Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Závody starších ve Velkém Meziříčí | ↓↓↓ jít dolů |
Smazáno, autor se nepodepsal
Smazáno podruhé, autor se nepodepsal
Napiš kdo jsi a můžem si popovídat.
Nebo svoje výtky ke družstvu MH Lhotky řekni přímo jejich vedoucímu, telefon je 777 099 759. Doufám že do telefonu se představit umíš?
Nevím co se tu řeší za problém. Já bych se Vás chtěl zeptat, myslím vedoucí MH a celého kolektivu, jestli se Vám soutěž líbila nebo nelíbila a jestli se o ni máme v příštím roce pokoušet znovu. Samozřejmě bude záležet na rozhodnutí rady města jestli nám v příštím roce povolí opět uzavřít náměstí na sobotní odpoledne. Napište i kritiku. Já se jí nebojím jen prosím v mezích slušnosti. Díky ahoj
tak jo podepsal sem se ale ted mi rekni co si otem myslis ty ???
Vaše soutěž se nám líbila, jak se rozběhla už měla docela i spád. Zajímavá byla i pro diváky z řad rodičů. Město nabízí jiné možnosti než louka u lesa Jestli to půjde zopakujte ji příští rok znovu. My přijedeme. A taky ať je otevřená věž. Dá se odtud ledacos nafilmovat a okoukat. Děkujime.
Dobrá akce, příští rok bychom též dorazili ;-)
To martin TAK CO ?
Dane, dneska ráno bylo z tvojí IP založených 15 nových nesmyslných témat, můžeš mi to vysvětlit?
Chování našich mladých na soutěži ve VM možná nebylo OK, ale to už se u děcek občas stává.
Zato nad tebou mi zůstává rozum stát.
omlovam se ale ja tu nebyl asi dve hodny a ny PC byla mala anicka ( sestrenice 5 let ) tak se omlouvam nemam duvot to delat Prominte !!!
Jejda, je-li ti její zdravý duševní vývoj milý, tak ji na stránky ŽL příště nepouštěj :-)
Opravdu nemám moc důvodů ti věřit, ale budiž, může se stát.
Jak muze tva 5leta sestrenice zalozit 15 temat kdyz v 5 letech neumi ani cist ? :-p natoz psat :D bo naopak ? :D
no tak to nevim ale ja nemam duvod to delat!!!! mne ty tvoje stranky nejak nezajimaj protoze jsou zastarali atd.
Thomas Lavičky: tak to je hesky my tu diskutujem o lavickach ja je branim a este ty do mne. Mne je 15 let myslite ze mam duvod delat takovi kraviny. No jo no ale vono to je vlastne smazany takze si nepoctes ze Martine