Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Rady a tipy | ↓↓↓ jít dolů |
Chtěl bych nějakýho proudaře poprosit o radu, v kolika metrech pouštíte klubo z ruky? Moc díky za radu…
Dle našich zkušeností 18 m od nastřikové čáry.. když to proudař stihne na čáru tak bude mit krasně rovnou hadicu
Já právě dneska když jsme měli trénink, tak když jsem to pustil brzo, tak se do toho nalila voda a konec, ale když pozdějc, tak to bylo v pohodě, tak mě to právě zajímalo..jinak moc dík ;-)
Někdy se koukni na značky, co si proudaři sprejují na dráhu. Většinou jsou od 18 do 20 metrů. V tomhle rozmezí to bude ideální.
Já právě u Vás v Litavě jsem čuměl, jak všichni chodili a pak to tam byla čára na čáře :-D…tak mě to zajímalo kolik je to metrů, ja jsem to měl naměřený na 20 od čáry u terčů…
20m ideální vzdálenost
Je to spis podle toho komu to jak vyhovuje.. chce to vyzkouset… ale znacky sem jeste nevidel dal nez v rozmezi 18 az 20 m
ja myslím, že záleží na délce hadic. mi máme obě 19,5 metru. tak od čary měříme 20 a k rozdělovači 19,5. aby jsme při maximálním natažení byli od čary toho půl metra a nepřešlápli čáru.
No…dneska začnu na 18ti m…
Oko vidí né, musíš jen zkoušet a zkoušet
To Ondra – Čikov: Abych se taky přidal jak to tu čtu… Souhlasím s lidma že se to pohybuje od 18 až 20m.Dál bych přidal, že ti záleží na tom jak daleko máš sponky od „kluba“ co neseš v ruce.Tahat je 2m za sebou po zemi a nebo nést 40cm pod klubem je rozdíl…
Tj jasný..já si právě nebyl jistej kolik na metrů si to mám naměřit ;-) jinak dík..