Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / LITAVA 2008 | ↓↓↓ jít dolů |
Přestože pozvánka na naší soutěž se zde rovněž objeví, tak ji máme také na www.firesport.cz , v pozvánkách a rezervacích, kde si můžete ode dneška rezervovat startovní pořadí. Těšíme se na vaší účast. Rosťa.
Cau Rosto nevim jestli jsem obcas zajdes ale nase druzstvo z Radostina nad Oslavou te prosi jestli by jsi nas zaradil na do pateho mista na vasi soutezi a hlavne aby jsi na nas opet nezapomel PS:nemohu se vyznat v te prihlasce na firesportu dekuji za nas TEAM
V pohodě Pepo, píšu vás na pátý. A já na vás někdy zapomněl? Teda né,že by se mě to nikdy nestalo. Rosťa.
Nic ve zlem ale minuly rok ji na nas zrovna zapomel ale svet se nezboril tak jen jsme nechteli aby to nejlepsi chodilo nakonec tak vam to musime predvest hned ze zacatku:) Pepa
No tak hlavně hned na začátku nerozmáchejte trať. :)
Lado to nemusis mit starost prvne dej do kupy ty svoje zada a mi ti potom dame do kupy tu trat kdyz se o ni tak bojis:)
Lado oní mají spíš strach abych se jim tam neožral a neusnul u auta než půjdem. o trat strach neměj. když bude mokrá tak tam rychleji doklouzneš:)
Tak jak dopadla druhá soutěž – zejména výsledky – zajímají nás, co jsme nebyli přítomni. Díky za informace.
To Ťažký: závody v Litavě byly super, na to, že tam bylo 32 družstev mužů, tak to celkem odsejpalo. A výsledky? No u chlapů si to nějak nepamatuju, ale u žen 1. Výčapy, 2. Žernovník, 3. Černovice.
muži: 1. Čechtín 2. Petrovice 3. Urbanov 4. Stanoviště 5. Lavičky 6. Benetice 7. Maršovice „A“ 8. Hluboké 9. Litava „A“ 10. Olší ženy: nevím :-D
…jinak závody moc super, super trať, super jídlo, super počasí…o účasti kvalitních týmů ani nemluvím…pochybuju, že letos na ŽL někde uvídíme tolik 17 tek…
Jahe napis komentar
V pohode soutez ! :op ( Az na to dvojty odstreleni pri rozstrelu ) btw : prosim litavu aby nekam uploadnula to video kde nas 2× strelili dekuju :o)
Pro Voříška : jen bych Tě chtěl poprosit o naše video, až bude tak mi dej prosím vědět, kdyžtak na ICQ: 426–984–742. Moc dík…
soutez ty jo super!proste litava jako kazdej rok best!kluci to maj zarizeny proste paradne!jem ne zamrzelo to dvojity odstreleli v roztrelu!buh vi jestli to byla msta ale to tady resit nebudu stalo se stalo!jen bych pozadal jako muj predchudce thomas z nekoho z litavskych klucinu aby nam to video poslal!videl sem to video uz v litave a jestli stojime nejmene pul vteriny na startu a pak vybehneme apak nas proste odstreli to vidim fakt na oeknou cestnou hru ale ja sem proti tomu malej pan!dpufam ze to video dostanu a ze se do stame na stranky aby i vy ste posou dily jestli se jedna o ulity start ci nikoli!
Zdravím všechny. Na videa jsem včera koukal, máme všechny útoky na kameře. Co se týče těch ulitých startů, pouštěl jsem si to několikrát a myslím si, že to byly ulité starty. Ten první start byl 100% ulitý a při tom druhém tam byl taky pohyb, bylo to takové na hraně, ale vraceč byl stejně přísný na všechny. Na videa si budete muset počkat nejspíš do víkendu, čekáme na novou TV kartu do PC. Hned jak budou hotový, dáme vědět a dáme je ke stažení na našich stránkách.
jo v pohode jen sem rekl svuj nazor a to se vetsinou na foru dela !v pohode!nikoho sem se nechtel dotknout a dal uz to resit nebudu !co se stalo stalo se musime jet dal!a dik za informaci o videu:-)
Kuldo:závody No comment-v dobrým slova smyslu,naše útoky No comment-ve špatným slova smyslu..
Podle toho co já jsem viděl na kameře s klukama z Laviček na závodech start ulitý nebyl podle mě se rozdělovač který byl označen za toho kdo ulil tak to vypadalo že neulil a kluci měli stejný názor ale nevím musím se podívat pořádně na pc až budu zpracovávat videa a samozřejmě toto video také upravím aby mohl každý posoudit jestli byl ulitý nebo ne. Ale nevím do kdy to bude jak říkal Pája čekám na tv kartu
Chci se jen zeptat…proč Čechtín nedostal body za vítězství v Litavě ?? a 15 bodů dostaly Petrovice ?
Čechtín soutěžil tzv.mimo Ždárskou ligu neprošel technickou přejímkou protože měl uchyty na chladiči takže šel na přaní pořadatelu a nebyl hodnocen do žl
Ok dík…hele a na TL lize tohle jde ? Mít úchyty na chladiči ?
Tradičně… na http://www.cikov.hasici.org/index.html je asi 320 fotek z Litavy…je na co koukat…
Já bych tady snad nepoužil slovo úchyty. Čechtín má na chladiči dvě hlavy šroubků. Nicméně rada ŽL rozhodla při své poslední schůzi, že tam nesmí být nic. Mě osobně nějaké hlavy šroubků nevadí. Čas 17,27 neudělali, kůli šroubkům. Rosťa.
Tak kdyby dělaly hlavy šroubků 17tky, tak v Netíně je tam maj všichni…:-D na Čechtín byla radost pohledět, ale pravidla jsou pravidla….
takže se musím omluvit ale videa ze závodů z Litavy budou chvíly trvat mám problémy s přehráním vypadá to tak na týden no uvidíme hned jak to bude ozvu se
Děkuji všem závodníkům že se zúčastnily našich závodů,dále velký dík patří pořadatelům,rozhodčím a sponzorům že pomohli uspořádat tyhle závody.Gratuluji všem k dosaženým výsledkům a těm co se útoky nevydařily přeji více štěstí do dalších bojů…)) Lukas
To Ondra Čikov:parádní fotky :-)jsou moc povedený,jinak závody v litavě parádní,klukům z litavy gratuluji jako každej rok :-)) bylo to tam super
Pro všechny „nevěřící“ z rady ZL: Podle výrobce hadic pro PS (konkrétně vedoucího firmy Technolen a. s.)se hadice B po porušení zkrátí až o 50 cm!!! Většinou ale o 40 cm (to rozpětí 50 – 40 je způsoben stářím, resp. sluncem). Nechci incident v Litavě nijak zvlášť rozebírat. Jen by bylo vhodné, pro budocí obdobné případy neměřit poškozený materiál…
Pro Efku: Moc dík…;-)
Na stránkách SDH Litavy jsou taky už fotky z Litavské soutěže a článek od Rostíka… http://www.sdhlitava.cz/fotky.html
To Ondra – Čikov:Mate fajne fotogalerii a i fotky sou super,i kdyz je jich tolik.Aspon se tam mohl každej najít.Dobrá práce…jen tak dál.
Moc dík Petře…to právě chci, aby se tam každej našel…jen je to takový malinko nepřehledný a kvůli tomu, že jich je moc, tak jsou tak malý(aby to mělo co nejmenší kapacitu)..do příště to musím nějak vymyslet, aby to bylo jestě lepší…ale každopádně děkuju ;-)
Chci se vyjádřit k incidentu, který nastal ve finále soutěže, kdy nás pomocník startéra diskvalifikoval. První věc co se mi nelíbila je, že pomocník startéra byl už před startem rozčílený z neúspěchu jeho týmu a dle mého názoru se nemohl soustředit na spravedlivé konání své funkce! Druhou věcí je to, že jsem sledoval během soutěže starty ostatních týmů a podle ,,metru,, pana pomocníka startéra, který použil na náš tým ve finále, by byla v průběhu soutěže diskvalifikována většina soutěžních týmů. Určitě nemá cenu tuto konkrétní situaci zpětně řešit, ale bylo by dobré, kdyby se do budoucna už neopakovala.
Ondro nešlo by dat fotky do složky FOTO??me to totiž nechce naběhnout…předem díky
Mikeli jak to myslíš ? Mně i ostaním ty fota normálně naběhnou…
Máte někdo fotky ke zveřejnění na těchto stránkách?
Tak je to konečně tu, jednou sem si jen tak projížděl hasičské útoky a všelijaké jiné záležitosti o hasičích a všiml jsem si že SDH Litava tam nemá ani zmínku, jen 3 videa z loňských závodů na litavě a SDH Litava na nich vůbec není, jsou tam jiné týmy. Tak mi to nedalo spát a vytvořil jsem z nudy video, a zde máte odkaz: http://youtube.com/watch?… nabíz vám možnost ke shlédnutí videa i v lepší kvalitě a to na požádání na e-mail, která je zobrazen na konci videa. Jinak moc děkuji za to, že jste tu tak dlouho četli tento pro Vás nepodstatný blábol :-D
jo a myslel sem tím prohlížel youtube.com… zapomněl sem to dodat
No Kubo, docela dobrý! Co docela, úplně dobrý! Jen tak dál!
Na stránkách www.sdhlitava.cz jsou videa z Litavské soutěže zatím jen kategorie muži co nejdřív dodáme ženy.