Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / 7+6 | ↓↓↓ jít dolů |
Zdravím všechny hasičky,hasiče a příznivce požárního sportu.Máme za sebou 2 závody ligy a tak bych se chtěl zeptat formou ankety jak Vám vyhovuje pravidlo o střídání lidí 7+6?Stačí když se vyjádříte stylem souhlas –nesouhlas,ovšem podmětné návrhy a připomínky jsou vítány Za sdh Litava říkám nesouhlas s tímto pravidlem.Ne proto že bychom nedaly dohromady soutěžní teamy ale proto že se nám omluvilo několik družstev z účasti na naší soutěži a to každého pořadatele mrzí Lukáš H.
Za drožstvo mužů i žen z netína NESOUHLAS
Za Stanoviště SOUHLAS, nemáme problém si vzít Stanovské o generaci starší hasiče nebo při vyjímečné nutnosti půjčit jednoho chlapa z týmu, který členy nakupuje stejně tak vyjímečně jako my.Z hlediska pořadatelů uvidíme.Kdo jmenovitě vám odřekl účast kvůli tomuto pravidlu?
za Žernovník nesouhlas
SOUHLAS
Souhlas
Rozhodně nesouhlas.
Za lavičky rozhodně taky nesouhlas
Už zase Litava a Žerňas, prosím, aby hlasovaly týmy jen jednou a ne Lukáš+Krab+Pája.Protože ti mají stejný záměr a to běhat spolu, takže vskutku to máme jen jeden nesouhlas ještě s Netínem. Samozřejmě že SOUHLAS s pravidlem co udržuje týmového a sportovního ducha.
To Pavel V.M.- co si me beres do huby.. poradne si precti co sem napsal a dojde ti ze sem hlasoval za Žernovník a ne za Litavu
A skore podle toho co sem pocital je 4:4 kdyz pocitam netin jako jeden tym.
omlouvam se ale asi spatne sem pochopil otazku takze se omlouvam a podporuju tymeveho ducha jak uz nekdo naznal takze ja sem pro souhlas
Já píši za sebe a ne za SDH Litava. Je nás v týmu sedm, máme 2 týmy a každý může mít jiný názor, takže nevidím důvod, proč by měl psát jenom jeden. A Krab píše taky za sebe. Takže bych příště prosil, aby ses do nás hned nenavážel!!
Ja hlasuju za celej Zernovnik (teda krom bab a mozna jednoho z kluku)
a po oprave lavicek je to teda 3:5
Souhlasim…s Pepou
nevím jak ostatní kluci, ale já davám SOUHLAS.
SOUHLAS
nesouhlas
NESOUHLAS
Soohlas,a,nejlepší by bylo zrušit půjčovéní závodníků ú plně.
souhlasím s našima
Nesouhlas
souhlas s našima
Naprostý souhlas s naším kolektivem a s dalšíma lidičkama co souhlasí :)
Ono přátelé nic není tak jednoznačné , jak na první pohled vypadá. Zakázat střídání, jak to má exl je samozřejmě možnost. Byl by v tom naprostý pořádek.Dokonce takový, že by rada měla z kontrolováním docela malou práci, protože by jaksi ubylo družstev, které je třeba kontrolovat.Bylo by to opravdu prosté: Nesložili jsme družstvo-jeden nám chybí, jsme prostě doma! Otázka zní: Je tohle pro ŽL dobré řešení? Pravidlo 7+6 vzniklo kůli proudařům, co si budem nalhávat. Ale jedná se pouze o proudaře? Já budu mít půjčeného chlapa ( třeba proudaře,to je jedno). Já mám družstvo vyřešeno a startujem. Za mnou příjde třeba Netín) protože mají podobnou základnu) a budou chtít udělat béčka. No a problém je na světě, Netínu nemůžu pomoct. Tak a v řiti je Netín. Přesně tohle způsobilo vzniklé a „oblíbené“ pravidlo 7+6. Má tohle snad něco společného z teamovým duchem? K nám třeba nepřijeli kluci z Míchova( což by taky byla ozdoba soutěže), protože s nima měl běžet rozdělovač ze Žernovníka. Míchovákům řekl soráč nemůžu, už by jsme byli dva co běžíme dvakrát. S pozdravem Rosťa.
Já si zase myslím, že se tohle nedá vyřešit takovým způsobem, aby byli všichni spokojeni. Proto podle principu demokracie by mělo platit takové pravidlo, které vyhovuje nejvíce lidem – to je zatím to stávající 6+7.
Ahoj..já do této diskuze nechci konkrétně moc zasahovat, souhlas nebo nesouhlas, jen chci říct, že mě mrzí, kam až v závodění došlo. Myslím, že je to trošku nesmysl…Na závody se jezdí, protože to někoho baví. My jako nové družstvo z Mezu, jsme měly cíl jezdit po ŽL, v pondělí před Memoriálem nám odvezli členku se slepákem a celá sezona bude bez ní.Bylo nás přesně sedm a ted máme skončit, jenom proto, že se to někomu nehodí?! Když chceme jezdit na závody bez spojařky a od druhého družstva si jednu půjčit, jenom proto, abychom měli radost z útoku, kterých zatím moc není, příjde mi to strašně nefér, zrušit pravidlo 6+7.Nezlob te se, ale za tímhle si budu stát. Jinak v Netíně…snad…
S klukama dáváme souhlas.
Jakmile bude družstvo setrénované, dokážeme ztráty jednoho či dvou lidí narychlo doplnit z řad mladých nebo veteránů. Výsledek pak třeba nebývá nic moc, ale co byste v pěti lidech chtěli… Anebo na soutěž nepojedem, svět se nezboří.
V soutěži velkého počtu pětičlenných až šestičlenných družstev nevidím žádné zvýšení úrovně soutěže, spíš naopak.
Já bych se moc asi nebavil o nějaké spoustě pětičlených družstev. Píšeš Matrine o něco o nezvýšení úrovně soutěže. A co asi tak divák víc ocení ??? Děláme to přece i pro diváky ne? Je lepší vidět sedmnáctku s půjčeným koněm,nebo dvacítku s odstaveným volem ? Toho vola si neberte nikdo osobně,mě se to jen rýmovalo, ale myšlenku to vystihlo. Kdo ví taky,jak se ještě dlouho udržím mezi koňama, že. Ale situace: první soutěž, první problém a druhá soutěž druhej problém rozhodně stojí k zamyšlení. Rosťa.
Dovolte, přátelé, i můj trošíček. Soutěže většinou pořádají pořadatelé a ti jsou velmi neradi, když jim místo třiceti družstev přijede deset. Sice s týmovým duchem, ale bez konkurence. Baví vás soupeřit pouze s Netínem nebo se chcete utkat se špičkovými týmy z republiky? Velká šance bylo otevření ligy světu, ale i ve světě mají lidé problémy. Proč má šest lidí stát kvůli jednomu? Když jezdím, mám šanci získat zkušenosti a půjčím-li si, riskuji minimálně, že mně to ten půjčený zkazí, protože s námi netrénuje. Dle mého soudu jsou dvě cesty. 1. úplný zákaz, 2. návrat k loňskému pravidlu. Trošku živelné souhlasení nebo nesouhlasení asi omezím na telefonickou SMS zástupců jednotlivých pořadatelů, protože jich se to především týká. (vyjma Kalů) Radě potom předložím počet SMS zpráv, které zpětně ověříme. Rámec zprávy necháme ve formátu SOUHLAS x NESOUHLAS se současnými pravidly o půjčování závodníků. Bude-li nadpoloviční většina nesouhlasit, rada se tím bude zaobírat.
Jo, sorry 606734079. A čekám na všechny.
Neměl se tenhle problém řešit na začátku zahájení ŽL, v průběhu je to docela hloupost…Takže jen pro, že víc lidí bude pro nesouhlas, naše družstvo bude celou sezonu sedět doma..To je výstižné..
Souhlasím s mysaken proc se to nezacalo resit na zacatku. Kvuli tomu ze me prasklo slepy strevo tak holky budou tvrdnou doma je celkem nesmysl(to si myslim ja)
Haha, na domácím závodě jste měly tři družstva, jedna holka vám onemocněla a rázem nepostavíte ani jedno? Ty pravidla jsou ale krutý.
Zkusme se prosím ještě chvíli držet původního Lukasova zadání – „SOUHLAS“ nebo „NESOUHLAS“.
100% nesouhlas… nebudu doma jen kvůli tomu že nám jeden člověk odpadl… a půjčování tu bylo vždycky a nikdy to nikomu nevadilo! Tak co tu řešíte
Martin:Kdyby jsi více směřoval své oči na závodění žen a ne pod sukně kolemjdoucích turistek, tak by sis možná všimnl, že jedno družstvo žen jezdí jenom na domácí půdu a do Širokého dolu, odrostlé dorostenky jsou všechny, takže ony budou jezdit, to jsou ty co byly diskvalifikovány a my jsme nové družstvo a je nás přesně sedm, což naznačuje, že bychom si celou sezonu musely půjčovat a zase je tady to, že když to víc lidí odsoudí, tak nebudeme moc. Ještě nějaké připomínky????ráda to vysvětlím
Je to ale ironie nejvice si minulej ročník stěžoval na pujčování váš trenér Standa Kratochvíl,že střídání 6+6 nebo 5+7 že je podvod a že se s tím musí něco udělat (byla to soutěž v Katově) Za Litavu jsem pro zrušení tohohle pravidla a návratu k 6+6 a nebo se to bude řešit stylem viz VM nebo Litava že si pořadate pusti družstva do soutěže mimo body ŽL a všichni budou spokojeni:))
tak se omlouvám,že řeším problém, kterej mě trápí za svoje holky. Nikdy jsem neřešila nic za pana Kratochvíla, podle mě je dost velkej a zkušenej na to, aby se mohl obhájit sám. Loni jsme neměly nové družstvo, se kterým chceme závodit ted. Klidně nebudeme soutěžit za body, nás to hlavně baví. Lhotky budou mít první místo, protože na to mají, nebo kdo je na 1.místě, ale my fakt do destíti prvních bejt nemusíme. Omlouvám se při každém vzkazu za chyby…Děkuji
No von taky standa to nekdy prezene….…...
neříkám, že ne,ale tohle je jenom mezi pravidly a soutěžním družstvem Velké Meziříčí ,,A´´
Se tu hádáte jak malí kluci. Já s tím pravidlem souhlasím ikdyž jsem měl honičku sehnat Béčkaře do Litavi. Když ten zbor nechce bodi tak je to soutěž pořádajicího a ten si může pozvat koho chce a když mu to dovolí tak za něj můžou jít dva ale bez bodu. Proč pak nedostali Černovice body v Litavě?
Neboť nebyli na nástupu.
Aha. To jsem ani nepostřeh. Takže když přijedu na soutěž dýl tak
jestli mi pořadatel dovolí jít mimo ligu tak můžu ale nedostanu body.
Chápu to dobře. Ale když na soutěž přijedu v pěti tak o tom
nerozhoduje ani pořadatel?
prostě nemůžu jít ani mimo ligu?
hallooooo. Kdo pak mi to vysvětlí? Je tu někdo takovej?
Ahoj. Souhlasím s Kubou z Litavy. Půjčováni tu bylo přece vždy. Dřív si na každej závodech někdo někoho půjčil protože mu jeden chyběl a šlo to. Byl to jeden tým s jedním cizím a ryskovali že jím to zrovna on zkazí. Já zásadně NESOUHLAS. Myslím si že by stačilo kdyby se mohl aspoň půjčovat jeden.
ale on se může půjčit jeden. Musí ovšem být z plného týmu. Skoro každý někdy potřebuje pomoci od druhých. Copak vás je v Medřiči málo?
Tak to vypadá že tomu nikdo nerozumí ani z rady Žl.
Jako čemu? Že přijedeš v pěti a půjdeš obligátně „mimo soutěž“? Když ti za to něco dají, proč ne, ale odzbrojíš tím další dva mančafty o půjčení. A Černovice nechyběly na začátku, ale na konci.
O přídělu bodů nerozhoduje úvodní nástup, ale ten konečný při vyhlášení. Musí na něm být min. 4 lidé z týmu. Pokud tam nejste, nedostanete body.
Ale pokud tam nejsi, ale členové výk. rady naznají, že fyzicky přítomen jsi(někde), tak třeba ze 3 týmů(což je 21lidí ), nemusí být na nástupu ani noha…viz. Velmez…3týmy holek..(těch 21 by se jim do těch 3stánků ani nevešlo)…ale to už je jedno, jen, že někdo je rovný a někdo rovnější…..
Pozor, holek z V.M. bylo 7+6+6, to je 19. A to už se do stánku vejde:)
a když už je řeč o těch bodech a pravidlech, myslím, že ty týmy co přijedou z jiné ligy o ty naše body(většinou ), až tak nestojí, když objedou 1nebo 2 závody.Vím, že to tady už asi bylo probíráno, ale řešením by bylo na začátku závodů se optat přespolních týmů, jestli mají zájem o body do Žďárské ligy, nebo ne.Protože pak nějaký tým se přijede podívat na 1 nebo 2 závody a totálně zamíchá pořadím.
To by bylo docela zneužitelné, protože bych si mohl na rozhodující závody pozvat špičkový tým, který ubere bodů a nebo se bodů vzdá v můj prospěch a pod. A když se tady poměrně horlivě řeší docela malichernosti, to by potom bylo tóčo. Matně vzpomínám na boj o titul mezi Lavičkami a Litavou, kdy se mezi ně vklínily Benetky.
Ohledně nástupu a přidělování bodů do ŽL jsme se s vedoucím rady žl a jeho zástupcem (Sklenář ,Handl),že na soutěži ve Velkém Meziříčí nebudeme odebírat body družstvům ,které se nezúčastnily nástupu z několika důvodu:soutěž se docela protahovala (každá kategorie speciální vyhlašování) stísněné podmínky před vyhlašovacím místem ,dále tma a zima takže skoro nikdo na sobě neměl dres příslušného kolektivu za který běhal(a) z těchto důvodů jsme přidělily body všem co dokončily Ohledně přidělování bodů do tabulky žl:osobně jsem na setkání zástupců rady žl v pátek před soutěži v VM navrhoval aby pořádající sbor při prezentaci ptal jestli kolektivy co přijedou závodit chtějí být bodovány do žl.Návrh byl odmítnut s tím že liga je otevřena a všichni co se zúčastní budou zařazeni do žl .Výsledek vymyšlení nové kličky tzv „start mimo soutěž” viz závody VM domácí kolektiv žen s 2 závodnicemi které závodily v jednom teamu,dále družstvo Čechtína ,které neprošlo technickou přejímkou .Tyto družstva nedostaly body do žl ovšem ceny si odvezli,protože ceny a poháry a výše peněz nad stanovený ligový limit jsou zcela v rukou pořadatele! Laďo skvělá připomínka let minulých ještě teď nemůžeme klukům z Benetic přijít na jméno.))Ale nemyslím si že by to byl případ naší ligy ,že by jsme si na požádaní pozvaly na okresní ligu 5 družstev z Extraligy aby připravili mého konkurenta o body abych mohl vyhrát ,spíše naopak slabší družstva by v klidu mohla bojovat o body i tam kde přijedou špičková republiková družstva(viz Litava)
jo jo to se nam to tema krasne zamotalo :-)
Tak to moc hesky ze se rozhoci zdarske ligi se rozhoduje jestli ma nebo nema odebrat V.M body za mastup ale ze za Lhotky team tam bila jedna holka to asi nikomu neva !!! PROSIM O VISVETLENI PREDEM DEKUJI
Mohl by někdo z rady udělat výklad pravidel a prohlásit ho za oficiální stanovisko rady. ohledně půjčování,a ohledně startů mimo soutěž co je možné a co ne. a v případě že to možné neni co následuje. Nějak se v tom přestávám orientovat. Osobně si myslím že jste si všichni nějaká pravidla odhlasovali a tudiž by jste je měli dodržovat a né nějaké starty mimo soutěž, nějaké vyjímky a podobné nesmysly. Nemáš nařadí v pořádku sorry příští soutěž, je Vás málo sorry příští soutěž, že družstva přestanou na soutěže jezdit, nejspíše ano ale na to se má myslet když se tvoří pravidla. Proto ještě jednou apeluji na radu a na výklad pravidel. Děkuji Pavel
Přečti si, prosím, ještě nejméně třikrát Lukášův příspěvek a potom ze sebe zase vyblij nějaké moudro!
To Dan V.M.: Tak ty si z prominutím vymýšlíš úplný ho..ny!!!! Na nástupu ve Velkém Mezíříčí byly holky z Lhotky Team všechny a můžu to doložit fotografií. Příště si pořádně rozmysli co píšeš!
Ten můj příspěvek patřil Danovi z V.M.
Jak tak čtu tu Lukasa zprávu tak je tu pěknej bordel.
Tak milí hasiči hasičky, myslím, že bychom měli tuhle debatu ukončit, jen osočuje každej každýho(začíná mi to připadat jak v politice…fuj)…nechtěla jsem aby můj příspěvek nějak vyvolával emoce.Nějak se nám z toho sportu, který snad máme všichni rádi…vytratila radost,hádáme se kvůli blbostem,prostě pravidla jsou pravidla, ale my všichni jen lidi,no ne?
Nejhorší je že ať se udělají pravidla jaký chcou tak se to stejně nebude někomu líbit. Vždycky se najde někdo.
Když tady daný osobě nejsou jasný pravidla toho nejzákladnějšího pravopisu, pochybuju, že mu budou jasná pravidla :-D :-D
To Mira:nevím jak pořadatel ohodnotil kolektiv holek z VM když šli mimo soutěž,ale na Litavě to bylo takhle družstvo Čechtína neprošlo přejímkou rozhodčího p.Vojty kuli nepovoleným úchytům na chladiči takže družstvo nemohlo jít soutěžit v rámci ŽL .Kolektiv Čechtína šel na přání pořadatelů sdh Litava .Předvedl parádní útok s časem 17,27 a vyhrál.A ted se dostanu k tomu proč mohl tenhle team stoupnou na stupně vítězů a pobrat všechny ceny putovní pohár,pohár za umístění,finanční odměnu,věcné ceny.Tohle vše umožňuje pravidlo Předávání věcných cen, popřípadě i vyšších finančních odměn je v plné kompetenci pořadatele. Pořadatel vyplatí finanční odměnu minimálně pro prvních 5 družstev mužů a 3 družstva žen Minimální ceny pro ŽL: Muži 1. místo 1 000,– 2. místo 800,– 3. místo 600,– 4. místo 400,– 5. místo 200,–
Takže jediné co družstvo Čechtína nedostalo jsou body do ŽL.Žádné družstvo co bojovalo o body a umístění do ročníku ŽL nebylo poškozeno protože 1000kč povinných dát podle pravidel se udělovaly až od 3 místa a povinných 200kč se udělovaly za 8 místo .Co se týče finále o sele také nedošlo k poškození žádného teamu protože i tohle je věc pořadatele .Tak teď mě Miro řekni kde vidíš ten bordel ? Jediné co bych chtěl dodat k téhle Litavské události je omluva od pořadatelů p.Vojtovy na technické přejímce.
V tomhle má Lukas pravdu. Je to věc pořadatele. A není ohodnocen body do ŽL.
Zdravím všechny. Vše, co teď píšu, je jen můj osobní názor. Myslím si, že tzv. „chození mimo soutěž“ je nešťastné. Při naší soutěži ve V.M., pokud byl družstvu B umožněn start mimo soutěž, mělo být družstvo na výsledkové tabuli až za družstvy, co nedokončila nebo byla diskvalifikována, protože družstvo žen Velké Meziříčí B porušilo nějaká stanovená pravidla a ostatní družstva nedokončila jen proto, že měla vše v pořádku a útok se jim nějak nevyvedl (třeba prasklo béčko před sražením terčů). To samé si myslím i o situaci kluků z Čechtína v Litavě (na této soutěži jsem nebyl, ale vycházím z toho, co psal Lukáš z Litavy). Pokud bylo vybavení kluků v nepořádku, měli by být hodnoceni jako družstvo na posledním místě. Myslím si to proto, že pak se nám klidně může stát, že na soutěž ŽL přijede družstvo XX, které se řadí k těm nejlepším týmům, vezme si užší a o 10 metrů kratší hadice, než je povoleno, řekne, že chtějí jít mimo soutěž a tu vyhrají s nejlepším časem. Je to sice dost přehnané, ale znáte českýho človíčka. A ve finále neprojdou technickou přejímkou stejně jako nějaký držáky na savice umístěné na chladiči. Body sice mít nebudou, ale tak co. Promiňte, ale třeba v Litavě byla soutěž se super týmy, ty časy na předních místech to potvrzují, a být první s časem 17:27 (vybavení neprošlo přejímkou, vše za první místo, 0 bodů do ŽL) a být jedenáctý s časem 18:56 (vše v pořádku, 1 bod do ŽL), to je rozdíl. Já si představuji pod pojmem „jít mimo soutěž“ to, že když už jsem přijel na soutěž a nesplňuji daná pravidla ať vědomě či nevědomě, tak mi může být pořadatelem umožněno útok odběhnout (třeba když mám už nachystanou základnu, protože jinak bych se mohl okamžitě sbalit a jed domů), aniž bych nějak zasahoval do výsledného pořadí. Nechci nikoho kritizovat, začíná nový ročník s upravenými pravidly a vždy se něco najde, ale je potřeba o tom diskutovat a najít kompromis. A jestli souhlas nebo nesouhlas s půjčováním, tak souhlas, i když je mi líto, že kvůli tomuto pravidlu jsme nebyli na soutěži v Litavě. Hasičskému sportu zdar!
Osobně taky nejsem nadšenej z termínu mimo soutěž. Rozhodně bych nikomu nedával ceny, když by měl třeba krátký, nebo úzký hadice, nebo mu v mašině hvízdalo turbo. Problém je v tom, že bazírovat,že na chladiči nesmí být nic je holej nesmysl. Rozhodně to není problém technické, ta se drží toho, co se na schůzi a posléze na schůzi rady domluvilo. Nějaké pomocné šroubky, pérka, či co útoku rychlost nepřidají. Zabrání pouze savici vlivem třepání se odvalit a spadnout.Samozřejmě je nesmysl, aby tam měl někdo třeba rýnháky. Když jsem na schůzi řekl, že bych tohle toleroval kůli bezpečnosti, tak to Honza Slámečka okamžitě smetl ze stolu a většina mu to jednoduše odkejvala, aniž by se nad tím zamyslela. Copak se asi může stát, když spadne savice na plyn a mašina se přetočí? Třeba vyletí ojnice a v bloku jsou díry.A když to nikoho netrefí, můžeme mluvit o štěstí. A je paradox, že tyhle díry v bloku mají zrovna v Olší. Tolik k rozhodnutí, proč Čehtín v Litavě normálně startoval. Tohle jsem rozhodnul po konzultaci se starostou a velitelem. No, tématu 7+6 jsem se zrovna nedržel. Rosťa.
Umíš si představit ten metrák chrchlů, který by se navalil na technického rozhodčího, kdyby pustil Čechtín normálně? Toto je pouze ve svědomí pořadatale, a je to zaručeně Murphyho zákon, že družstvo mimo soutěž se umístí na čele. Proto znovu upozorňuji, pokud někdo půjde v Netíně mimo, tak odjede s holou prdelí. Možná by chtělo příspěvky na toto téma hodit do jiné sekce.
Rosťo:Zajímalo by mě kdyby chtěl Čechtín jet celou ŽL jest-li by Vám ty šrouby vadily?Když nemají vliv na ty sedmnácky.My jsme udělali taky sednácku a o pět centimetrů kratší hadice jsme dostali Déčko!!Body jsme nedostali.Tak třeba ješťe dostaneme ceny za pátý respektive za regulerní čtvrtý místo.
Čechtín je v pohodě ikdyž neprošel technickou přejímkou a tak proč teda Krokoníču jste dali D za to že měl krátkou hadici ani ne o 10 cm. Tak se má měřit všem stejným metrem. To jste neudělali. Akorád lezete do prdele. Snad už to každej pochopí. Má úcta
Jasan, už je to tady zase, duchaplné rozhovory. Ke startu Čechtína v Litavě jsem řekl vše. Víc to tady nehodlám rozvádět. Jestli to tady ještě někdo nechápe,jako, že jo, tak ať mě napíše na mail: rosta.litava@seznam.cz Rosťa.
To Míra-Radostín: Přečti si prosím Tě předchozí příspěvky na toto téma a pak něco vykřikuj. Jedinej, kdo tady něco nechápe jseš ty! Čechtín se předem domluvil s pořadateli a šli mimo ŽL. Tak co na tom nechápeš?!? Body nedostali, tak nechápu, co to pořád řešíte. Jestli jim někdo závidí, tak ligu uzavřete a budete mít pokoj!
To Rosťa:Nevím jestli Krokočín ty ceny dostal nebo ne,ale pokud byli na nástupu min.ve 4 lidech,tak by ceny dostat měli,když šli „jako“mimo soutěž?!
Martine jestli mužeš přesun přizpěvky k tematu :Jít mimo soutěž: do spešl tematu.Už se tady nikdo nedrží původního zadaní dik Lukas
Mohl bych, ale času málo, musíte si to sami trošku hlídat :-)
Souhlasím 7+6 a zásadně proti 6+6 (viz Katov 2007). Případ ve V.M. s družstvem „B“ jsme vklidu vyřešili s Laďou v Netíně. Jsem zvědav zda se nasazená laťka na pravidla ve V.M. budou dodržovat celou ŽL.
To si piš. A dík , žes konečně toto pravidlo dokázal vzít za vlastní. Jinak ještě jednou dík Standovi ml., že byl včera v Bystřici Netíňák.
Já bych chtěl poděkovat borcům z Hluboké, že nám pujčili béčkaře na soutěži v Tasově. Ještě se s tebou vyrovnáme. A gratuluji k vítězství v Tasově. Ale v Maršovicích to asi nebude, protože v ten den jsme v Petrovicích na kraji, tak se za to omlouvám.
Z Hlubokého!…:))
Jo pardónnnnn. Díkas Kidale.
Podívejte já si myslím že tahle diskuze je úplně zbytečná protože stejně o tom rozhodne rada ŽL (a ta už o tom rozhodla). Ps – Litava bud vždycky nesouhlasit
Tak to maš pravdu když se mě něco nelibí tak se ozvu,zvlášt když se do pravidel na schůzi odhlasují nesmysli
Nesmysl možna dle tebe. ale podle mnoha ostatních také ne!!!
Jezisi tak Litava se tu vijadri a vy je zato hned buzerujete atd… to us neni moc verejna diskuze
Tak jsem obrátil pořadí vzkazů v dobré víře, že další diskuze nebudou sklouzávat od tématu podobně jako tahle.
Prosím pouze Lukase o nějaké shrnutí hlasování, pokud to půjde. Jinak tohle téma zavírám.