Žďárská liga v požárním útoku

Pan Jarda z Olší

Mám vohromnej nápad. Když si to tady tak čtu a vidím jak dost lidí používá vykřičníky, otazníky, vzrůstá agrese, nenávist a tak…. Tak bych to vyřešil jednoduše. Přidal bych sem regulerní CHAT (čtěte „čet“) aby si to tady mohli všici napsat online.

22.5.2008, 19.15
Kidal Netín

Jo, to je stará věc, že se různé pomocné znaky chápou jinak, než v jakém smyslu byly použity. Je to tou neosobní komunikací. Jasně, chat a web kamery, ať si vidíme do ksichtu!

22.5.2008, 20.34
Dan V.M,

No jo to asi nebude mozne protoze ten kdo to dela se moc nesnazi a je to tu nic moc :-(

Ochrana proti robotům: Jaké telefonní číslo mají hasiči? a) 158 b)777 342 871 c)112 d) 150

ja nevim ja bych dal 150 :-D

26.5.2008, 07.37
Krab - Žernovník

To Dan : je tam 158 ne 150… staci se lip divat.. ses pekne utrel :)

26.5.2008, 10.43
Krab - Žernovník

:) tak ted sem se utrel ja… poradne sem si neprecetl prispevek…. ale i tak 150 tam nikde neni a kdyz volas na 112 tak se dovolas na operacni stredisko ktery v sidli někde na hasičské stanici.. (třeba v Brně na Lidické

26.5.2008, 10.45
Dan V.M.

procital jsem si temata a tam sem to taky nasel nebud jmenovat ale souhlasim : PS pro tvůrce stránek: Jak je tady ochrana proti robotům a otázka „Jaké telefonní číslo mají hasiči?“, tak Ti prozradím, že 150. 112 je podle HZS ČR Mezinárodní linka tísňového volání!

26.5.2008, 11.03
Martin - Lhotky

Dane, tvoje názory mě nezajímají.

Jardův příspěvek jsem nechápal jako vážný návrh udělat zde chat, četl jsem v tom něco jiného. Jinak třeba chat na mnohem navštěvovanějším Firesportu většinou zeje prázdnotou.

Ochrana proti robotům je blbá, elegantní řešení bude bez otázky.

Hasičský záchranný sbor má na své úvodní stránce http://www.mvcr­.cz/hasici/ velkým písmem číslo 112 s obrázkem hasiče, vydávají časopis 112. Možná je to trošku chyták, ale co. Hlavně prosímvás nevolejte na to prostřední číslo, někteří si prý mysleli že je moje a volali na něj když chtěli něco dát na stránky :-)

26.5.2008, 13.05
Dan V.M.

Tak pardon ja sem si myslel ze je to verejna diskuze ale asi jsem se spletl ja se te radsi zeptam : Martine muzu mapsat to a to :-D

26.5.2008, 14.20
Martin - Lhotky

Piš si co chceš.

26.5.2008, 23.57
Dan V.M.

hesky fotky z Netina ma i Litava http://www.sdhli­tava.cz/fotky­.html

27.5.2008, 15.48
Ondra - Čikov

Heský nebo hezký ?

27.5.2008, 16.22
Dan V.M.

ondro ty si muzes vybrat ale pro ostani hezky sory

27.5.2008, 16.35
Jiří stanoviště

Reaguju na příspěvky Hada z Krokočína, nedá se to nekomentovat, když už je tady ten chat. Hade nechápu proč máš pořád zájem srovnávat, vyzdvihovat, pomlouvat a celkově mluvit o VCB a ŽL.Možná je jedna lepší, možná ne, my jezdíme obě a srovnávat je nebudu, protože to nejde.Jinej kraj jinej mrav se říká:)Je dost týmů co jezdí obě a to si myslím, že svědčí o tom, že zásadní rozdíly tam nebudou. Každopádně se ale musím zastat „jednoho“ kluka ze Sychotína jak jsi uvedl.pokud jsi něco slyšel, tak jen z doslechu a to je málo abys někoho mohl obviňovat, proto jak rád používáš – začni u sebe. Btw. Ale aspoň je tady nějaký vzrůšo co?Rozjedeme ten chat pořádně?:-d

28.5.2008, 09.26