Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Velké Meziříčí | ↓↓↓ jít dolů |
Na www.cikov.hasici.org je pár fotek ze včerejších závodů, jsou tam jen holky. Chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo nějaký videa a třeba video SDH Čikov, chtěl bych se podívat, jak jsem to zkazil :-(
Ahojky..chtěla bych poděkovat za hojnou účast na soutěži, skončilo to poněkud brzo, ale my jsme si to zase dokázali vynahradit. Nejvíc mě naštvala spáteční cesta v rozběhnutém útoku a posléze chybné a nervózně zapojené ,,B´´ na rozdělovač, nicméně stalo se a máme první čas od kterého se můžeme odrazit. Včera se to opravdu moc nevedlo a obzvláště holkám a ženám…Uvidíme se na dalších závodech. Snad to bude lepčejší…
Máááme 3 body !!!
My jen 6 :((
Rikardo jsem v USA ale vysledky nic moc
Ty videa asi nic, co ?
já ani nevím kolikátí jsme byli:D
To se tam potom tak chlastalo ?? Domácí a neví, jak dopadl… :-D
My máme 2 ale pokusíme se to u nás navýšit;):)
To Voříšek: no zkus to…a dej to kdyžtak na net ;-)jaký týmy máš ??
Tak to má v každé pořádné diskuzi vypadat. Jeden o koze, druhý o voze.
Ajo, teď mi to došlo…:-D asi jde o body.. sorry…
Zdar Kuldo,to víš Áčku moc chybíš;-),tak v tom Améru dlouho nezůstávej!Béčko mělo čas takovej proto,že sem prostříkal..
Zvláštní je, že nikdo tu soutěž nezhodnotil :-)… apropo Klady: počasí, trať, možná ceny (nevím, co se dostávalo za lepší než 8. místo), jídlo, kofola, celkova positivní atmosféra – aspoň mi to tak připadalo Zápory: TMA – neviděl jsem na spoje a ani kde je čára na házení céčka :-), dále hudba – 65 procent času hrála jedna, nejmenovaná kapela, záchody – myslím ze město velikosti VM by mohlo mít veřejná WC na vyšší úrovni
Zato v Olsi mate lepsi zachody nez v mezu prosim te tis nehodil tena fak to se ti povedlo :-D
hmmmmm nejsu žadnej hajzloodborník ale kenny ma pravdu. ale vykašlete se na naky hodnocení souteže když se neco nekomu nelíbí tak at to řekne na míste a netahá to sem
No diskuze na téma WC,je fakt trochu od věci, nedá se srovnávat to co si hasiči postaví svépomocí třeba v lese, s tím co poskytují restaurace na Velkomeziříčském náměstí.Pokud jde o samotnou soutěž byla pěkná, ale vadily mi 2 věci. Dvakrát ulitý start holek z Velmezu, s možností 3startu, s tím že ten 1 byl zkušební.Dělám už hasiče docela dlouho, ale o ničem podobném jsem fakt nic neslyšela, ani v pravidlech nic nenašla.A druhá věc, co se týká těch pravidel, která se opět nedodržují. Je tam jasně napsáno, že závěrečného vyhlášení se musí zúčastnit všechna družstva na bodovaných místech(pokud body chtějí a kdo by nechtěl?)v počtu nejméně 4 členů.Na závěr. vyhlášení žen nebyly vůbec holky ze Lhotek(viděla jsem pouze jednu, která si přiběhla pro ceny, a z 3 týmů Velkého Meziříčí si pro ty ceny odbíhala odněkud ze zákulisí stále ta samá 1 slečna.Vím jak je složitý pořádat soutěž a ještě si stoupnout na to slavn. vyhlášení do řady, ale já svoje holky honím vždycky ,aby tam stály aspoň ty 4, i když nevíme kam dřív skočit.Prostě pokud jsou ta pravidla daná, měla by se dodržovat.
No jo ale zavody v Olsi jsou na trochu jiny urovni nez v mezu je tam vic lidi atd. a to ze holky byli ve stanku a nebyli na nastupu to je trochu pritazeny za vlasi ne. To mneli odejit ze stanku? Ja nevim jak v Olisi ale v mezu se krade
To Ondra Čikov: Dopadla:)
Hanaka:Já se omouvám za družstvo A, ale jak už je řečeno je to naše soutěž a my museli zařizovat plno věcí, mj. také stánky, tak se opravdu omlouvám….Jinak jsem moc neposlouchala a vyhlášení nástupu mi nějak uniklo….Fakt sorry
Myšák má pravdu. Ten start ( jelikož jsem v tom družstvu běžela), tak mě taky trochu víc rozhodil, ale co se dalo dělat. A co se týká tmy, tak to se sní musí počítat, když je to noční soutěž.
Velmi pěkně a logicky napsaný vzkaz, plně souhlasím…
viz. vzkaz Hanky z Olší
Smazáno, autor se nepodepsal
To Ondra – Čikov: jo ja se sem dostal až ted:) jo myslel jsem body:)
To Sopťa: ale holky by mohly vědět, že může být půjčená jenom jedna z jiného družstva :)
To Voříšek : Ale videa asi stejně nemáš co ?? :-D Já jen, že u vás na stránkách bývají často…jinak bych se neptal…
TO Ondra – Čikov: No byla tma takže by stech videii stejne nic nebylo..No ale z litavské soutěže určitě budou videa..A určite taky bude víc videii z letošniho roku..;)
Tak tj paráda,tak to počítej stím, že tě budu v neděli večer otravovat s naším videem…;-) to já spíš fotky…na videa nemám potřebný nářadíčko…doufám,že bude pěkný počasí, to se fotí krásně….
Přátelé, nemám v podstatě nic proti reálnému zhodnocení soutěže. Ale hřešit na to, že Martin to nemá čas mazat??? Pavel 4.5. 15.57 Pata 5.5. 8.49 Sopťa 5.5.(hlavně) 18.32
No, to snad nemyslíte vážně! Prosím Vás, jestli nemáte odvahu se řádně představit, tak tyhle stránky raději ani nenavštěvujte.
S pozdravem Rosťa.
Taky doufám že bude že bdue pekne..ale kdyz nebude tak stim bohužel nic nezmužu..;) A ohledne videi..no určite to bude na našich stránkách ale pkud by nekdo cel pak video zvlašt tak se domlouvejte přimo s kameramanem až bude natačet…
Ahoj, chtěl bych poděkovat všem zúčastněným družstvům na naší soutěži. Taky díky Vám probíhala soutěž bez větších problémů a doufám, jste si užili zahájení soutěžní sezóny. Samozřejmě našli se nedostatky, nic není ideální. Jinak gratuluji vítězům. Holky ze Lhotek si poradily se šerem a kluci z Hlubokého ještě vylepšili loňský rekord trati a ukázali, že to jde i za tmy. Všem družstvům přeji do začínající sezóny co nejvíc sportovního štěstí a dobré časy. Co se týče kritiky Wc jsou to veřejné WC města a při běžném provozu vypadaly dobře. Jak vypadaly v sobotu nevím, nějak mě na ně nezbyl čas. Třetí start družstva VM – nebyl jsem u toho, ale od startéra jsem zjistil, že to bylo na přání některých závodnic a ne z domácího družstva, jak se bude startovat. Jen byla chyba, že to nebylo vyhlášeno hlasatelem před zkušebním startem. Takže to slyšelo jen pár lidí okolo. Za tohle družstvo startovali holky ve věku 14–15 let tak si myslím, že i pro ně to byl trošku psychický tlak. Na závěr bych chtěl moc poděkovat všem rozhodčím, kteří nám pomohli: Karlovi Oulehlovi, Ludvíku Roušovi, Vláďovi Sklenářovi, Pepovi Košíkovi a komentátorovi odpolední soutěže Honzovi Slámečkovi. Díky a mějte se.
Jsou tu výsledky Memoriálu Jaroslava Vaňka a fotky.
Ve výsledcích je chybka – ženy VM B mají zapsanou jednu účast na soutěžích ŽL, ale v sobotu šly mimo Žďárskou ligu, tzn. počet odjetých soutěží má být nula. S tím sčítací systém nepočítá, popřemýšlím co s tím. Jinak body by měly být takto v pořádku.
Nerozumím jedné věci. Rada ŽL mě odsouhlasila, že můžu nastoupit s družstvama tak jak mě to zpřeházeli a pak, že nebude problém mě zaráží jedna věc. Nejdříve nám to dsouhlasí a při nástupu nás vyhodí.Chápu a mají pravdu, že v tom družstvu šly holky dvě dvakrát, ale se souhlasem rady tak navím proč se jim berou body. Při poradě byl asi na ně velký tlak aby už soutěž začala ale stačilo mi říct, že jak jsem jim předložil písemný seznam abych do těch volných okýnek napsal někoho z jiného sboru a bylo to hotové a po problémech. Požaduji vrácení bodů „B“, protože to rada povolila a startér odtartoval.
Martine ve vysledcizch máš chybu. Zamenil jsi Zbraslav s Beneticemi
v tom hlavnim vypisu ;-)
to DAN V.M: bez komentare :-)
Ale Stando, to že byl velký tlak je pravda. Začátek měl být v 19.00 a místo toho jsme se 20 minut dohadovali o existenci nového pravidla o půjčování, do čehož jsme se zamotali všichni. Když už jsi začal respektovat toto pravidlo, začalo se přemýšlet, co s těmi třemi družstvy. Toto mělo být vyřešeno dávno před soutěží, v klidu. Tak ještě jednou : domluva (nebo rada jak to udělat) nakonec zněla takto – V.M. B nastoupí v 7 a půjčí závodnici V.M. C, ty byly v 6. V.M. A ( v 6) si půjčí od někoho cizího. Navíc se tam motalo ještě půjčování Netínu, ale to jsme vyřešili jinak. A ejhle, co se nestalo. A nastoupilo v 7 a proti sobě se postavilo B s C. Jistě chápeš, že nebylo v silách nikoho po té začarované půlhodině dohadů vlastně určit a pohlídat které družstvo je vůbec které.
Je to nové pravidlo, které zpřísňuje půjčování, a mě moc mrzí, že bylo vyzkoušeno právě u vás a zrovna vy jste na to doplatili. Modely půjčování mezi dvěma družstvy jsme měli prodiskutované, nikoho ovšem nenapadlo, že vyrazíte ve třech a tato eventualita nebyla předem promyšlená. Ale to nikoho neomlouvá, stala se chyba a já se nevyhýbám zodpovědnosti za ní. Hance : Ten zkušební start byl opravdu nahlášen předem a na soutěžích jsem už takovéto počínání zažil. Druhý tým v pořadí si odposlechne výstřel, klakson a pod. , ale první na startu tuto možnost nemá, proto zkušební start. Co se týče holek z V.M. a nástupu, velice si cením, že jste schopny při své soutěži na nástupu být, ale v Meziříčí jsme se shodli, že děvčata fyzicky přítomna jsou ( byť ve stánku), proto nebyl problém. Toto pravidlo je v platnosti z mnohem zištnějších důvodů, než jen z důvodu ukázat se na nástupu. Závěrem: první soutěž v lize, nová pravidla, ztížené podmínky, samozřejmě chybičky a ustavení precedensů pro sezonu. Námět na přemýšlení a synchronizaci činnosti rady. Pořadatelsky výborně zvládnutá a jak už někdo níže psal, i přes mírné zádrhele panovala příjemná a přátelská atmosféra. Věřím, že emoce ustoupí a V.M. se nevzdá pořádání závodů v rámci ligy. Byla by to opravdu škoda.
Laďo klidně se podívej na loňské výsledky a zjistíš, že i loni mělo V.M. tři družstva takže se mohlo počítat v letošním roce, že nastoupí zase tři.Originál jmeného seznamu mám stále u sebe a jsou tam i šipky, které se udělali při nástupu. Akorát si nikdo z nás jak se to vysvětlovalo a psalo neuvědomil ve spěchu jak se to vlastně napsalol (šipky) a zda je to správně.Já je postavil podle toho aniž bych ještě o tom přemýšlel.To by bylo vše kolem této aféry. Zda bude noční soutěž zařazena do ŽL i příští rok rozhodne výbor. Přeji všem krásné sportování bez infarktových situacích.
Osobně se přikláním k tomu, aby VM bylo i příští rok. Je to sice v noci :-) ale takových soutěží je málo (myslím tím z pohledu terénu, místa konaní, historie)
Asi zase někoho naštvu, ale chci se zeptat. Nikdo mě neodpověděl, když jsem žádal o vrácení bodů pro družstvo „B“. Chybu udělala rada ŽL ale i já a chci kloudné vysvětlení buď od rady ŽL nebo rady velitelů ZR.
Stando opíráš se tady o rozhodnutí rady ŽL, která údajně povolila start. Ale není tomu tak. Ve Velkém Meziříčí rada o ničem takovém nerozhodovala. Maximálně jsi se zeptal jednoho, dvou lidí – to prosím není rada ŽL. Rozhodnutí 2 (nebo 4, to je jedno) nemůže být bráno jako rozhodnudí rady ŽL. Tudíž nemůže být právoplatné. Navíc tento prohřešek nesvádějte prosím na nové pravidlo. 2 půjčené závodníky nepovolovalo ani to staré. Nota bene KAŽDÝ pořadatel ŽL má svého zástupce v radě – takže by měl být s pravidly obeznámen (konkrétně tohle pravidlo se projednávalo na 2 schůzích). Takže prvně hledejme chybu u sebe a ne u druhých. Ostatně pokud chceš projednávat detaily a diskutovat o tom, tak tato internetová diskuse není nejvhodnější místo. Doporučuji třeba závody v Litavě a svolat radu ŽL…
Had – Jestli 2 nebo 4 není rada ŽL tak nevím proč rozhodovali kdo s kým může či nemůže běžet.Kdyby se tento počet lidí nepletl do toho jak to bylo napsaná tak si nikdo ničeho nevšiml a byl pokoj. Hold poctivost se navyplácí. Jinak jak říkáš necháme to na někdy jindy a jinde a nebudeme do toho problému tahat nikoho jiného. Proto prosím už se k této situaci navyjadřujte, vyřeší se to na jiné půdě.
Ano, ano, i já se teď kopu do hlavy, že jsem tě upozornil na to, že to tvoje naplánované seskupení a střídání není v rámci pravidel. Kdyby to proběhlo bez připomínek, tak mohlo být 3× D a to by potom teprve byla prča.
A sorry, že jsem se vyjádřil.