Žďárská liga v požárním útoku |
| Diskuze / Sportovní doplňky | ↓↓↓ jít dolů |
Kamarádi hasiči. Sezóna se blíží, všichni zajisté intenzivně trénujete. v dnešní moderní době se kvalitní trénink neobejde bez kvalitních výživových doplňků. Proto přícházím s nabídkou právě v tomto segmentu. Nabízím široký sortiment od renomovaných výrobců (Weider, ATP, Aminostar, Nutrend, Promil, atd.). V nabídce najdete: sacharidy, proteiny, kloubní výživy, spalovače tuků, ENERGIZÉRY, a mnoho dalšího.
Nabízím exkluzivní ceny a v případě větších objednávek další výrazné slevy.
Pro kompletní nabídku mě můžete kontaktovat: Ing. Aleš Havelka tel.: 776088108 icq: 288–073–247 mail: havelka@email.cz
Že bych si sem taky dala reklamu??
To Suzán: Já myslím, že klidně můžeš. Pokud nabízíš něco zajímavého, co můžeš nabídnout ostatním hasičům za zajímavé ceny tak proč ne. A jestli vám tady moje nabídka vadí tak ji klidně smazněte. Já mám zákazníků dost. jen jsem si říkal, že by mohl být zájem, protože mě pár lidí již samo oslovilo.
Aleši, byl by možný Isostar PRÁŠEK HYDRATE & PERFORM na přípravu nápoje?
Kolik to má voltů?….že bysme do toho taky šli :)))
To Pája: Problém to určitě není. Ozvi se mi na icq a já ti nabídnu cenu.Myslím, že budeš spokojen. Něco by si měl ode mě brát i Rostík, tak bych vám to dodal dohromady.
A jaj, Rostíkovi nic nedávejte, jinak utrhne hadici z mašiny…
To Aleš: Já jsem to nemyslela zle… jen kluci pěkně zobejte… :) Taky do toho trochu dělám ale jsem spíše zastáncem zdravé a vyvážené stravy, takže jídelníčky, dobrej tréninkovej plán a správná regenerace. Ale samozřejmě co člověk to názor…
Já jsem taky pro zdravou a vyváženou stravu, to je samo základ, ale ono když trénuješ třeba 8× týdně, tak už jen potraviny nestačí a je potřeba používat něco na ochranu svalů, pro lepší regeneraci, na klouby atd….a to se týká nejen borců:)
To Suzán: Jak do toho děláš? Studuješ výživu? Zajímá mě to:)
To Suzan: Jak již psala Lucka, po náročném tréninku je vhodné doplnit to co tělo potřebuje. Já to beru jako součást regenerace. Nikomu nevnucuji snídání hrstí bobulek ala Ronnie Coleman. :-) Z kontaktů vím, že poptávka po sportovních doplňcích je a já mám možnost nabídnout dobrou cenu.
To Lucka: vystudovala jsem Regeneraci a výživu ve sportu v Brně na MU. Jinak jestli trénujete 8 x týdně tak to už jsme někde jinde, tam to chce opravdu dobře promyšlený jídelníček dle typu zatížení, dobrý tréninkový plán, dostatek regenerace a bez jistých doplňků to prostě nejde. A pokud mluvíme o rekreačních a výkonnostních sportovcích tak tam bych z dopňků doporučila kloubní výživu.jinak si myslím že se to dá zvládnout dobrou stravou.
To Suzan: Tak to máme na věc stejný názor, i když ty jsi spíš odborník…Já jsem víc na ten sport:)
Ještě to Suzán: A vystudovala jsi regeneraci na fakultě sportovních studií nebo na lékařské? Ne, že by to hrálo roli, ale já jsme na těláku:)
To Lucka: Na fakultě sportovních studií,takže jsme si i všechny sporty vykoušeli což bylo fajn. a co ty studuješ?
To Suzan: Takže to jsme kolegyně, já ještě na FSpS studuju:)Jsem ve 4. ročníku a dělám trenérství:) Ty už asi nestuduješ, co?
To Lucka: už nestuduju, protože na můj obor není navazující magisterký a na trenérství se mi nechtělo. Tak to přeju pohodové studium… :)
To Suzan: Takže jsi dělala stánice loni? Je tam i sportovní edukace…nejen trenérství, hlavně na trenérství mohl jít jen ten, kdo má 2. třídu z nějakého sportu. Máme hodně děcek z regenerace, v některých sportech mají problém, buď ráda, že máš klid, taky bych to už nejradši měla z krku.
Souhlasím že tréning musí být, ale většinu neúspěchů bych spíše přikládal psychické stránce. Zbrklost, ukvapenost, malá psychycká odolnost. Po chvilce brouzdání mě vyběhla látka která by si stímto stavem dokázala poradit: pravotočivý fenylmethylaminopropan- uvolňuje v těle zásoby energie a zvyšuje výkonnost celého organismu. Užití vede k euforii, snižuje únavu, nastupuje euforie, pocit sebejistoty a rozhodnost. POZOR rychle vzniká psychický návyk.
Tak ale tj už droga,ne ? :-D:-D
Jak v jiných sportech, chceš nahoru musíš makat a sypat, nebo být čistý a na nejlepší se dívat z hlouby startovního pole. Neboj doping u hasičů zatím nikdo nekontroluje.
Takže Běleč jede na bobulích, jo? :)))
Nejenom Běleč, ale dokonce i Křeptov. Rosťa.
tak ja už teda nevim co mam brat všechno sem zkusil co tady doporučuje te a nic nefunkuje:))) to bude asi tim že sem necvičil denně vposilovně:)) si asi začnu Píchat:))))))))))
Jasně, není nad to pořádně si zapíchat!;-)))
to Dawoch: Ale tak ruce jsou od kriglů nakorbený, ne? To je pro proudaře na ty spoje, jak dělaný… =o)
Bobuláč už má na můj vkus celkem dost zbytkového cukru, raději dávám přednost pozdnímu sběru v polosladkém provedení. Rulanda šedá, červený tramín, rýňák a vlašák, to je jiná mňamka.
Označení Výběr z bobulí (pokud se bavíme o víně) neříká nic o zbytkovém cukru. Tohle označení ukazuje cukernatost moštu. O zbytkovém cukru informuje údaj suché-polosuché-polosladké-sladké dle vinařského zákona :-))))))))
To Suzán DL: Ahoj zaujalo mě to co si tu napsala. Jestli by jsi chtěla a měla náladu a čas napiš mi na email- olomoucSP@seznam.cz, měl bych na tebe pár otázeček a potřebovla bych od tebe poradit. díky Petr