jste to krásně zorganizované a i jídlo bylo perfekt.A ten roztřel to ani nemluvím jen škody že jsme se tam nedostali my vid Kidale.. :D
vsichni tady chvali jo ja jim to neberu bylo to fajn….jen jedina vec se mi vazne nelibila…..sla jsem si koupit parek v rohliku(pac jsem mela na nej chut) no a koukala se jak mi ho delaji, takze: nez se ten rohlik dostal do mych rukou, maklo na nej min 2 chlapy a jeden malej kluk(12) ,co si to tam ridil a daval mi parek do rohliku), a to prosim vsechno bez ubrousku. tim bych jen chtela poukazat na hygienu, nejsem na to hakliva, ale prestala jsem na ted parek mit tu chut. a stejne nebyl dobrej.jo to je secko, tak zatim
Radostín: jo, jo, tak vás to mrzelo, že jste si mermomocí chtěli něco urvat, že jste pořadatelům aspoň prázdný obaly chtěli odtáhnout. Ještě že vás při výjezdu na silnici chytili :))
janě: no a kdybys viděla, kde ty ruce měli předtím…..a ty dbej trošku na hygienu češtiny, než to po tobě přelouskám, tak přestávám mít taky tu chuť :)ale jinak nic ve zlém
Hygiena…myslím, že když jde košař do vody nebo ať béčkař nebo proudař tahne špinavou hadici a pak si dá párek je v podstatě to samý…tohle mi příjde moc jako přitažený za vlasy…a ten párek byl dobrej- nám teda chutnal a to jsme měli každej minimálně 2…
Videa samozřejmě mám Aleši i váš útok ale nevím kdy ho stačím přehrát protože my blbne pc ale zítra budu mejt jinej takže to zkusím udělat snad do čtvrtka to bude
Pro ty co tam nebyli:-) Co se dělo při roztřelu
Kluci a holky z Maršovic ukázali, že jsou to nejen dobří závodníci, ale i skvělí organizátoři. Perfektní závody, pár docela dobrejch nápadů na zpestření. Jen tak dál! Mimochodem gratulace k druhému místu Vašich děvčat.
Pro Janu z VM:Tvou kritiku beru na ubrousky se..!!Až přijedeš příště přidám Ti i klíště.Byly jste dobrý holky,ale naše byly lepší!!!A všem klukům děkan za zastání smekám! :-D
Závody super, moc povedený a chtěla bych moc moc pochválit občerstevní,fakt super, bylo to vynikající byli jsme si několikrát přidat!:-)
Zdarec.Chtěl bych vzkázat do maršovic,že to byla super akce…jen tak dál! .-) To Jana VM:měla sis dát tu výbornou dršťkovou co tam měli,páč neměla chybu…
To Ondra – Čikov:nemáš tam taky náš útok na videu???dik
To KIDAL:nojo zavidis vid…J kidale a kdo presne pucuje ten gril??
Pro Petra z Radostína: Bohužel nemám, ale jestli chceš, tak v Olší pořídím, ale kvalita lepší nebude…
Jak si to tu čtu, tyk výsměšky některých na adresu druhých sou docela ubohý a ke sportu s to vůbec nehodí!!! Ale soutěž musím pochválit, pořadatelé si s tím dali hodně práce a byl vidět i výsledek. Ceny úplně super, tolik věcí za 15 místo sme si ještě nikdy od nikud neodvezli. Paráda jen tak dál =o)
Kuba: A některých napomínání druhých za to, že se vysmívají třetím, to ke sportu patří?
Připojuji se k Ondrovi 10.6.2008, 14.56, co to bylo za rozstřel?
Pro Martina:Finále šlo prvních 5 z mužů a žen s tím rozdílem, že všichni měli společnou mašinu-je to nejaká nová (byla k vidění předloni na závodech v ZR u stadionu-tříválec V3,44kW,obsah kolem 1200ccm s aerodynamickým oplechováním a velkym červeným stoptlačítkem navrchu)…tak asi tak…víc ti kdyžtak řeknou kluci z maršovic :-D
Jo, v Maršovicích tam je krásně. Kdo odjel před osmou večerní, udělal chybu. Rosťa.
jj souhlasím Rosťo není nad to vrátit se ze soutěže domu skoro za tmy
Ahoj lidičky chcu se omluvit za Fekyho z Maršovic trochu neni ted ve formě přehnala to ještě jednou omlouvám se
Myslím, že není se za co omlouvat…reakce je celkem na místě a je dobrá :-D
Chci reagovat na slovní přestřelku mezi Janou VM a Fekym z Maršovic.Děkuji Janě za její reakci. Chápu že jsou lidé, kterým toto může vadit. Musí to být pro nás ponaučení, aby jsme se této chyby příště vyvarovali.Co mě však velice mrzí je reakce Fekyho. To asi, jak někteří předeslali se sportem opravdu nemá nic společného. Vysmívat se někomu, po jednom úspěšném závodě, že naše holky jsou lepší beru jako špatný vtip. Ony samy ví,že toho ještě moc nedokázali, aby se mohli nad někoho povyšovat. Proto než začne Feky příště psát, měl by si uvědomit, že celá tato diskuze i závody se nesou v přátelském duchu a je škoda to tímto způsobem narušovat.
Mašina na roztřel byla zapujčena firmou KOMFI Lanškroun provoz Nové Město na Moravě. Objem 1,2 l, 40kW, tříválec, el. vstřikování, 3650 ot., při 8 bar. dává 1740 l/min vice na www.komfi.cz Tímto děkuju firmě KOMFI za zapujčení a doufám, že nám bude firma nakloněna. A také děkuju všem, kdo tuto soutěž chválili i těm, co kritizovali, neboť kritika je rozum zadarmo a slibuji, že se budem snažit příští ročník ještě lepší.
Vážení a milí OMLOUVÁM SE.Omlouvám se,že jsem nepřidal velké uvozovky.Ani ve snu by mě nenapadlo co rozpoutá nevině myšlená „říkanka“.Nikoho jsem se nechtěl dotknout ba ani narušit.Jen doufám,že slečna Jana z VM má smyslu pro humor alespoň o fous víc než někteří z nás.Ještě jednou se všem dotčeným omlouvám!
Feky, neřeš, nepřepínej.
Proč ještě nejsou fotky z maršovic?
Kubo, hnedka, jak fotky zmenšíš a pošleš Martinovi, tak tady budou. Rosťa.
A jako kde bych je vzal??? :-D
No přece nafotil.
Tak jo du na to… ale neím jak to udělám… jinak dík… chytráci :-D
Na stránkách www.sdhlitava.cz v sekci fotogalerie jsou videa ze závodů z Maršovic a Netína. Kdo má zájem napište názor na videa do návštěvní knihy díky
Feky- slecna Jana z Vm ma smysl pro humor alespoň o fous víc než někteří z vás:)…..chci jen reagovat na vase poznamky…...nemela jsem zajem aby ste to nejak rozmazavali.jen jsem si dovolila rict svuj nazor…pardon uz to nikdy neudelam…..tyhle stranky ztraci smysl….dlabu na ne
Milá Jano, třeba v posledních sedmi dnech mi Kenny poslal výsledky Olešské špricny, Míra z Olší krásné fotky, Pepa z Laviček pozvánku a upozornění na uzavírku ve Velkém Meziříčí. Komu je to málo, může odsud zabrousit na stránky sborů ze ŽL.
V červnu web Ždárské ligy navštívilo 1356 unikátních návštěvníků při průměrném denním počtu 245 návštěv. Čili toto chci říct, že tyhle stránky smysl mají!
Že tu řešíte, jestli byl párek v rukou tří nebo čtyř chlapů nebo chlapců (a to jsi asi neviděla výrobu ve fabrice :-), že by ti Feky k němu přidal žížalu nebo chrousta, načež ho tři lidi pochválí a pět pokárá za nesportovní chování, on se pak omluví a ty nakonec prokážeš svůj smysl pro humor tím, že vše stornuješ a prohlásíš, že jsi to nechtěla rozmazávat…
… proč ne, ale takové věci se nesmí brát moc vážně. Na vážné věci máme Radu ŽL v čele s vrchním znevažovatelem :-)
Dostávám se do schizofrenní situace, píšu mimo téma a měl bych se vymazat, přesunout nebo uzavřít téma. Tak abych napsal aspoň něco na téma Maršovice, zde jsou ženy z Maršovic v Maršovicích a muži z Maršovic v Maršovicích. Hezká videa. Doufám, že neobjevuju Ameriku.
chtěl jsem se zeptat kam mám poslat fotky z Maršovic díky moc
martin.kaman@seznam.cz
mlčím…
Nikdy nebo navždy!